@pygmalion52
- 2021
9€ op dit moment. Veel voor weinig. Maar goed, je staat op verharde grond dichtbij de zee en de winkels. Goed voor passage.
Wauw, wat een fijne camperplek! Zulke lieve uitbaters...Wie Santiago wil bezoeken, dit is de place to be.
Gewoon niet ons ding, zo dicht op elkaar. En egoïstisch gedrag van typetjes die zich 2 plaatsen opeisen.
Prima overnachtingsplekje. Meer moet het niet zijn. Indien iedereen dit soort plaatsen zou koesteren....
Sitecode: 20334
Prima stadscamping. Rustig, dichtbij openbaar vervoer, prachtig en goed onderhouden sanitair, heel overzichtelijk, vriendelijke ontvangst, niet overdreven duur. We komen hier zeker terug. O ja, verharde plaatsen voor zwaardere campers.
Prima camping. Vriendelijk personeel. Keurige plekken. Sanitair mooi, vooral na Italiaanse zooisanitair.. Indien de prijs een belemmering is : hier wegblijven.
Camping waarbij slechts 1 motto geldt : money. Scheve, te kleine plaatsen. Beetje grote camper, en je hebt problemen. Onvriendelijk personeel dat je totaal overbodige dingen laat doen. Nooit meer voor ons.
Gewoon niet open nu....
Niemand te zien hier. We staan nu met 4 campers hier. Elek werkt, water ook. Mooi zicht over het meer.
Prachtige plaats, de eigenaars gaan het nog verbeteren met kiezeltjes. Wat moeilijk aan te varen, maar het loont de moeite. Geweldige uitzichten. En natuurlijk kopen we een karton wijn. Dat moet.
Laten we eerlijk zijn : het is een mooie camping met mooie plaatsen. We betaalden net geen 30€, acsi korting in. Infrastructuur is in orde. Toch zijn er minpunten. De afvalzone is echt een puinhoop. Alle containers puilen uit. Geen enkele mogelijkheid voor openbaar vervoer. Wie naar Saint-Tropez wil, is aangewezen op dure taxi (heen en weer 60€ met Uber) of de fiets : levensgevaarlijk! Strand is ver : 20' wandelen of fietsen.
Door de werkzaamheden is de camperplaats gratis. Is net goed genoeg voor 1 overnachting.
Prima camping. Alles naar onze wens. Met acsikorting betaalden we 41.20€ voor 2 nachten. Plaatsen zijn iets te kort voor een grotere camper, maar we hadden een grote plek. Sanitair is in orde, vriendelijke uitbater.
Prima plek, maar snel vol. Lekker gegeten in het plaatselijke restaurant.
Bezocht voor de kerstmarkten. Plaatsen zijn in orde. Wij hadden vooraf geboekt van maandag tot en met donderdag. Stroom is aanwezig en werkt met automaat. Dicht bij de metro. De verzorging ligt buiten de camperplaats, maar ok. Jammer dat er geen Wc is. Altijd handig, ook al ben je zelf voorzienend. Dichtbijbde Rijn, mooi om een wandeling te maken. De bewaker is vriendelijk.
Prijs is 24€ voor 1 nacht, stroom inbegrepen. Ruime plaatsen, rustige ligging.
Veel te duur voor het gebodene. Krappe plaatsen, veel te kort op elkaar. Weinig sanitair voor een volle camping. Erg kleine douches. Restaueant zeer matig. Goed voor 1 keer.
Proficiat dat een klein dorpje zo'n mooie plaats aanbiedt. Netjes, dichtbij Guédelon en het prachtige réservoir du Bourdon. Heerlijk om te fietsen. Jammer dat er campers vertrekken zonder een kleine gift voor de kinderen van het dorp te doen. Bedankt voor de info van het vvv, aan de camper gebracht door een vriendelijke meneer. O ja, gehandicapten wc in het brandweergebouw. Hier komen wij nog terug.
Veel te duur voor het gebodene. Kort op mekaar, zeer onduidelijke tot geen uitleg als je voor de 1ste keer zo'n camperplaats aandoet. Veel lawaai in de buurt door een circus. Voor ons 1 keer, dan nooit meer.
Op de officiële plaats kon je niet staan wegens modderige toestanden. Dan maar beneden. Veel lawaai 's nachts van langsrijdende auto's . Geen enkele voorziening. Kostprijs onbekend. Er werd kriskras door elkaar geparkeerd, een enkeling zette zich volledig dwars. Prachtig dorp om naartoe te wandelen.
Wat een geweldige camping! Mooie plaatsen, gemakkelijk aan te rijden, verzorgd groen, vlak aan de Dordogne en Beynac. Vriendelijk en Nederlanstalig personeel. Hier komen we terug. Oh ja, prijs was in orde !
