@rallemann
- 1990
Mooie, rustige, kleine privé parkeerplaats met VE douche en toilet. Zeer vriendelijk welkom van de exploitanten. Veel winkelmogelijkheden in de directe omgeving. Mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Wij hebben er echt van genoten en komen graag nog eens terug.
Zeer rustige en mooi gelegen parkeerplaats direct aan de sluis. 9€ inclusief. VE en elektriciteit. Helaas is er nog maar één restaurant en geen supermarkt op de hoek in de stad. Wij vonden het erg leuk 👍
Rustige en schone camping aan de Sauer. Grote plaatsen direct aan het water. Er is relatief weinig te doen in de stad, afgezien van het Tudor-landgoed op de heuvel. Echternach ligt op slechts 6 km afstand. Leuke hondenren.
Sitecode: 19766
Zeer vriendelijke ontvangst en zeer rustige stadscamping. Restaurants en supermarkt in de buurt. Prachtig park grenst aan de camping. Het is ongeveer 10 km naar Luxemburg-stad via een prachtig fiets-/wandelpad of met de gratis bus in ongeveer 20 minuten. Goed onderhouden sanitair. Zeer goede WiFi. Honden kunnen vrij rondlopen in het naastgelegen park. Wij komen graag terug.
Een van de luidste toonhoogtes in Duitsland. Rijksweg en toegang tot de woonwijk, er is geen minuut stil. Leuk stadje op 20-30 minuten loopafstand. Bezienswaardig... Veel dank aan de stad Homberg (Efze)
Sitecode: 72053
Mooi gelegen en rustige nacht tot ongeveer 5 uur. Dan begint het lawaai van de straat. Goed uitgangspunt voor wandelen en fietsen. Plaats was erg schoon, ik hoop dat het zo blijft, zodat dergelijke plaatsen behouden blijven.
Erg stil. Mooie omgeving. Met dank aan de stad Wickede
Relatief rustige parkeerplaats (je hoort het verkeer) vlakbij de stad. Winkels in de omgeving. O2 ontvangst geweldig. Indien met parkeerautomaat, dan eigenlijk 24 uur en niet max. tot 13:59 uur. We vonden het leuk voor de tussenstop naar de Baltische Zee. Ares, Daniela en Ralph
Mooie rustige parkeerplaats (alleen de brulapen roepen soms). Zeer aardig personeel voor toeristische informatie. Een geheime tip met alle inbegrepen diensten. Mooie fiets- en wandelroutes. Met dank aan de stad Bad Pyrmont. Zou graag terugkomen....
Veel dank aan de gemeenschap voor deze geweldige gratis parkeerplaats. Er is alleen de mogelijkheid om binnen de markering te gaan staan en hier wordt ook consequent op gecontroleerd 👍 wat ik terecht vind. Hou vol, anders zijn er straks geen plekken meer zoals deze.
Mooie, voldoende grote plaatsen. Schoon, mooi sanitair gebouw. Aangezien er slechts ongeveer 15 mobiele telefoons waren, was alles gekoeld en stil. In de zomer zal dat waarschijnlijk anders zijn. Een beetje te duur voor 19 euro. Ik zal nooit begrijpen waarom je €1 moet betalen voor een hond. Kleine plaats en tot aan de kliniek iets minder dan 1 km.
Veel dank aan de gemeenschap voor deze gratis en rustige plek, met elektriciteit en VE.
In maart is het erg rustig. Het is ongeveer 2,5 km langs het meer naar Bad Zwischenahn. Er zijn geen winkels of restaurants op het veld. Het is mij niet echt duidelijk of je hier mag staan zonder het park te bezoeken.
Hartelijk dank aan de gemeente Meppen voor deze geweldige, gratis parkeerplaats.
Met dank aan de stad Coesfeld voor deze geweldige gratis parkeerplaats. Alles aanwezig en zeer rustig. Mooie levendige binnenstad en omgeving. We komen graag terug. Ares, Daniela en Ralf 🤘
Normale parkeerplaats bij het "House of Sports". 's Nachts erg rustig, vanaf ongeveer 6 uur komen de eerste medewerkers/voertuigen en mogen u parkeren. Parkeer dus slim.
