@railsailer
- 2008
- Chausson Welcome sweet mini
- 2010
deze plaats is wegens onderhoud afgesloten, iig op 16 09 2025. ernaast is ruimte om te parkeren, maar weet niet of overnachten is toegestaan, er staat iig geen verbodsbord voor campers.
keurige cp, naast bejaardenhuis.zeer rustig.alles werkt, ook electra, maar is veel geld 5€ voor 12 uur stroom. douche en toilet wel gratis verzorging ook. wij betaalden 6 € zonder stroom. betaalden met credit card.en kregen email( in de spambus) met de codes.Qrcode scannen, gegevens invullen zoals data aankomst en vertrek , kenteken en cc numbers. betaling acepteren en code invoeren op toetsenpaneel, slagboom gaat open
deze camperplaats is. nu helemaal leeg 10 06 25.' is geen onaardige cp. wegens wanbetaling' is grijswaterstort permanent gesloten. toilet kan wel geleegd en gespoeld worden a 3 euro. drinkwater per 10 of 100 liter betaald. stroom 16 amp betalen per Kwh 0'50
de weg ernaartoe is te doen maar overheard, dus niet van asvald of bestrating. maar de ondergrond is stevig.de plaats op zich is prima.watersport , vissen, bootverhuur, fietsen, wandelen. prima plek.in tegenstelling tot vermeld, vandaag gesloten, is het gewoon open. prijslijst 2025 op de website

zoals eerder beschreven, mooie cp op gras, uitzicht super. fietsen, struinen langs de vloedlijn. 4,5 km hier vandaan, kun je waden naar eilandje Aebelo, bij laagwater met je enkels in het water, bij hoogwater ongeveer 80 cm water. waadplaats is met stokken aangegeven
Wat een fijne plek alles aanwezig.Heerlijk geducht in verwarmde ruimte.Heerlijk stil. Bedankt Flauenskjold.
Sitecode: 19529
camping is zeer zeker open! maar het hek is altijd dicht geschoven, staat zelfs tel nr op, maar is bedoeld dat je niet gelijk de camping oprijdt, maar eerst parkeert, en door het hek loopt naar de receptie. Dan ontmoet je allervriendelijkste mensen, om je in te schrijven en een plek te geven. verder is de camping prima in orde, met alle faciliteiten. reserveren is aan te raden, hadden wij niet , maar men heeft ons toch nog plekje gegeven.
super cp, midden in de stad, gratis.lopen naar centrum, leuke cafeetjes en terrassen. juweeltje van n cp.. als ik jong ge nog was zou ik hem willen uitbaten
Prima plek, als je denkt de weg stop, gaat over in grindpad, dan nog 300mtr doorrijden, is gewoon goed te doen. Staan ook sad wandel suggesties aangegeven. WiFi is er wel maar moet paswoord hebben.

De campingeigenaar heeft waarschijnlijk z'n zin gekregen, er zijn paaltjes geplaatst, er is nu minder ruimte, iig 2 niet legale plaatsen minder
Weinig woorden nodig, super cp, alles klopt, vriendelijke uitbaters!
Gewoon een super locatie, idd vriendelijk stel met leuke ondeugende kinderen. Als je het vraagt, kun je nog wel eens helpen, met houthakken, of tegels leggen voor verharding staanplaatsen, gewoon voor de lol