Plaatsen zijn niet gemakkelijk aan te rijden met een grotere camper. Er mag dringend aan overhangende struiken gesnoeid worden, heel wat campers/caravans raakten dikkere takken . Douchestraal is te zwak. Inrit van de camping had gemakkelijker gekund. Ze telden 35€ reservatiekosten, camping was vrijwel leeg. Biertje is veel te duur (7€ voor 0.5l). Eten was zeer in orde. Camping geschikt voor kinderen, gezien zwembad, speeltuin, kinderboerderij.
Kleine gemoedelijke camping, Franse toestand toilet(geen bril, papier,handzeep). Mooie plaatsen. De parlofoon om de bareel vooraan het park omhoog te doen bevindt zich achter de bareel links. Niet duur : 16€ per nacht, 16A elek inbegrepen. Mooie wandelomgeving, tot Castres nog geen uurtje.
Sitecode: 19047
Prijs is 13€90 per dag, elektriciteit inbegrepen. Er zijn aansluitmogelijkheden over het hele park. Vroeg zijn is wel de boodschap. Water, wc-reiniging, grijs waterlediging is gemakkelijk. Plaatsen nog al schuin. Klein winkeltje voor brood . Park is op wandelafstand, maar er is ook een busshuttle.
Wel niet duidelijk of hier gecamperd mag worden. Er staat ook geen verbod. Mooi speeltuintje, vijvertje, banken, barbecue...wc's waren open, gelieve ze netjes te houden. Zeer rustig. Perfect voor een overnachting.
Rustig. Af en toe wat auto's die parkeren om te wandelen. Mooie wandeling naar Abbeville . Voor 1 nacht absoluut perfect.
stond vol met auto's. Leek ons erg ongezellig. we zijn doorgereden.
Prachtige plaats. Helaas is een idioot erin geslaagd om de elektriciteiszuil om zeep te krijgen. Veel te veel erop aangesloten, en dan als een dief in de nacht verdwijnen. Leuke café onmiddellijk erbij. Hier komen we nog terug.
Sitecode: 19251
2de keer hier. Alles in orde, grote plaats, 15€ alles in, zeker niet te duur, als je weet dat alle gratis camperplaatsen in de buurt bomvol staan. Het sanitair gebouw mag wel opgefrist worden, is niet van deze tijd (wc zonder bril bijv.). Heel dicht bij het strand ook.
Gratis, dichtbij centrum, op fietsafstand van Augsburg, stroom 16A voor 0.5€ per kwh, ruime plekken, goede verzorging. Proficiat, stad Friedberg, u bent een voorbeeld.
Eén van de mooiste aan de Moezel. 14 euro, plek en elek. Mooi verzorgd, dichtbij gezellig dorp. Aanrader.
Met alle respect, maar als het te veel is om een bord vooraan te zetten : geen plaats....bijna 2 uur aangeschoven om dat te horen. Dit is ook geen werkend systeem. Op naar de volgende.
Eén ster is te veel. Pure afzetterij.
Hele mooie en verzorgde camping met ruime plaatsen. Groenere ligging kan amper! Vriendelijke eigenaars. Prijs is voor 2 personen, camper, logietaks, 4 broodjes, elek en de rest : 26 euro . Wij komen hier zeker terug, en langer dan.
onoverzichtelijke camping, maar toch leuk druk . Wij hadden een grote plaats dicht bij de rivier. Elektro is niet meer van deze tijd, hier en daar wel nieuwe kasten. Prijs 20€, all in. Op wandelafstand van Echternach. Alles opnieuw ingezaaid, komt goed dus.
prima cp om Zell te bezoeken. Zelfs goed aan te rijden met een grotere womo. Mooi uitzicht op de Mosel . prijs 9€, elek 2 kw voor 1 €. Door de dag wel wat last van passerende auto's, 's nachts niet.
Prijs is 10€ + 2 € voor stroom. Zeer vriendelijke parkwachter haalt omstreeks 16 u het geld op. Ruime plaatsen in 3 rijen langs de Moezel. Rustig ''s nachts. Gemakkelijk aan te rijden.Mooi stadje om in te wandelen.
Fantastische camperplek. Gemakkelijk aan te rijden, zeer ruime plekken, zeer netjes. Wc en douche zijn wat moeilijk te openen. Zelf aanwijzingen in brailleschrift voor onze blinde campervrienden. Arras zelf is gewoonweg prachtig om te bezoeken, en je bent er onmiddellijk. Zo moet het!
Op dit moment gesloten wegens werken.
Prima CP. Vriendelijk, netjes, lekkere wijn en een prachtig zicht op de Moezel.
Sitecode: 22090
Sneeuw was amper geruimd, nodig want het had hard gevroren de nacht ervoor. Sommige plekken niet berijdbaar. Geen info over verharde plaatsen gehad. Ruime plekken. Mooi gelegen en rustig. Veel wandelmogelijkheden. 16€.