Met dank aan de bezienswaardige stad "Weißenhorn" voor deze geweldige gratis parkeerplaats. Alles wat je nodig hebt is in de buurt. Mooie, kleine, historische oude stad en, ondanks de directe ligging aan de straat, 's nachts relatief rustig
We waren daar momenteel met z'n vieren. 12€ - relatief rustig - prachtige omgeving - ca. 15min. /1,5 km naar het dorp - Ares en Rallemann komen graag terug
Fatsoenlijke plaatsen - goede VE - relatief rustig ondanks drukke wegen - ongeveer 5km naar de stad - bruine kleigrond, vooral als het nat is (plus hond) erg onaangenaam - over honden gesproken, je moet een stukje naar het platteland lopen - geen winkels in de buurt - goede gsm-ontvangst d1+o2 = oké voor één nacht - Ares en Ralf
Zeer rustige plek om te ontspannen. Uitdagende rit de berg op met grotere campers. Uitzicht is niet het beste veld + bos. . Maar zulke rustige, afgelegen plekken zijn er in Duitsland nauwelijks.
Direct aan de hoofdstraat en daardoor erg gehorig. Het centrum is in 10 minuten te bereiken. Alle winkels (aldi, lidl, rewe, Edeka) in de directe omgeving. Nette plekken met voldoende ruimte. Voor een nacht oké.
Zeer mooie kleine, rustige en schone camping. Leuk welkom in het Engels. Korte wandeling naar de stad. Bijna 15 euro met camper, 2 personen plus hond (inclusief elektriciteit). We vonden het erg leuk .... Ares, Daniela en Ralf
Liefdeloze smalle parkeerplaats, maar in de nabijheid van de stad. We hoorden de drukke weg vooral 's nachts. Het was ook aardedonker. De stad had iets beters kunnen doen omdat er genoeg ruimte is. Je wordt beloond met een heel mooie stad.
Zeer rustige en mooi gelegen parkeerplaats voor 23 stacaravans. Als er 23 tickets zijn verkocht, is de ruimte bezet (ook als iemand 2 of 3 dagen betaalt en eerder vertrekt). Zeer mooie wandel- en fietspaden. Ongeveer 3 mijl naar Orleans. Campers tot 8,5 m moeten gemakkelijk passen (hoewel niet op alle plaatsen). We vonden het daar erg leuk. € 6 inclusief elektriciteit.
Geweldige parkeerplaats - veel dank aan de gemeenschap voor deze gratis parkeerplaats. Super rustig en mooi gelegen, direct aan de Loire en direct aan het kasteelpark.
Leuke camping met alles wat je nodig hebt voor net geen 20 € (acsi). We wilden maar één nacht blijven, maar zijn er uiteindelijk twee gebleven. Graag weer.... Ares, Daniela en Ralf
Zeer smalle plaatsen, je krijgt de deur bijna niet open. VE defect. Geen zicht op de Loire. Wij gaan liever naar de camping aan de andere kant.
De staanplaatsen zijn nu onderdeel van de camping en kosten € 17,10. Barrièresysteem en VE zijn nog in aanbouw. Zeer rustig en centraal gelegen. Misschien een beetje duur, maar nog steeds geweldig. Metz is een zeer mooie stad die het bekijken waard is. We vonden het erg leuk. Ares, Daniela & Ralf
Mooie, vanaf de avond zeer rustige plaatsen 7 € aan de rand van de parkeerplaats. Sat en mobiele telefoon ontvangst moeilijk. Zeer mooie omgeving om te fietsen en wandelen. We komen graag terug - Ares en Ralf
Zeer mooie en rustige parkeerplaats op het platteland. Veel wandelroutes en prachtige omgeving. De trein stoorde me niet. Het was erg stil. Er is een bakker en een ijssalon in de stad. Veel dank aan de cvjm voor het beschikbaar stellen van de vrije ruimte. Ares&Ralf
Super parkeerplaats, met aan / afvoer. Korte afstanden naar de kleine stad en naar het platteland. Zeer rustig 's nachts. Veel dank aan de stad... Ares&Ralf
Rustige plaats, met veel wandelpaden en dicht bij de stad. Helaas bezet door ingezeten stacaravans en aanhangwagens. Jammer dat de stad geen actie onderneemt
Gratis parkeerplaats in prachtige omgeving. Veel wandelpaden en winkels. Rustig 's nachts, maar al vroeg in de ochtend lawaaierig als de weg er vlak langs loopt. Mobiele telefoonontvangst o2 was geweldig. Veel dank aan de gemeenschap... Ares+rallemann