Geen verdere aanwijzingen nodig, inderdaad prachtige cp Mooie wandeling gemaakt. 28/09/19
Inderdaad een leuke nette cp. Bakker en klein winkeltje aanwezig. Als je de weg vanuit Cornas te eng vind, neem dan de D287 vanuit Saint Peray, dat is een normale weg waar ook de grote schoolbus heen gaat. Er is ook nog een etage hoger plaats, mocht het vol zijn. Uitkijkpunt en wandelen via aangegeven paden mogenlijk 27 09 2019
Sitecode: 20404
Het is al meer geschreven, geweldige mooie camping, kom niet in de verleiding het bord te volgen camping na 2,5 km want dat is een andere camping!! Dat bord staat precies bij de ingang van deze agricamping. Wij kunnen alleen maar beamen wat de andere hebben geschreven geweldige plek en eigenaren. 08-09-2019
Jammer, is prachtige locatie, echter niemand aanwezig. Staan wel caravans, maar jaar plaatsen. De weg ernaartoe is een uitdaging, laatste 1,5 km is een wasbord. 9-9-2019
Wij stonden hier 31-8 1-9 2019 en betaalden 66 zlt voor 2 personen en camper. Voor water, grijs water en douche 10. 00 zlt dus per dag 77.00zlt daar komt evt nog 35 zlt voor stroom bij.. Die 77 zlt betaal je altijd. Dus douche en verzorging is niet gratis zoals boven vermeld. De camping is prima voor het bezoek aan de stad, wij hadden droog weer dus geen idee wat bij regen.
Inderdaad prachtige locatie, veel wandelmogelijkheden direct vanuit het plaatsje zeer rustig, uiterst vriendelijke beheerster, zeer behulpzame echtgenoot, hetgeen ik zelf heb mogen ervaren, even naar de bouwmarkt 13 km verderop om onderdelen te halen voor onze defecte camper was geen enkel probleem en is door hun zelf aangeboden. Aldaar ook een lidl aanwezig. Ook div folders en uitleg van de omgev
zeer nette camping verder zoals reeds eerder vermeld 3 nachten camper 2 personen met acsi in Pinksterweekend 63 € al in betaald.eten in camping restaurant betaalbaar en lekker.goed aangegeven wandel en mountainbike routes,goede kaart gratis bij receptie verkrijgbaar wifi en redelijk snel gratis internet.
inderdaad lekker landelijk,kippen zitten nu in grote ren,veel informatie te vinden dmv folders en kaarten.leuk ingericht,koffie en thee barretje.er wordt hard gewerkt aan sanitair gebouw wanneer klaar is niet bekend maar wordt zo te zien wel mooi.
Fijne plaats dicht bij Ohrid. Doucheruimte wordt gemaakt.
er is een hoogte balk geplaatst op het zand staan niet meer mogenlijk 2 meter hoogte.op mixparking gestaan met 5 campers.strand 20 meter en rrstaurant aanwezig.vuilcontainers ook
Op 18 04 2018 op de camping gestaan cp is nu 8 euro inclusief gebruik alles. heel goede gratis internet verbinding. Toilet gebouw inwendig geheel gestript en modern gemaakt. Zelfs camper wassen is mogelijk [niet gratis] voor de camping betaalde wij 11.75 euro camper en 2 pers en elec
Prima plaats achter abattoir. Stonden op 30 03 201, politie deed 2 keer een rondje over de cp en een duim omhoog. Achter-langs over het stroompje ben je zo in het centrum. Schoon / vuilwaterafvoer, chem. toilet alles kosteloos aanwezig, prima cp.
In een woord perfect, als de plaatsen tussen de heggetjes vol zijn kun je op het graag gaan staan plenty plaatsen
Nog steeds een pracht plaats alles aanwezig super.
Nu het niet meer mogelijk is om bij de opgravingen te overnachten, is dit een prima alternatief. 1-6-17 betaalde we 15 € allin het sanitair verdiend enige aandacht, maar het was een warme douche. en het zwembad was nog niet bruikbaar. Eigenaar is vriendelijk en behulpzaam kortom een prima plaats
Prima camping. nederlands/Italiaanse eigenaren. ook schaduwrijke plaatsen. Eten op camping mogenlijk. Broodservice. Zandstrand op 50 mtr Wij waren hier Zaterdag 20/5/2017 waren wel mensen op het strand maar zeker niet druk. Toegangsweg inderdaad wat smal als inrit rechts is even voorbij rijden en bij rotonde terugkeren dan is inrijden geen probleem Bungler
Is inderdaad een stalling, overnachten kan, maar wij vonden het er griezelig uitzien. Zijn naar de camping uitgeweken