@r1hol
Vonden het allemaal te gereguleerd voor ons, vooral het maken van een foto van onze TIE-kaart voor slechts 1 overnachting? Opmerking gemaakt over mensen die van het strand komen om de faciliteiten te gebruiken, bizar, vooral als ze ervoor betalen? Moesten ook de elektriciteitsmeter om 7:30 uur 's ochtends in het donker laten controleren voor het geval we de toegestane ampères hadden overschreden, we hebben de faciliteiten niet gebruikt, maar kregen een preek over het schoonmaken van de douche, voor het geval dat. Ze staan ook allemaal bij elkaar!
Doe geen moeite, totale oplichterij en uiterst onvriendelijke en onbehulpzame vrouw bij de receptie!
Geweldig, echt ontspannend, adembenemend uitzicht en zonsondergang. Extreem behulpzame eigenaren die er alles aan doen om te helpen! Vond het geweldig en kom terug, het dorp is ook prachtig en gemakkelijk bereikbaar 👍
Doe geen moeite, het is een puinhoop en je mag geen airconditioning gebruiken, er zijn geen andere faciliteiten. Blijf er weg 👎
Absoluut perfect, voelde me echt ontspannen en goede wijn! Ook de prijs van € 8,50 met elektriciteit is ongelooflijk.
We kwamen aan, betaalden € 21 in de hut, installeerden ons op een niet erg handige plek, begonnen iets te koken op de bbq en werden niet één keer, maar twee keer onderbroken met de vraag om opnieuw te betalen, niet onder de indruk!
Helemaal geweldig, hoe kamperen moet zijn!
We kwamen aan en vroegen om wifi en rust voor onze kat. Geen wifi en er werden kosten in rekening gebracht voor een hond die we niet eens hebben! Het lijkt erop dat als je hier een nacht blijft, je op hun gemak ergens heen wordt geduwd, tegen belachelijke prijzen. Op zijn zachtst gezegd niet onder de indruk?
Absoluut perfect, bij de eerste indrukken, maar wat het voor ons verpestte, werd gevraagd om te verhuizen zodat ze het gras konden maaien! Als u € 25,- per nacht wilt vragen, laat ons dan in ieder geval ongestoord van onze staanplaats genieten. ☹️
Eén woord - geweldig!
Dit wordt momenteel gerenoveerd - nieuwe eigenaar, dus momenteel niet beschikbaar!