Gratis parkeerplaats bij de thermen. Mooie omgeving, al is er nog veel beschadigd door de overstroming. Trinkgut en Aldi direct aan het plein. Zeer rustig 's nachts. Met dank aan de stad Euskirchen en de exploitant van de thermale baden. Groet Ares + Ralf
3 officiële parkeerplaatsen direct bij het buitenzwembad. Er is nog steeds veel overstromingsschade in de stad. Geweldige wandelroutes, ook met de hond. Het lawaai van de straat stoorde me echter. Toch veel dank aan de stad Schleiden... Ares+Ralf
Goed ingedeeld, schoon veld in een prachtige omgeving. Helaas was het te luid voor mij. Vanaf 6 uur 's ochtends was de nacht voorbij - straatlawaai. Mooie omgeving om te wandelen. Telefoonnetwerk o2 en d1 top. Groet Ares + Ralf
Eigenlijk een rustige plek als de brandweer niet tot diep in de nacht een oefening rijdt (maar niet meetelt in de beoordeling). Leuke zaak met een keurig gevulde close-up winkel met extra lange openingstijden. Leuke plek met mooie omgeving. Het Grieks in de Ratskeller is ook een aanrader. Helaas staan daar auto's geparkeerd. Met dank aan de stad
Rustige parkeerplaats op het platteland en dicht bij de stad. Het meer is ideaal voor een wandeling. Relatief rustig aan een landweggetje. De O2-ontvangst is zeer bescheiden, evenals het wlan. Er is niets met streamen. Toch komen we hier altijd graag. Ares, Daniela en Ralf.
Zeer mooie en rustige plek. Itten in de stad met alles wat je nodig hebt. Geweldige omgeving om te fietsen en wandelen. Veel dank aan de stad voor deze geweldige goedkope parkeerplaats. We komen graag terug - Ares en Ralf
Mooie, goed geplaatste parkeerplaats. Ja, het was luid, maar draaglijk en om 22.00 uur was het stil. Zeer mooie omgeving om te wandelen, shoppen in de stad of in Lidl/Kaufland om te shoppen. Aardige tuinman. We komen graag terug ... Ares & Ralf
Gratis, rustige parkeerplaats op een prachtige locatie. Helaas staan er constant auto's geparkeerd op de camperplaatsen. Veel dank aan de stad Borken voor de geweldige pitch.
€ 13 voor een nacht is op de grens, voor een plaats aan de hoofdstraat. Bovendien is de brandweerkazerne precies tegenover. De frietjes in de overdekte snack waren ok. Een kWh elektriciteit kost 50 cent, evenals vers water of het weggooien van de cassette. De stad was ver weg en teleurstellend. Groetjes Ares en Ralf
Zeer rustige en goedkopere parkeerplaats voor € 8. Ik begrijp echter het "geen vuilnisbakbeleid" van de gemeenschap niet. Bij de speeltuin op 30 meter afstand staan eindeloze vuilnisbakken. Verder een heel mooie plek ... We komen graag terug ... Ares en Rallemann
We vonden het daar erg leuk en ondanks de hond was er geen probleem met de mutsenmakers. We vonden het strand geweldig en ook het kleine stadje met de moeder en pop supermarkt. Maar het is bekend dat de smaken anders zijn. Sanitair hebben we niet nodig, die hebben we zelf. Hier kunnen we dus niets over zeggen. Al met al vonden wij het daar erg leuk.. Groetjes van Ares Daniela en Ralf
Zeer schone plaats met alles erop en eraan. Met 16 € is het echter ook relatief duur. De toegang was zonder problemen mogelijk en we brachten een rustige nacht door. Mooie omgeving en fijne plek. Groeten van Ares Daniela en Ralf
Zeer mooi gelegen, met elektriciteit, water en verwijdering inclusief afval. We stonden daar met z'n vijven. Zeer rustig 's nachts. Mooie omgeving en fijne plek. Veel dank aan de stad Hagen voor deze geweldige gratis service. We komen graag terug - Ares-Daniela & Ralf
Zeer rustige parkeerplaats op een leuke kleine plaats. Netto en Norma in de buurt. Mooie wandeling gemaakt naar het klooster. 5 euro zijn geschikt voor de plaats. Dankzij de stad Themar ... VG Ares & Ralf
