@punk1998
Fijne plek. Vooral voor ouders met kinderen. Tegenover de camperplaats is een speeltuin en een zwembad. Alle voorzieningen zijn gratis.
Prima plek. Zonder voorzieningen, maar dicht bij een heel leuk stadje Obernai . Op donderdag is er een leuke markt. Er is heel veel plaats, de camperplaats is een enorm grote parkeerplaats
Heel fijne plek om te overnachten. Naast t Clarapark. ongeveer een half uur lopen naar t centrum van Leipzig. Het park is ook de moeite waard. ook met de hond.
Fijne rustige camperplaats. Heel vriendelijke beheerder.
Prima plek bij een leuk stadje. geen voorzieningen maar het voelt prima om daar de nacht door te brengen Het was rustig .De trein was eigenlijk niet storend
perfecte plek. ongeveer 18 plaatsen. waaronder ook een aantal voor langere campers .echt een aanrader. en alles is ook nog gratis
Weinig voorzieningen maar het is heel fijn om hier te staan .Het straalt rust uit. Prima als tussenstop
prima camperplaats. gratis. midden in het dorpje
prima cp . goede voorzieningen. In het dorpje zelf is zover we konden zien weinig te doen,maar prima plek als tussenstop
Fijne rustige plek. sanitair keurig en schoon. Leuk rustig plaatsje .
super plek. prima verbinding via de ferry ,die je direct naar t centrum van Lissabon brengt. Er zijn geen voorzieningen. Maar je staat hier met heel veel campers en dat is een veilig gevoel.
prettige plek. voor de plaatselijke bevolking is daar overdag een plek om samen te komen. Savonds gaan ze naar huis en is het rustig.
prima plek. dicht bij het stadje mungia. bus naar Bilbao in de buurt .een aanrader
prima plek. uitzicht over de weilanden. zee in de buurt.
Fijne goedkope camping. weinig voorzieningen voor mensen met kinderen, maar ons verblijf was prettig en rustig. Heel vriendelijke beheerders .
Super plek . We hebben een middeleeuws feest meegemaakt daar. Dat was heel bijzonder
Fijne camping en heel aardige Vlaamse beheerders. Een aanrader.
Superleuk stadje. Prima camperplaats. Alles is op loopafstand.