@rapido-10001-b2d7f7
Lid van Campercontact sinds 2020
cc oppervlakte max 7m50. alle diensten met elektriciteit voor 13 euro, in augustus, komen 's ochtends om te wachten tot er plaatsen vrijkomen, gratis bus in juli en augustus voor de bergen, dit is het topstrand en fietspad. de top
DUIDELIJK OPEN, DIT IS HET BESTE VAN HET BESTE.
Hier wordt u zeer goed ontvangen, zeer goed onderhouden sanitair, veel bezichtigingen te maken. dank u. Claudie en Patrick
Nieuw gebied, hier is alles perfect, elektrische poortbeveiliging met code, zeer goed gedraineerde grond voor regen, groot gebouw dat je goed beschermt tegen de wind, winkels in de buurt. u wordt begroet door meneer Javier met weinig zorg voor u. Ik raad dit gebied ten zeerste aan. Patrick en Claudie
Sitecode: 20310
Plaats helemaal niet onderhouden, hoog gras, ik had de indruk dat het gesloten was. jammer voordat het goed was.
zeer praktische parkeerplaats voor een tussenstop tussen Frankrijk en Spanje.
teleurgesteld, te veel mensen in de winter, onpersoonlijk.
zeer goed voor een pose, we blijven 3 dagen elke service, elektriciteit voor 5 euro op de parkeerplaats van de politie, de top.
zeer goed gebied, voor maximaal 8 meter of zet dan de andere kant op de auto. elke dienst.
elke dienst, prachtig plaatsdorp met zijn kasteel, komende van Poitiers N 10, is het noodzakelijk om de 4 manieren om langs de andere kant te passeren, een beetje gevaarlijk toch te snijden, dan de maximale weg 3,5 ta oorzaak van 2 kleine bruggen en de het dorp oversteken. zware vrachtwagens en grote aanhangwagens onthouden zich.
geweldig hier, mogelijk voor een cc van 8 m, elke dienst. mooie schone de top.
Om op het gebied te komen met zwaar gewicht van 8 meter, om een omweg van 8 km te maken op een kleine weg, niet mogelijk anders brug minder dan 3t 5 van het stadscentrum.
erg goed om te gaan voor een ritje in GABARRE, 8 euro volwassenen voor 1u 30 boot
gratis, elke service, mogelijk grote cc met trailer.
handig voor een houding, mogelijk 's nachts, elke dienst, gratis
we hebben Europa 70 gebieden gemaakt, het is de eerste keer dat ik zoveel waardeer, met de kelder kun je een heel verse rosé hebben voor hapjes en een dame gaat met zelfgemaakte verse kaas, de top, we zijn onder de bomen , met een beetje wind van de Provence, niets beters.
Eenvoudige rustige omgeving 8.10 per nacht Gilbert brengt de avond door voor betaling, alle service, Lidl, super U, 500 m, het centrum en de Romeinse brug op 500 m.
Zeer correct gebied elke perfecte service voor fietstochten
Camperplaats, zeer goed, 11 euro elektriciteit inbegrepen, tegen nadelen moet de kaart meenemen naar de terminal 4 euro geldig voor het leven, oplaadbaar op het internet of op de zeer eenvoudige terminal. deze kaart is geldig voor Europa.
Perfecte zeezijde, zeer correct, voor een stop in Pisa en Frankrijk, het enige probleem is het hele werk en een afwijking naar Genua. 🚐
praktische ruimte voor grote camping, dicht bij de stad, welkom, naar mijn mening, arriveerde vóór 11 uur vanwege het verkeer. de wegen een ware ramp veel kuilen.
praktische ruimte voor grote campings, op de weg tussen Venetië en Pisa, elke service, geen probleem.