Nu € 5 incl. Elektriciteit, VE - super rustige plek met prachtige omgeving. Om de hoek is een kruidenierswinkel met originele Oost-Friese eigenaren. We vonden het erg leuk ... Ares & Ralf
Rustige parkeerplaats in prachtige omgeving. Veel dank aan de stad voor het gratis aanbod. We komen graag terug ... VG Ares & Ralf
Mooie, eenvoudige en rustige plek op het platteland aan het meer (zonder uitzicht op het meer). De 10 euro moet momenteel aan de kassa betaald worden. Wie niet betaalt, riskeert een boete van 50 euro voor de dagelijkse controle. Leuke stad en winkelen in ongeveer 30 minuten lopen. Goede mogelijkheden om te wandelen. We komen graag terug ... Ares en Rallemann
Super georganiseerde parkeerplaats, met een zeer aardige en behulpzame tuinman. Prachtige omgeving (natuurgebieden en wijngaarden met Rochuskapel). Gemakkelijk te bereiken Bingen en Rüdesheim (veerboot). Lawaai van treinen was nauwelijks een probleem. Je moet van tevoren gaan winkelen, er is niets in de buurt. WiFi was oké. Wij komen graag terug...
Zeer rustige parkeerplaats, met een heel mooi buitenzwembad er tegenover. Van mei t/m september dient u de pfalzcard per persoon aan te schaffen voor € 4,- per persoon. Daarmee kan men oa. naar het buitenzwembad, gebruik de ÖVM en nog veel meer. Mooie omgeving om te wandelen en te hiken. Kik, tedi en penny zijn in 5 minuten te bereiken. We vonden het leuk.
Zeer rustige plek, maar grote wiggen zijn bijna overal nodig. Leuke stad te bereiken in een paar (20) minuten. Winkels dichtbij. Plaats 's avonds volledig donker. Er is een mooie rondwandeling om te wandelen. We vonden het erg leuk ... € 7 plus € 2,5 vast tarief voor elektriciteit.
We stonden achterin. Stoelen zijn vrij krap voorin. Je hoort het verkeer op de brug relatief luid. Om 07.00 uur maken de dakdekkers van het naastgelegen bedrijf veel lawaai. We hebben geen gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen. Leuke stad met veel vacatures. Alles wat je nodig hebt in de buurt: Lidl, kik, etc. Aardige tuinman kwam om 11.00 en 18.00 uur (vanwege Corona) 10 euro ophalen. Mogelijkheden voor het uitlaten van de hond.
Zeer idyllische plek direct aan de beek. De 5 euro / nacht moet worden teruggegeven of bij de bakker worden gegooid. De brievenbus was echter dichtgeplakt. Maar aangezien we hier twee nachten stonden, konden we in de bakkerij betalen en de aardige verkoopster hiervan op de hoogte stellen. Met dank aan St. Julian voor de mooie pitch. Er is een Netto-discounter in de volgende stad -Glanbrücken, op ca. 1,5 km afstand.
We voelden ons zeer comfortabel bij de familie Grün en collega's. Allemaal heel behulpzaam en aardig. De plaats is goed onderhouden, met een geweldig uitzicht. Het spit gebraden wordt aanbevolen. Winkels in Birkenfeld op ca. 10 km afstand. De geplande 2 nachten zijn er 5 geworden. We komen graag nog een keer terug - Ares-Daniela & Ralf in de Alpa
Goede eenvoudige pitch zonder iets. De 6 euro worden aan het begin van de avond opgehaald. Mooie omgeving en Edeka op ongeveer 1km. We komen graag terug ... Ares & Ralf
Heel aardig personeel. Schoon en goed sanitair. Geweldige omgeving om te wandelen. Quickstop 12 euro, in het weekend en in het hoogseizoen 15 euro. U dient van tevoren uw boodschappen te doen. Broodjes zijn op bestelling verkrijgbaar. Ik zou graag terugkomen - rallemann
Je mag hier niet overnachten 😏
24 uur kost 7 euro - de parkeerplaats is het hele jaar open ... Groeten rallemann
Ik was daar in januari 2021 ... Stand alone en heel rustig ... Ik vond het erg leuk ... Sanitair was open en heel schoon ... Mooie omgeving om te wandelen ... 15 euro / stroom extra ... Ik zou graag terugkomen - rallemann
Als u rust nodig heeft om te slapen, is dit absoluut de verkeerde plek. De vrachtwagens zijn vanaf middernacht opgewarmd en vanaf 4 uur 's ochtends gaan ze rijden. Het was een horroravond voor mij ...
