@ralf-klaus
- 1992
Let op: Gesloten tot 15.04.2025
prachtig gelegen en goed onderhouden, echter is het gesloten. misschien moet het uit de database worden verwijderd of voor een beperkte tijd worden gegeven
Lekker rustig hier maar voor elektriciteit is 1 euro per kilowattuur een beetje schandalig en je zou ook de toeristenbelasting kunnen aftrekken van de parkeerkaart.
kleine ruimte. Bij de parkeermeter is er een grote "no-stay". Niets voor RV-rijders
Sitecode: 92096
Zeer rustige plek en mooi gelegen. Operators doen erg hun best. Veel fiets- en wandelmogelijkheden.
super erg mooie en rustige plek. Zeer mooie operator en zeer goed restaurant. Je kunt het alleen maar aanbevelen. Als u op zoek bent naar ontspanning en rust, is dit de plek voor u. Maar je moet volledig zelfvoorzienend zijn. We komen zeker nog eens langs.
Volledig vol. Staan op de "Dodge" kost 7 euro zonder alles behalve veel mensen en honden
Super. Zeer mooie en rustige plek. Zeer mooie operator en goed onderhouden. Een geheime tip
Foto zegt het allemaal. Er is hier niets. Het is genoeg om te slapen.
Geweldige ontvangst hier. Rustige kleine plaats met alles wat je nodig hebt, vooral vrede. Zeer goed onderhouden. Tip!
Geweldige, rustige plek. Zeer mooie operator. Alles beschikbaar douche wc elektriciteit verwijdering. Operatorbesturing 's avonds en geïnd. 14 Euro is ok Elektriciteit inbegrepen. Douche 50 cent. Insidertip die u kunt aanbevelen
oprechte rust. Zeer mooie ontvangst. Als u ontspanning zoekt, is hier ri6
Mooi en stil
Zeer rustige plaats en mooie locatie. De operator is aardig en het restaurant maakt een heel nette indruk maar helaas gesloten vanwege gezondheidsredenen. Ik kan de plaats alleen maar aanraden voor Womo-bestuurders die op zoek zijn naar vrede.
Geweldig, die van de vrede houdt. Zeer rustige plaats en zeer aardige exploitant. Je kunt ontspannen. Zal zeker terugkomen.