@ramonab
Lid van Campercontact sinds 2026
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Nooit meer! Vieze, smerige sanitaire voorzieningen. De camping is extreem lawaaierig, soms tot 3 uur 's nachts, door feestjes van het jeugdkamp dat pal op het terrein plaatsvindt. Het enige positieve was de kampeerplek zelf; er was elektriciteit en water. Honden zijn toegestaan, maar dat heeft geen zin als je ze nergens mee naartoe kunt nemen. Het strand is erg klein, de douches werken niet en de camping wordt gebruikt als parkeerplaats.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heel mooie, rustige camping + Locatie + Schone sanitaire voorzieningen + Vriendelijk personeel + Sfeer + Broodjesservice + Honden welkom - Sommige winkels zijn erg duur - Steil pad omhoog, maar geen probleem als je kunt rijden. We kwamen er makkelijk met onze 7,3 meter lange auto. Er is niet veel ruimte om te keren. - Te duur - Wateraansluitingen zijn soms een paar meter verderop; we hadden een slang van 20 meter en een gieter nodig gehad, maar dat was makkelijk op te lossen. Al met al, heel fijn, we komen zeker terug.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Goed onderhouden, schone locatie en het stadscentrum is gemakkelijk te voet bereikbaar.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.