Relatief rustig en heel dicht bij de parkeerplaats van de stad ... Wiggen zijn nodig ... De plaats was tijdens de lunch altijd vol (ongeveer 6 womo's) maar er was altijd voldoende ruimte om te overnachten in de aangrenzende gebieden ... Leuke stad en omgeving 👍 Groeten rallemann
Grote percelen en een korte wandeling naar het stadje. Veel wandelpaden in de buurt. Fietsen is ook geen probleem. U kunt echter de hele tijd het straatlawaai horen. Dus, vanuit mijn oogpunt, maar goed voor één nacht.
De jongedame van het kantoor was er voordat ik de motor had uitgezet 😁 en vroeg: hoe lang wil je blijven? 9 euro voor 1 persoon / nacht is OK. Leuke stad en mooie omgeving. Maar de aangrenzende straat doet het helemaal niet. Vanaf 05.00 uur straatlawaai zonder einde. Daarnaast zijn de plaatsen erg krap. Dus max. wat een nacht...
Heel rustige plek ... Waarom neemt de vereniging geen 5 euro en steunt ze daarmee jeugdwerk? Zou jammer zijn als de ruimte niet meer beschikbaar is. Geweldige wandel- en fietspaden.
Goede parkeerplaats inclusief elektriciteit, toilet en hut om bij elkaar te zitten. Gedeeltelijk verhard - correcte verwijdering. Net in de buurt. Vanaf 05.00 uur waren er echter een paar sterke geluiden van de straat die direct langs de parkeerplaats leidt. Geen probleem met de fiets naar de Bodensee, ook naar Oostenrijk en Zwitserland. Veel plezier rallemann
Rustige plek, maar vanaf 's ochtends vroeg hoor je de auto's op de passerende weg. Inschrijven in de thermale baden is omslachtig en je kunt niet voor 10.00 uur vertrekken, omdat de sleutel voor de elektriciteit nog moet worden ingeleverd. Leuke omgeving om te fietsen en te wandelen.
Was zondagavond helemaal vol. Rustige plek met goede afvoer.
Zeer mooie en rustige plek ... Met een geweldige omgeving om te fietsen en te wandelen ... Winkels zijn in een paar minuten te bereiken ... Voorbeeldig waterafvoerpunt met 10-20-50 cent en 1-2 euro inworp ... Zou terugkomen ... .. rallemann
Relatief rustige plek - 's ochtends (weekdagen) vanaf 6 uur rijden de auto's voorbij - douches zijn nog niet klaar - elektriciteit is niet meer een vast tarief, maar 1 euro per 750 watt / uur 🙄 - ik vind het extreem duur - voor de stad is het 1, 5 km - toilet alleen op bepaalde tijden - parkeerplaats nog 8 euro - begroeting rallemann
Makkelijk parkeren ... Rustige locatie ... Mooie omgeving ... Kleine plaats ... Bijna geen receptie ... Maar gratis ... Kasteel was gesloten ... Groeten rallemann
Genoeg ruimte .... Straat relatief rustig 's nachts ... Alles in de buurt: Edeka, Aldi, Netto en Action ... Zelfs een gasdealer ... Ideaal voor een bezoek aan de stad, fietsen en wandelen .. Groeten rallemann
Mooi uitzicht op het meer ... Aardige operators ... Goed uitgangspunt voor fietstochten en wandelingen ... 15 euro is misschien een beetje te duur ... Groeten rallemann
Goede, rustige en gratis parkeerplaats met elektriciteit ... Goed uitgangspunt voor een bezoek aan de stad, fietstochten en wandelingen ... Winkelcentrum tegenover ... Dankzij de stad Zwickau .... Groeten rallemann
