@ranco
- 1995
perfect 🤩
Zeer nette, nette kampeerplaats met alles wat een normale kampeerder nodig heeft, rustig gelegen en goed bereikbaar.
Alles was perfect en heel schoon, behalve de vele vliegen 🪰 die behoorlijk vervelend zijn.
Geweldige plek, perfect voor overnachtingen
Alles was perfect 👌 het kon niet beter, supervriendelijke beheerder, schone en mooi aangelegde plaatsen, sanitair ook erg schoon
Superveld heeft alles wat je nodig hebt
Geweldige parkeerplaats met alles erop en eraan. het heeft nodig en werkt
Eenvoudig maar perfect, heeft alles wat je nodig hebt en de omgeving is enorm, nog een geweldige plek voor ons
Avondmaal parkeerplaats zonder enige opsmuk, mooi gelegen, rustige en schaduwrijke plaatsen, de rust is niet nodig en er zijn voldoende afvoervoorzieningen onderweg. Grote dank aan de gemeenschap
Alles was goed, super aardige ontvangst, schoon, goed gelegen, wat wil je ons nog meer, top plek 👍👍💯💯
Geweldige plek, rustig, mooi uitzicht, heeft elektriciteit en water en toilet en afvalwater kan ook worden afgevoerd, meer heeft het niet nodig, het is perfect voor ons
Puur natuur kan niet beter 💯💯
Beter dan dit kan het niet worden, gewoon perfect 👌
Eenvoudig mooi veld heeft alles wat je nodig hebt. Restaurant, winkels en prachtig strand allemaal in de buurt
Alles supper op het veld en heel rustig en mooi bergpanorama 🤗🤗🤗
Super parkeerplek en godzijdank zonder stroom scheelt dat velen van hier te rijden en dat is maar goed ook. 🤗🤗
Pitch supper wine 🍷 avondmaal erg aardige operator
Gewoon avondmaal leuk, er is niets om over te klagen op deze plek, heel erg bedankt ??
Superpitch alles perfect 👌
Superpitch precies ons ding hopelijk wordt het niet meer uitgebreid.
Nou ja, ieder zijn ding, voor ons was het niets om naar te kijken en verder en voor wat zoveel te betalen als je een paar kilometer verderop gratis en nog mooier mag staan, mits je altijd alles bij je hebt.
Precies ons ding het wordt er bijna niet beter op. Niet geschikt voor mensen die elektriciteit watertoiletten nodig hebben, het heeft het niet.
Geweldige staanplaats, grote dank aan de gemeenschap en de prijs is volledig gerechtvaardigd. Het eeuwige gezeur zo'n 10 of 20 euro, dan moeten mensen thuisblijven.
Voor ons heeft een topplek op een goede locatie alles wat het nodig heeft en toch rustig.
Deze parkeerplaats is goed voor ons, maar gebruik deze alleen in de wintermaanden. Ik zou daar in de andere seizoenen nooit heen gaan. Al moet ik zeggen dat we over het algemeen alleen in de winter naar het zuiden gaan.
Sitecode: 11904
Leuke kleine camping met aardige mensen bij de receptie, alles was schoon en goed.
Voor een goede plek om te verblijven was de plaats een beetje te toeristisch voor ons, maar ok, je neemt het gewoon zoals aangegeven.
Eenvoudige rustige parkeerplaats, de plaats met de bootlift moet gezien worden, het is zeker de moeite waard.
Goede schone parkeerplaats sliep heel rustig.
We hebben daar een paar keer gestaan omdat de stad gewoon de moeite waard is, de parkeerplaats in orde is en de verwijdering slechts één ding is, sommige camperbestuurders zijn gewoon varkens die geen fatsoen hebben en zich niet aan regels houden. En het is er niet alleen.
Goede schone parkeerplaats en Nyons is ook zeker een bezoek waard is zeker de moeite waard.
Zeer goede eenvoudige plek zonder elektriciteit en water, perfect voor ons, we hebben niet alles nodig wat je nodig hebt. Veel dank aan de gemeenschap 👏🙏👏
Eigenlijk een geweldige plek, helaas hebben nogal wat camperbestuurders, met of zonder toilet, nog steeds niet begrepen dat het bos in de omgeving geen poephuis is - daarom is het van nature nog te goedkoop en moet het waarschijnlijk nog meer gaan kosten.
Super cp, alles in bedrijf en zeer schoon en perfect om te fietsen of te wandelen. Goede winkelmogelijkheden klein maar fijn
Sitecode: 52022
Gewoon puur natuur zo mooi 👍
Super parkeerplaats alles schoon en werkt feilloos en het geluid van de koebellen hoort hier gewoon bij 👍🤗👍
We waren hier op 29.10.2019 voor ons alles was perfect alles is beschikbaar wat je nodig hebt
We waren half oktober sinds mooie plek en waren bijna alleen
Avondmaal veld heeft alles wat het nodig heeft en nog steeds een prachtig uitzicht op de zee en bijna leeg in dit seizoen
Avondmaal plaats volledig voor ons alleen heeft alles wat het nodig heeft, vooral veel natuur en rust om te fietsen super startpunt
Avondmaal plaats en de weg is ook geen probleem als je kunt rijden en zijn voertuig besturen
Toplocatie beter en mooier is bijna onmogelijk en dat met het geluid wordt aangetrokken door het haar.
Avondmaal plaats alles wat je nodig hebt of niet nodig hebt.
Sitecode: 20078
Zeer goede plek heeft alles wat het nodig heeft, mooi wat je op de fiets allemaal kunt verkennen. Mensen houden van het mooie en klagen niet altijd over alles als iets niet helemaal is zoals je zou willen.
Vriendelijke mensen, goed gelegen maar veel te duur want 's avonds werken de meeste toiletten niet meer
De camping is goed gelegen en redelijk rustig. Vriendelijke ontvangst. De plaats is eenvoudig, maar schoon en goed onderhouden. Voor ons perfect.