@rakkertjes
we stonden er alleen. jullie schrijven dat deze plaats gaat stoppen, niks van gemerkt. proper en goed te vinden.op fietsafstand van Brugge. op wandelafstand van kasteel Tillegem.
op loopafstand van de oude stad, naast sporthal en zwembad. 10€/dag. alles netjes verzorgd. ruime plaatsen. niet ver van de snelweg. rakkertjes
proper, eenvoudig. ideaal om door te reizen prijs ok. 14,68€ zonder elektriciteit.wij vonden het een fijne plaats.
hier wil je niet staan,vuil,is geen camperplaats, zelfs geen parking. dit moet Campercontact verwijderen!!
mooie grote plaatsen, naast de rivier. zeer verzorgd en vriendelijk. prijs 25€/all in.
camping direct aan de Tarn.Tarieven zijn aangepast. 20€/2 pp/nacht , 1,5€ voor de hond. zonder elektriciteit. wel broodjesservice
foto is niet juist, mooie verzorgde plaats , als je zelfvoorzienend bent. kort bij de snelweg. ideaal voor een overnachting.
zeer rustige plek alles is er. verhard.
kort bij de zee en de fietsroutes. wij zijn er 2 dagen gebleven.
dit is geen camperplek!! met een klein busje kan je er staan, parkeerplek.
goed als je zelfvoorzienend bent. terwijl we naar hier reden zijn we ook afgedraaid naar een weide, waar camping gedrach is.En opgereden, vroeg 40€ /dag. zonder voorzieningen. 🤨
we waren daar, je kan er moeilijk staan,te hellend. ook geen enkele beweging te zien. meningen verschillen. wij zijn vertrokken.
je kan hier mooi staan, wel geen sanitair er was niemand toen we aankwamen, in de morgen receptie open. 70 sl, vroeg om een bewijs, dat kon de man mij niet geven. Toen moest ik niet betalen. Toch raar. rakkertjes
wel heel kort bij de schansbanen en kort bij het centrum heel veroudert sanitair wel duur voor wat het was, wij betaalden 70 voor de camper en 25/pers, 115 voor 1 dag. rakkertjes
fijne plaats aan de rivier. nu 77sloty. dit voor 2 personen en zonder elektriciteit. goed om de nacht door te brengen of te fietsen en te wandelen. rakkertjes
een super plaats voor dat geld, wat een uitzicht, en alles proper en verzorgd. sanitair is nieuw , top. voor ons twee en de camper betalen we 60 slotjes. rakkertjes
mooie plaats , ideaal om te gebruiken voor door te reizen. kort bij centrum. elektriciteit en water lozen. rakkertjes
zeer rustige plaats , voor 8 campers elektriciteit, kunnen ook grote campers staan.klein skatepark en speeltuintje naast de plaats. lozen en water aanwezig. ideaal om door te reizen. alles proper. rakkertjes
een echte parkeerplaat voor campers, 15€ wel netjes en op vel trappen van het centrum. Ideaal voor het bezoeken van de stad en eventueel 1 nacht. wel geen water , wel elektriciteit. rakkertjes
zeer mooie locatie als je zelf voorzienend bent. wat een uitzicht bij avond. rakkertjes
prijs voor 2 personen 38€, en dan ook nog jetons kopen /1€ om warm te mogen douchen. mocht wel in de prijs inbegrepen zijn. verder geen vriendelijke uitbater. de camping is wel verzorg, maar in de avond zijn de douches vuil. rakkertjes
ontvangen door fijne gastheer,rustig gelegen, voldoende schaduw plekken. alles proper.
toen we aankwamen , eerst bellen.12€ voor electriciteit, water en lozen. fijne plaats om door te reizen.
het is een gewone parking, grote campers kunnen er niet staan. goed genoeg om door te reizen. mooi dorpje