@ramcharger
is super camping hier met alles wat je nodig hebt op vakantie dicht van de winkels en openbaar vervoer op 400 m waar je met de bus nar cannes kan en vandaaruit met trein langs de kust ,wat moet je meer hebben,ben hier toegekomen zonder reservatie en hebben toch kunnen regelen om 3 dagen te verblijven.alles tip top on orde en deze die hier slechte opmerkingen over hadden in vorige revieuws zijn misschien te gewoon van op hotel tegaan ,sorry super
plaats is zijn mooi om te staan,maar heb daar niet blijven staan,stond vol en nog caravan ook die 2 plaatsen in gebruik nam,denk dat er veel stonden die daar hun vakantie doorbrengen daar het gratis is,zou beter zijn dat ze een maximum van 48 u met ticket en slagboom zodat iedereen kan genieten van deze, en geen enkele van de stroom voorzieningen werkte
super familie camping met zwembad voor afkoeling,was hier juist 1dag en vond het zeer aangename plaats,zou hier zekers enkele dagen kunnen blijven
super rustig gelegen plaatsje met alle camping mogelijkheden,en zwemkom op 100 m ,wat moet je meer hebben ,super
alles wat je nodig hebt,compleet wat moet je meer hebben,super plaats en vriendelijk onthaal,bij aankomst gewoon opbellen en de poort ga open, beheerders komen elke dag om te zien dat alles oké is,zeker een plaats om terug te komen
super plaats ,meer heb je niet nodig en alles binnen handbereik,ook bus vervoer op 200 m,eigenaar helpt je,als je iets niet begrijpt,super om daar te verblijven
meer heb je niet nodig als camperaar,super,bedankt aan deze stad,
mooie rustige plaats dicht tegen stadje,een aanrader