@pyart27
Jongeren hangen rond en vernielen spullen buiten, er is de hele nacht keiharde muziek gedraaid, tot half vijf 's ochtends, en het lijkt er nog steeds niet mee te stoppen.
al meerdere keren een geweldige tussenstop gehad, soms een paar andere kampeerders, maar over het algemeen maar 1 of 2 grote afstanden van de veerbootterminals, net ver genoeg weg, geen faciliteiten maar vredige stilte maakt dat meer dan goed
Uitstekende camperplaats Watertoilettoren Afvalrecycling op het terrein Zwembad met bar Enkele lokale winkels op korte loopafstand Zou opnieuw bezoeken Aangename omgeving Weinig jongeren, lawaaierig tot ongeveer 10.30 uur Daarna werd het rustiger, waardoor u goed kunt slapen Zou opnieuw bezoeken Zegt 10 euro in een andere recensie, maar we hebben nooit om betaling gevraagd of ergens kunnen betalen, maar ik vermoed dat het nu gratis is
eigenaar altijd vriendelijk als goed opgevoed we zijn er een paar keer geweest in de afgelopen jaren erg goede kleine camping mooi zwembad zou het aanraden schone goed onderhouden faciliteiten
de beste gemeentelijke camping waar ik heb verbleven voelde me zeer welkom omgeving is perfect zeer ontspannend laat je de natuurlijke omgeving waarderen, hoewel faciliteiten traditioneel Frans allemaal erg schoon functioneel zou weer blijven echt mooie locatie een van de beste
zeer goed rustig gedurende de nacht camperstop late aankomst geen probleem aangezien er geen slagboomgeld wordt verzameld in de ochtend geweldige wandelingen in de buurt geweldige uitzichten veel picknickplaatsen in de buurt mooie goed gepresenteerde haltes weinig van de hoofdroutes, maar de beste zijn locatie werkte 100% nauwkeurig