@rainer24
Lid van Campercontact sinds 2020
We wilden daar een nacht blijven. Omdat het zaterdag was, zei de zeer onvriendelijke jongedame bij de receptie dat de plaats 25 € kostte. Op mijn advies dat ik 10 € las in het Campercontact, zei ze dat dit alleen van maandag tot en met vrijdag is en 25 € in het weekend. Bedankt, ik ging door en ik ben nu net zo aardig een beetje verder.
Ook dit jaar wel kermis! In Corina tijden erg aardige mensen uit Nederland die de kermis runnen en ons bij de kademuur hebben achtergelaten Bedankt Johann en collega's. Wederom € 2, - betaald voor 24 uur.
Leuke parkeerplaats gratis aan het water. Veel mensen komen 's avonds zwemmen en we hebben een bevriezingsvest a. Met de juiste waterdief kun je water tappen
Super aardige junior baas. Prijs à € 15,00 is prima. Schone toiletten douche warm water.
Een zeer onverzorgde plek. Geen gazon gemaaid afvoer nog steeds gesloten voor grijs water
Eigenlijk is een mooie parkeerplaats maar ratten zonder opwinding over het plein lopen niet zo geweldig
Nog steeds een prachtige plek op het lavendelveld 😏 6 € en elektriciteit bij de ingang om te betalen met een kaart. In de ochtend kwamen de medewerkers van de kerk binnen en controleerden
Mooi veldwater met Wasserdieb beschikbaar. Mooi dorp hoor !!!! Op 5 € pitch is elektriciteit maar !!!!! Alleen als de straatverlichting aan is. Wanneer morgen 6:00 opstaan om koffie te zetten.
Mooie verzorgde camping. Mooie stad een paar meter. Zaterdagmarkt.
Open !!!!!
Sitecode: 20627
Leuk op het water. Het dorp is een vuilnisbelt. Leuke bakkerij hierboven. Om lekker te ontspannen.
De plaats is goed. Douches heet. Macht slecht maar met een apparaat voor stabiele 230 v werkt het. Katten en honden worden weggejaagd door de operator. Beste internet
Sitecode: 20767
Plaats in volgorde. Nieuwe gebouwen rond de plaats slecht. Toegang tot de nieuw gebouwde rotonde kan worden gebruikt anders toegang via de grußelige onverharde strandweg mogelijk. Douches toiletten slecht.
Toonhoogte op volgorde. Gratis water 1 km bij het Shell-tankstation. In deze richting bedrijf van marocco telecom. Koop tickets. De simkaarten in de stad hebben slechts 3 g. Of laat de aardige heer wisselen.
Mooie parkeerplaats. Iets schuin om op de voorstoelen te staan.
Super mooie pitch als niet boven de golfbaan en amateurs zou hebben. Houd een golfbal als souvenir na het raken van de auto. Bedankt Kfk alles oké. Leuke plaats Aldi midden in de stad.
Komend vanuit de stad de berg op, maar dan recht naar buiten. Plaats op een weide en naast het gemarkeerde parkeren. We waren hier met een grote Womo. Voor ons voor het kasteel te smal en erg schuin. Water in de speeltuin zonder slangaansluiting mogelijk.
Rustig 's nachts. Een paar meter naar de stad. Zeer toeristisch ontworpen prijzen in de restaurants. 6 € 24 uur is ok voor het parkeren.
Standplaats met elektriciteit aan het meer naast ons, maar de mensen dachten 15 € bij de receptie die u moet betalen we gingen.
Super Pitch mooie plek
Prachtige plek in de stad om te bezoeken. Bus een paar meter van de camperplaats naar het station. Enigszins schuine plaatsen.
Gedurende de dag 0,30 € 18:00-08:00 gratis. Maar 's nachts, de luxe auto's gebouwd in hit rijden 1990 door. Muziek in de bush dus geen rustige plek. Blijf weg van deze toch zo mooie stad. helaas
Parkeerplaats we hebben gebruikt in de achterkant van de parkeerplaats. Belangrijke ticket draw niet vergeten dat er is controle. Ruimte voor 24 2 €.
Supplement. Elektriciteitskast gisteren was open. Vanmorgen een Fin heeft het elektrische kast gesloten, trok mijn plug en verwees me naar het restaurant. Toen ik vroeg om de sleutel, de aardige dame vertelde me 20 € !! gedurende 24 uur.
Prachtige plek aan het water. 4 € / 24h inc. stroom. Grill station, toiletten beschikbaar. gemengde Parking
Gelieve niet naar toe gaan. Grote geulen getrokken waar men doorheen moet en mogelijk vast komt te zitten. Nooit.