@puhudihu
- 2014
Wij zijn op 30 november. hier aangekomen. De plaats is niet gesloten, de poort gaat open na registratie. De plaats is oké voor een nacht op doorreis. De exploitant moet de prijs voor de dienst heroverwegen.
Zoals eerder vermeld, moet je wat tijd nemen om er te komen. Na het navigeren is er een extreem steile brug bij het oprijden van de snelweg vanuit het zuiden. Het is beter om verder naar het noorden te gaan, dan af te sluiten en weer naar het zuiden te rijden op de snelweg, zodat de lokale bevolking zegt dat "de Brug van de Hel" kan worden vermeden. Maar de weg was het waard, een geweldige plek direct aan het strand en zeer vriendelijke uitbaters.
Jammer! Helaas konden we de plaats niet naderen. We reden door de smalle straat naar de poort. Met onze stacaravan 7.80 meter was het niet mogelijk om het terrein op te rijden. Niet geschikt voor campers langer dan 6 meter.
Zeer mooi aangelegde parkeerplaats in de natuur. Hier heeft de exploitant over nagedacht om ervoor te zorgen dat kampeerders een prettig verblijf hebben. We komen graag terug.
We hebben onze route gewijzigd omdat we de goede recensies over deze plek hadden gelezen. We kunnen alleen alle eerdere beoordelingen bevestigen. Een nacht werd 4 nachten. Een rustgevende rust in de natuur. Een plek die alles biedt voor een prijs van 25 euro, elektriciteit, wasmachine, internet, warm water om te douchen alles inbegrepen. En Antonio die er alles aan doet om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
We verbleven hier 14 dagen en zouden graag terugkomen. Zoals eerder beschreven, is Capitano Nino erg behulpzaam. De plaats is goed verkaveld en zeer schoon. Dit geldt ook voor de sanitaire voorzieningen. De prijs per nacht wordt lager naarmate u langer blijft. We waren ook blij om de huurauto te regelen. Goed verhuurbedrijf in de buurt met een acceptabele prijs.
Kleine maar fijne parkeerplaats. Alles wat je nodig hebt om te overnachten. De aan- en afvoer is zeer schoon. De parkeerplaats kost 5 euro, elektriciteit 3 euro, vers water 100l 2 euro.
Normaal kost de plaats 7 euro per nacht, te betalen in het zwembad. Omdat zowel elektriciteit als water niet in orde zijn, werd de vergoeding echter kwijtgescholden. Het zwembad kan alleen op maandag worden gebruikt door clubs en scholen. Grijs water kan worden afgevoerd. Het afvoeren van toiletten is mogelijk, maar er is geen spoelwater beschikbaar. Een rustige plek voor één nacht voor zelfvoorzienende campers.
zeer vriendelijke uitbater, fijne ontvangst. Er is elektriciteit, water en een aansluiting voor grijs water direct op de site. De nieuwe bediening van de slager is een aanrader, heerlijke worst en vlees uit blik. Het veld is een van onze favoriete plekken.
Op de kolom voor vers water stond vermeld dat de eerste nacht gratis is en dat er voor de eerste nacht geen toeristenbelasting hoeft te worden betaald. De plaats ligt dicht bij het centrum. Het afvoeren van grijs water en het toilet zijn kosten, vers water kan worden geportioneerd 50l 59 cent 100 liter 1 euro.
De nieuwbouw van de Aldi staat maar rondom is er geen parkeerplaats meer.
Parkeerplaats nog gesloten, V+E niet mogelijk
3 sterren vanwege het gebrek aan aan- en afvoer. Aangezien we alles aan boord hadden, was dat geen probleem. Straat in de buurt, maar 's nachts rustig. Ideaal voor kinderen, grote speeltuin en dierentuin direct op het veld. Aanlegsteiger om te kajakken en kanoën op de nabijgelegen Niers. Elektriciteit aanwezig voor 50 cent/kWh. We komen graag terug.
Leuke camping aan het meer met bootverhuur. Restaurant met een kleine kaart maar erg lekker eten. De bijkeuken is in Corona tijden te klein en mag door maximaal 1 persoon gebruikt worden. Het sanitair is ruim en schoon. Winkels 6 km. De exploitant van de camping is erg vriendelijk en behulpzaam. We komen graag terug.
Leuke plek direct achter de dijk, weinig plaatsen die al tijdens de lunch bezet zijn. Zeer aardige telefoniste. De prijs voor de nacht is 12 euro te betalen bij de kiosk, de stroom is niet meer gratis, kost 69 cent per kW. Het enige wat ontbreekt is de afvoer van grijs water, anders zouden er 10 punten zijn. We komen graag terug.
mooie parkeerplaats direct bij de sluis. Douches (niet schoon) en het gebruik van wasmachine en droger zijn inbegrepen in de prijs. De afvoer van het chemietoilet bevindt zich op ongeveer 200 meter afstand in de rustruimte. De verwijdering voor grijs water is volgens de exploitant niet beschikbaar.
zeer mooie plek in een klein cafe. Geen levering en verwijdering mogelijk. Elektriciteit kan worden verkregen voor 3 €. om in het café te betalen. Maar we hebben het niet gebruikt. De plaats ligt dicht bij de weg, maar toen wij er waren was er weinig verkeer.
Heel leuk een beetje off-camping. Geen stad in de directe omgeving. Met een eigen toegang tot het meer, zwemmen, kanoën, roeiboot en vissen mogelijk. Rolt service. Douches in voltooide badkamers, keuken met afwasgedeelte. Ideaal voor grotere groepen. Zeer vriendelijk operator-koppel. Het enige dat we misten was de grijswaterafvoer anders zou het 10 punten zijn. We komen terug
De plaats ligt in de directe nabijheid van het centrum. De douches worden oud en gedeelde douches met de heren, zoals in het zwembad met directe toegang tot het toilet zijn niet mijn geval. Goed visrestaurant direct aan de CP. Directe toegang tot het strand.
We waren daar 14 dagen lang. We vonden het concept van plaats- en veerboothuur in één pakket. De plaats is centraal gelegen en toch rustig direct aan het bos. Supermarkten in de stad. Broodjesservice op de plaats. We werden hartelijk verwelkomd door de operators. Voor alle vragen werden we geholpen, geweldige service, bedankt, we zouden altijd weer boeken. Naar het strand met de fiets ongeveer 20 minuten.
Standplaats op een gemengde parkeerplaats direct aan het strand. Voor ons de ideale plek om te overnachten om op de veerboot te wachten. Ideaal ook voor caravans en campers met aanhangwagen. Geen levering en verwijdering. Goed uitgangspunt voor fietstochten.