@rankman
- Elnagh T-Loft 530
- 2021
- Integraal
Sitecode: 11904
Prima plekje aan een meer. Je mag zelf je plek uitzoeken. Vriendelijke mensen. Tarief camper 10 euro PP 8 euro Electra 6 euro Hond 3 euro belasting 0,50 euro pp. wij betaalden zonder electra 30 euro per overnachting.
Locatie is door de gemeente opgeheven. Mag vanaf dit seizoen niet meer gebruikt worden.
Leuke plek vlakbij het centrum. Supermarkt op 100 meter lopen.
Prima plek om Amboise te bezoeken. Camperplaats in het dorpje zelf is een parkeerplaats met plekken voor campers. vonden wij niet prettig. Eigenaar komt in de avond aankloppen om het geld op te halen. Op deze locatie ruime plekken en lekker rustig. Geen last van de doorgaande weg die erlangs loopt. Ook de honden kunnen goed uitgelaten worden net achter de camperplaats. je loopt dan parallel aan de Loire.
Eenvoudige maar goede plek aan de haven met alle voorzieningen. Beheerders zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
Leuke locatie aan het Tjeukemeer. Ideale plek om lekker te zwemmen en van het goede weer te genieten. Ook prima uitvalslocatie om omliggende dorpen te bezoeken. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerder.
Mooie locatie aan het water met uitzicht op de boten en het kanaal. Heerlijk wandelen met de hond langs het kanaal. S’ochtend lekkere verse broodjes van de Lidl op 150-200 meter loopafstand.
Prima plaats voor bezichtiging van Brugge. Wel opletten met uitrijden. Dit moet binnen 10 minuten nadat je betaald hebt maar staat nergens aangegeven. Na bellen vriendelijk geholpen en konden we binnen een half uur alsnog vertrekken. De nieuwe bredere plaatsen zijn bijna klaar. Al met al een aanrader zo heerlijk dicht bij Brugge centrum.
Prima plek om te overnachten en het stadje te bekijken. Er is nu ook (gratis) stroomvoorziening voor 6 campers.
Mooie plek aan het kanaal. Voorziening alleen water. Heerlijk rustig. Wij stonden alleen en voelden ons veilig door de verlichte plek. Absoluut een aanrader als je op doorreis bent terug naar Nederland vlakbij Clamecy.
Mooie plek. Een onverwachte parel met de lot aan de achterkant. Alle voorzieningen aanwezig. Stroom 3 euro en wifi 50 cent. Heerlijk rustig en een fijne plek om te “onthaasten”. Afhankelijk van welke kant je komt (vanaf de D249) moet je over een brug van maar 2,3m. Met onze camper met ingeklapte spiegels en mijn vrouw op uitkijk ging het maar net.
Prima plek. Enig minpuntje is dat je absoluut geen camping gedrag mag vertonen. Stoeltje buiten zetten werd meteen afgestraft door een lokale bewoner die ons wees op het bord dat dit niet is toegestaan. Erg jammer want nu is het alleen een slaapplek terwijl de ruimte er wel is en zich ervoor leent. We zijn direct doorgereden naar CP 4921. Is een pareltje van een plek.
Mooie locatie aan het water met uitzicht over de haven. Goed bourgondisch restaurant tegenover de camperplekken voor nette prijzen. Camperplaatsten liggen links als je het terrein op rijdt en worden met stalen palen geblokt voor personen auto's.