Eigenlijk een goede plek, ware het niet voor de hordes alcoholische, agressieve jongeren ... De lokale politie stond er 's avonds meerdere keren met de bulli, rookte er een en het geluid ging door. Misschien had ik gewoon pech (ik hoop het tenminste)
Goede en gratis parkeerplaats om te verblijven / de stad te bezoeken ... Penny om de hoek ... Leuke omgeving om te fietsen en te wandelen ... Dankzij de stad reet Groeten rallemann
Goede gratis parkeerplaats .... Met de veerboot snel in het centrum ... de trein is te horen, maar stoorde me niet zo goed ... Goede uitgang om te wandelen en fietsen .... Groeten rallemann
Zeer mooie ontvangst ... Drie parkeerplaatsen tegenover de receptie .... Ik betaalde 10 euro .... Omgeving en stad de moeite waard ... De nacht was erg stil .... Zou graag terugkomen .... Groeten rallemann
Ruimte gesloten 😏 Groeten rallemann
Goede parkeerplaats om de stad en de omgeving te verkennen ... Straat en spoorweg duidelijk hoorbaar, maar ok voor een nacht ... 7 euro is geschikt 👍 Groeten rallemann
Rustige locatie ... Zeer scheve plaatsen ... Aangezien de badkamer wordt gerenoveerd, momenteel gratis ... Groeten rallemann
Geweldige, gratis parkeerplaats .... Relatief rustig ... Super uitzicht op de Elbe .... Mooi stadscentrum met alle winkels op het terrein ... Mogelijkheid om te wandelen ... Perfecte plek 👍 Dankzij Riesa .... Groeten rallemann
Goede parkeerplaats met een leuke stad ... Relatief rustig, ondanks de aangrenzende straat ... Groot, mooi kuurpark ... Ideale plek voor een nacht en gratis .... Dankzij de stad Heiligenstadt ... Groeten rallemann
Goede plek voor een nacht ... Met aanvoer en afvoer ... Grote dames moeten naast de aanvraag staan ... Straat gaat direct langs de parkeerplaats ... Prachtige omgeving ... Dankzij de stad Warendorf .... Groeten rallemann
Zeer mooie parkeerplaats, gratis met elektriciteit. Alles mooi en schoon, ook de VE. Winkels en restaurants in de buurt. Echter, een langdurige parker en de andere twee ruimtes waren al om 15.00 uur bezet. Stond daar 's avonds met 8 dames. Met dank aan de gemeenschap .
Zeer rustige, mooie en grote plaatsen - ideaal voor een nacht - Carrefour-supermarkt op ca. 2,5 km afstand, direct over de snelwegbrug. Net aanbevolen
Zeer mooie en rustige locatie. Ruimte slecht gevuld. Ik vind in de zomer een leuke plek om te verblijven.
Zeer mooi uitzicht, maar dichtbij toegang. Ik was daar alleen vandaag. Als het daar vol is, zal het moeilijk zijn om te draaien
Rustige parkeerplaats, midden in de stad. Korte wandeling naar het strand. Ook op dit moment waren enkele restaurants open. Meest geschikt voor een overnachting.
Mooie parkeerplaats naast de straat (stoorde ons niet echt) en de begraafplaats. Het strand kan in een paar minuten worden bereikt. Een bakkerij is een beetje weg. Was ok voor een overnachting.
Mooi uitzicht, maar gelegen aan de straat. Ik hield ook niet van het publiek dat daar was. Aangezien er geen andere camper was, reed ik verder.
Zeer mooie en rustige parkeerplaats. Kleine plaats met veel restaurants en winkels. Mogelijkheden om te wandelen, fietsen en wandelen.
Zeer rustig en in absolute "dichtbij het strand". Ideaal voor lange wandelingen.
