@raarepmac
Camperplaats bevind zich op overslag plaats van nieuwe auto's, geeft een veilig gevoel om je camper achter te laten. In de toegangsweg ~500m zitten enkele gaten waar je om heen kan rijden. Sanitair slecht, mogelijkheid om toilet en grijs water te lozen en water in te nemen gratis. Stroom betalen €5.
Nette camperplaats, midden deel grind, zijkanten beetje groen. Camperplaats in het weekend snel vol door Spaanse gasten, door de weeks rustig.
Op zich een mooie locatie en prima voorzieningen én dichtbij het dorp en naast de piste maar er is maar ruimte in de winter voor 16 campers. En voor die 16 campers zijn er geen 16 stopcontacten. Veel mensen hebben een splitter bij zich.
Wij kwamen 17 maart langs en het hek was dicht. De eigenaresse kwam vertellen dat ze nog niet open waren maar dat we toch een nacht mochten parkeren. superfijn!
Wij waren er 17 maart maar de camperplek was niet open.
Een prima overnachtingsplek. Het was erg rustig op het bedrijventerrein.
Parkeerplek voor de kerk. Eind juni hier van vrijdag op zaterdag gestaan. Mooi uitzicht over de stad, wat stelletjes en jeugd ook een mooie plek vinden om te chillen. Erg onrustig door komen en gaan van auto’s.
Een mooi, goed verzorgde en onderhouden camping. Aardig personeel. Groot zwembad. Leuke plek als je van fietsen houdt in de heuvels/ bergen. De richtprijs klopt alleen niet. Wij waren omgerekend €37,40 per nacht kwijt, met stroomafsluiting. Douche werkt op muntjes van sfr 0,50.
Een prima plek voor een paar dagen. Aardige beheerder en schoon sanitair. Strandje voor de deur. Kleine goed gesorteerde supermarkt op loopafstand.
We zochten rust en die kregen we daar! Mooie grote camperplekken. Aardige eigenaars. Sanitair konden we niet gebruiken ivm de Corona-crisis maar zag er door het raam gezien prima uit! We wilden maar 1 nachtje blijven maar we hebben nog een nachtje bijgeboekt. Je kunt heel mooi fietsen in de omgeving. Echt een aanrader !
officiële camper plaatsen waren vol. Konden rond speelveld staan met voldoende ruimte en stroom voor €2 extra. Geen gebruik gemaakt van faciliteiten. Mooie omgeving voor wandelen en fietsen.
Door Corona toilet gebouw gesloten. Stroom, water innemen, lozen grijswater en lozen chemische toilet mogelijk. Zeer rustig gelegen in fraaie omgeving. Camper plaatsen verschillend van grootte. Bij vol ook mogelijk om op naast gelegen camping te staan, dezelfde receptie.
Dat de de Glandon het hele jaar open is zegt niet dat hij ook bereikbaar is. Bij gepland bezoeken, kijk eerst of de pas wegens sneeuw open/gesloten is.
Kleine eenvoudige camping die ‘s winters op campers is ingesteld. Keuze stroom aansluiting van 4, 6, 10A, verschillend tarief. Zeer behulpzaam bij plaatsen van camper en geven van info in het Engels. Bus doet een rondje door la Toussiere elk kwartier, opstap plaats ~ 150m vanaf de camping. Dichts bij zijnde lift (du soleil) 400m. Centrum -2km, Centrum le Corbier ~ 5km
Met de kerstdagen hier gestaan. Prima sanitair. Volle camping, waar ruimte is, parkeerplaatsen, tuin, groenstrook, zagerij, enz. worden campers geplaatst. Door geschat 50% vaste plaatsen valt het met de drukte toch mee. Door vele regen voor de kerst veel modder, waardoor plaatsen en wegrijden camper niet eenvoudig was. Camper 2 personen, incl stroom 6 nachten €212,-