@qu
- 2014
Spijtig dat er een petanque tornooi bezig was, zijn verder moeten rijden. Als dat elk jaar de laatste zaterdag van augustus plaats heeft dan misschien vermelden op website.
Vriendelijke eigenaars, mooie camping, verzorgd sanitair. Wij hadden online geboekt en kregen alleen de prijs van de staanplaats. Het aantal personen moesten wij dan nog ter plaatse betalen. Dank u wel voor de extra service die we kregen. Rudy en Marleen
Sitecode: 20873
Camperplaats ontdekt 10 jaar geleden met kleinzoon. Het regende, tafeltennis, biljart, sjotterkes het staat er allemaal ook salon en tafel binnen voor de gasten. Elk jaar zagen we dat er verbeteringen aangebracht werden. Het is een vast adres als we de Scandinavische landen bezoeken. Bedankt Niels en Ingrid voor de hartelijke ontvangt en hulpvaardigheid en de fijne dagen bij jullie. M & R uit België
4 juni '24 Staan hier alleen mooie CP aan het water. Toiletten netjes. Water is betalend.
Was bedoeld als doorreis camping, zijn 3 nachten gebleven. Met de bus naar Salamanca (geen fietsen mee) goede rustige camping tussen de bomen. Fijn terras met vriendelijk personeel. Als we ooit nog eens deze richting uitgaan komen we zeker terug. ACSI kaart direct aanvaard.
Mooie CP, alle voorzieningen. Alleen graag prijs aanpassen op Campercontact, Gereserveerd via website en betaalden per nacht € 28,30 + BTW 6% . Dit is niet wat CC vermeld.
Mooie rustige camping. Spijtig is er geen plaats voor grijswater te lozen.
2 dagen gestaan rustige plaats voorzien van keuken met elektrisch fornuis met oven (werkt prima) microgolfoven, afwasplaats, wasmachine 40 nok en droogkast 20 nok. Spijtig de grote weide heeft 1 aansluitpaal voor elektriciteit wel met vele stopkontakten, lang snoer is nodig.
Mooi gelegen aan kabbelend water. Let op: Basisprijs 150 Nok, elektriciteit 30 nok, warm water 1 nok en 10 nok voor 5 minuten douche. Het sanitair is niet onderhouden en sterk verouderd, dringend aan vernieuwing toe. Wij stonden hier met een motorhome. De huisjes ?