Mooie, grote en rustige plek ... Ca. 10 minuten lopen naar het kleine stadje en het enorme strand van de Andes 🏖 Groeten rallemann
Zeer rustig ... Gazon is momenteel erg zacht ... Zeer mooie omgeving om te rennen en fietsen ... Ik zou graag terugkomen ... rallemann
Altijd leuk en ontspannend 👍 Ik kom hier graag 😁👌
Op oudejaarsavond was de hel weer aan de gang ... Ik bleef daar voor 4 nachten ... Ik betaalde geen 50 euro .... Ik at super heerlijke verse vis ... en zou graag terugkomen ... Groeten rallemann
Zeer mooie locatie en relatief rustig ... Goed uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten ... Dankzij de gemeenschap ... Groeten rallemann
Goede, rustige parkeerplaats ... Dichtbij het centrum ... Mooi stadscentrum ... Veel fiets- en wandelpaden ... Groeten rallemann
Goede centrale parkeerplaats ... Zeer rustig ... Leuke stad ... Goed winkelen ... Veel fiets- en wandelpaden ... Zou graag terugkomen ... Groeten rallemann
Leuke plek ... 8 euro is naar mijn mening ok 👌 Aanvoer en afvoer plus elektriciteitsaansluitingen ... Kleine stad, met alles wat je nodig hebt ... Goed uitgangspunt voor fietstochten en wandelingen ... Helaas had een schip afgemeerd in de avond en de motoren draaien de hele nacht ... Maar dat is waarschijnlijk een deel van de haven ... Groeten rallemann
Nu kost 15 euro plus elektriciteit 😬 Relatief rustige omgeving Ca. 30 minuten (3 km) naar het centrum van winkelen op ongeveer 1000 meter afstand
Rustige parkeerplaats in een groene omgeving ... Ca. 30 minuten lopen (ongeveer 3 km) naar het stadscentrum ... Sterk aanbevolen .... Groeten rallemann
Mooie en rustige parkeerplaats ... Ik ben heel vriendelijk ontvangen en heb me zeer op mijn gemak gevoeld 👍 Sanitair en woningen zijn geweldig en niet vanzelfsprekend ... Ik kom zeer terug ... Rallemann
Mooi uitzicht op het water ... Relatief rustig, de scheepsmotoren draaien en de auto's komen en gaan - maar ik vind het oké. 10 euro is misschien een beetje te veel, of het zou minstens één verwijderingsfaciliteit hebben voor water, toilet en afval daar. Desondanks rijd ik graag naar de plek wanneer ik in de buurt ben. Groet rallemann
Goede, redelijk rustige plek om te verblijven.
Zeer rustige plaats. Leuk dorp. Veel mogelijkheden om te fietsen en wandelen. Dankzij de gemeenschap.
Geweldige vertaling
Zeer rustige plek in de buurt (5 minuten lopen) een fantastische Templar-stad ... Absoluut kijk ... Ook de 3 euro voor de weirgang-tour waard ... Een geweldige ervaring, als je op geschiedenis bent ... Ik wil graag een derde keer terugkomen ... Rallemann
Zeer rustig in deze tijd van het jaar ... Goede en grote plaats ... Enorm strand en lagunes ... In oktober is er echter bijna niets meer over ... Kom nog een keer terug ... Rallemann
Zeer rustige plaats ... Sanitaire voorzieningen tip top ... Startpunt voor fietsen en wandelen ... Kleine gastro op het plein ... Je had al moeten kopen ... Zat receptie op alle pleinen ... O2 net met 4g .. zou graag terugkomen ... Rallemann
Zeer mooie plek ... Met super aardige eigenaar ... Zeer goed onderhouden gebied met super sanitaire voorzieningen ... Een ster aftrek als geen Geschirrspülmöglichkeit en geluiden van de weg in ongunstige windrichting ... Maar altijd graag weer 👍
Mooie rustige plek. Vele fietspaden in de omgeving. Ongeveer 10 km naar Münster. Sanitaire voorzieningen onderhouden en voldoende. Kom terug naar rallemann
Rustig. Centraal gelegen camperplaats. Aanmelden omslachtig en alleen op bepaalde tijden. Mooi fietspad naar Heilbronn, ongeveer 15km. Mooie oud centrum in Bad Wimpfen. Misschien een beetje te duur, omdat alle extra's geld kosten.
Dicht bij het centrum. Overdag veel lawaai van de straat en de spoorlijn vanaf 6 uur. 'S Nachts rustig met uitzondering van de kerkklokken. REWE, Aldi en Lidl direct naast de deur. Een fietstocht van 9km naar het Schloss Hambacher.
Prachtige omgeving bij het meer, rustig, zeer dicht bij de stad, plm. 800m.
Zeer dicht bij het centrum - € 8 - lawaaierig omdat direct aan de weg en railverkeer in 300m afstand - voor honden relatief weinig kans om te werken - elektriciteit, toiletten en Ver-verwijdering speciaal ... snoopy en Ralle man