@rafmar

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Fietsen naar Portiragnes en de sluis in Canal du Midi. Fietsen naar Vias, Agde en Beziers. €10 en €5 voor stroom. Lozen en water. Ruime plaatsen. Een aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

13-03-2019 je betaalt in totaal 5 euro voor alle voorzieningen incl. stroom.

Wij hebben hier op 15 sept. 2017 gestaan ​​2017. Smalle plaatsen en je mag niets buiten zetten. Gratis water en lozen. Geen stroom. In het park mag je niet meer staan. Wij hebben bij het vliegveld gestaan. Strand 50 meter. Gedoogd. Veel lawaai van weg en vliegtuigjes die parachutisten de lucht in brengen. Zeker in het weekend.

19 okt. 2017 gestaan ​​voor 3 nachten. Wij betaalden 17,50 euro per nacht all inn. Mooie camping, ruime plaatsen en aan het strand. Goede douches met warm water.

12 juni 2017 hier gestaan. De camperplaats kost 7 euro en 3 euro voor stroom. Water gratis.

4 november 2016. Alles dicht. Gesloten?

30-9-2016 we konden de camperplaats niet op. De kaart die we uit de automaat kregen was niet geldig volgens de "automaat" . Zelfs Franse helpende camperaars konden ons niet helpen. Waardeloos. De camperplaats zag er goed uit gezien vanaf de slagboom😩😩 tel.nr bellen werkte ook niet. Ned. Nummer. Als we thuis zijn kan ik zien of er geld afgeschreven is.

WIJ stonden hier op 16 september 2015 met 5 kampeerders .. We moesten € 8,16 Betalen voor 24 uur. zonder elektr. en zonder water. WIJ Vinden this te Duur for Alleen Een staplaats zonder mogelijk Voorzieningen.

20 september 2015 hier gestaan. Goede plaats voor overnachting.

30 juni 2015. Er staan 8 campers op de camperplaatsen. Deur en raam kan bijna niet open. Er is wel plaats om achter de camper te zitten. Er staan nog 2 campers op niet aangewezen camperplaats. 2 euro betaald, geld wordt opgehaald. Fietsmogelijkheden.

28 juni 2015 gestaan. Volgens ons een mix parking/gedoogplaats. Er stonden 3 campers. Geen voorzieningen.

28 juni 2015 Mooie camping met fietsmogelijkheden. Het toiletgebouw is niet van deze tijd. Voetstap wc. Voor de rest een aanrader.

23 juni 2015 hier gestaan. Mooie camping met ruime plaatsen aan zee. Wij mochten overal Gaan Staan. Wij betaalden € 22 per nacht for camper en 2 personen.

26 juni 2015 hier 3 nachten gestaan voor 360 kuna is ongeveer 16 euro. (Acsi) Wij vonden het een top camping met veel verschillende plaatsen. In de zon, schaduw, aan het water. Zelf een plaats mogen uitzoeken. Toiletgebouw is netjes. Laat de zwaluwen maar lekker zitten. Daar heb je geen last van.

Prima camping. Vriendelijke ontvangst. Wij betaalden € 20 voor overnachting. Schaduw en zon-plaatsen. Gratis wifi bij receptie.Met pendelbus naar de Plitviche meren voor 25 kuna pp retour. Net toiletgebouw. Kortom alles goed.

Hele mooie camping met veel schaduw en vrije plaatsen en direct aan zee. Wij mochten overal staan met de Acsi kortingskaart. Het sanitair is verouderd, maar schoon. Op de fiets naar Rovinj.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Wij Hebben hier alleen koffie gedronken. Plaatsen Zijn heel schuin.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Vriendelijk ontvangst door een Nederlander. Camperplaats € 4,50 en stroom € 2,50. Douches €0,50. Wij hebben langs de weg gestaan. Wijds Uitzicht en s'avonds is het een stille weg. Silves is a leuk plaatsje.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Een prima camperplaats. Op alle gebied. Als je iets vraagt ​​krijg je goed antwoord. Douche goed. Internet goed. Super strand. Mooie rotskust.