@qwsah
Heel vriendelijke ontvangst! Ruime plaatsen met grind + grasperkje. Rustig. Mooi en heel proper sanitair blok (bv voor de vrouwen : 3 toiletten + 3 douches met veel en warm water, onbeperkt gebruik). Alle voorzieningen voor een heerlijk verblijf. Prijs: 37,50 €/nacht (camper + 2 personen).
Wat een ongelofelijk mooie CP is dit! 14 euro met alle voorzieningen: eenvoudig & simpel, proper (wc & douche worden 2x/dag gepoetst!), ruim,... veel campers met kinderen (om van of naar Legoland te reizen) en uit verschillende landen. s Avonds was t er heel gezellig. Naast een prachtig park met zwembad & speeltuin. Je kan er ook wandelen langs de Donau of Günzburg bezoeken,... Aanraders: Soul Food (lekker & gezond eten) en Spangetto (ijsjes).
Laat aangekomen: parking ligt voor het hotel (straat oversteken). Camper geparkeerd, stroomstekker erin en slapen. 's morgens om 8 uur 4 € betaald voor elektriciteit en een heel lekker, uitgebreid ontbijt genoten voor 15 euro pp. Betalend: elektriciteit & water Gratis: lozen water + wc
Heel mooie CP! Naast openluchtzwembad. Alle voorzieningen aanwezig. Heel keurig & netjes. Overdag wat lawaaierig, s nachts stil. Elektriciteit 3 euro, water 2 euro, staanplaats 7 euro, lozen (wc + water) gratis. Te voet naar t centrum van de prachtige oude stad, gelegen op een berg met hele mooie vergezichten, pittoreske straatjes, gezellige sfeer... echt een aanrader! En wij hebben heel lekker gegeten bij "India House".
Mooie, rustige plek, s nachts toch. Zalig om t riviertje te horen stromen. Overdag een komen en gaan van auto's voor het openluchtzwembad, dat je ook hoort. Aan de andere kant is een park met grote (avonturen)speeltuin en een avonturenpad door het bos. Superplek om te staan met kinderen! Stroom: ok, toilet: ok. Geen andere voorzieningen. In t dorp is er niets (geen winkel, geen bakker en 1 resto die uitverkocht was).
Fijne, rustige gratis CP op een groot parkeerterrein, naast een park/dierenpark met speeltuin. Alle voorzieningen aanwezig. Stroom en water tegen betaling (muntjes). Een absolute aanrader!
Heel rustige, groene en fijne plek. Naast speeltuin/parkje. Om de voorzieningen te gebruiken, bel je naar een nummer. Sleutel kan je dan ophalen in nabijgelegen hotel. Wij konden een nachtje zonder, dus geen gebruik van gemaakt.
Een eenvoudige parkeerplaats aan het water. Aan de overkant is het stadsgedeelte, bereikbaar via voetgangers- en fietsbrug. Aan een grasveld met wat bomen. Rustig. Wat onverzorgde indruk. We voelden er ons naar de avond toe niet zo veilig en zijn vertrokken.
Sitecode: 72098
Iets gegeten in het restaurant. Geen idee of dit (nog) een camperplaats is... De ober keek maar vreemd toen we het vroegen. Bovendien stikte het er van de muggen, op die parking naast het weiland. We beslisten om verder te rijden.
Fantastische camping: klein, gezellig. Veel privacy. Mooie, grote CP verdeeld door bomen en struiken. Schaduw- en zonneplekken. Voor elk wat wils. Strand vlakbij, speeltuin. Italiaanse resto ernaast met lekkere pizza's. Vriendelijke, fijne eigenaar. 1 nacht werden er 2, en 2 werden er 3. Elektriciteit, water tanken en wc legen inbegrepen. Vuil water gratis legen op een camping wat verder. Een absolute aanrader! 😎
Sitecode: 71982
Idyllisch. Op een parking boven aan een klein meertje. We stonden er helemaal alleen. Oneffen terrein. Doodlopende stuk, geen passage = muisstil. Elektriciteit 3€. Parkeerplaats 16€. Te betalen in cafetaria/bistro, tot 20u.
Fijne, propere CP voor 7€ incl elektriciteit. CP op wandelafstand van een rustig, groen en gezellig stadje. Het wildpark en kuurpark (gratis) bezocht en daarna heerlijke ijsjes gegeten in het ijssalon Venezia!
Heel rustige plek in een heel rustig dorpje. Muisstil s nachts. 5€ (voor alle voorzieningen incl E) wordt door de gemeente rond 18u30u opgehaald.
Fijne, rustige plek en we stonden er helemaal alleen! Naast de spoorweg: overdag redelijk veel treinen, dat stoorde ons helemaal niet. Proper terrein. Geen voorzieningen. Aan de overkant een heerlijk restaurant én openluchtzwembad: iedereen tevreden!
Fantastische plaats om Bremen te bezoeken. Samen met 100 andere campers. Muisstil s nachts. CP naast een parkje/kinderwildernis waar kinderen heerlijk kunnen ravotten. Vlakbij een strandje aan de oevers van de Weser. Daar kan je ook t veer nemen naar de oude stad. Dankzij de tips hier een super lekkere pizza gegeten bij "Fratelli Miccoli 2". Alles is automatisch, proper, goed georganiseerd. Vers water 1€. Vuil water + wc lozen gratis. Dankjewel!