Moeilijke toegang met een 8 m, niet verschrikkelijk, ik keur het af
CP gesloten, weg snijden onmogelijk
Zeer handig voor fietstochten, 4 euro zeezijde. Het gps-punt lijkt me niet goed, ik voeg een foto bij met het juiste gps-punt
zeer handig gebied gratis, water 2 euro voor 100 l, schoon en veilig.
handig gratis parkeren voor grote camper en rust 2 nachten, geen probleem, zijn 6 cc
cc gebied, zeer correct, wasmachine 5 euro voor 5 kg te duur, mogelijk voor zwaar gewicht door het dorp, neem niet de brug van 3 ton max.
mooie parkeergelegenheid voor 15 euro aan zee schoon, het probleem is hoe te betalen! ingewikkeld.
Zeer praktisch voor grote kamperen, elke dienst zelfs de elektrische en wifi 2 uur, alleen onmogelijk te begrijpen of het gratis is of niet, de kaart en het ticket van de bus is om te gaan in de stad, niet voor de parking ..... ???
Perfecte alle service zelfs elektriciteit en gratis wifi, schoon, veilig we zijn alleen geen probleem, we gaan naar het meer bij Bled en Gorge van Vintgar de nacht hier. bakkerij 50 m. Ik kan het ten zeerste aanbevelen.
We brachten een zeer goede nacht door in een rustige alle service
Sitecode: 20222
voor een nacht of 2 c is mogelijk als je geen Carthago bent, geen service
erg handig voor grote kamperen, alle service en thalassotherapie voor 7.50 th, cool
handig voor het biermuseum en koop goed bier alle service
zeer goed aan de voet van de hellingen en kabelbaan in de zomer elke service
voor 14 euro all-inclusive douche wifi en service, goed
rustig, zelfs heel rustig, geen licht 's nachts, gratis oefenen voor een nacht. veilig geen probleem.
heel goed. heel kalm en mooi, en alle service, de afvoer die ik niet begreep ... Ik beveel het aan
de dag geen probleem, heel mooi zicht, de nacht adviseer ik niet ... om te zien
cc parkeerplaats gesloten in mei 2019 open tankstation
Parkeerplaats voor grote camper, alleen gratis water, rustig. Heel schattig dorp en restaurant Hostellerie Le Rosenmeer perfect menu van de dag voorgerecht gerecht voor 9.50. naast het treinstation.
heel goed voor een nachtje service en nikkel, in aanvulling op de vrijdagavond pizza vrachtwagen met een zeer vriendelijk welkom en kleiner glas rosé ..... de top
juiste gebied 4 wasmachines, een afgebroken, voor 150 kamperen omdat het echt te eerlijk is, deze geur van kerosine vervuiling niet verschrikkelijk, sanitair schoon persoonlijk aangenaam.
Sitecode: 20837
Camperplaats! ja het is waar, veel vuilnisschade op de grond niet gemakkelijk om de locatie te zien, er is een potentieel! . het restaurant zeer goed in een aangename omgeving. Met elleboogvet zou deze plek echt goed zijn ........
Sitecode: 20578
Onmogelijk te vinden, en toch GPS zenec de top, zwaargewicht met trailer onmogelijk om te passeren in de zeer kleine weg die het punt GPS voorstelt, zelfs niet mogelijk om over te steken met een ander voertuig, afkomstig van palomares garrucha, dus hier zijn we in Huercal Overal vrij in de stad en wasmachine naast de deur. mercadillo op maandag en alle handel.
Sitecode: 19817
al is het helemaal geen parkeerplaats of gebied 120 caravans in zekerheid bevestig ik, onmogelijk om te parkeren met een camper, zanderige plek van het rode zand zo erg kamer, in een volledig gegrilde plaats en dubbel een zeildoek. tussen vliegtuig en trein. eerlijk gezegd raad ik ten sterkste af. voor uw veiligheid. niets te maken met de foto's van de plaats en vol met verschillende overwintering
Camping gebied erg mooie auto. een prachtig uitzicht. in de winter kan het 's nachts een beetje koud zijn. anders vind ik je veel leuk.
Camping gebied erg mooie auto. klein probleem winter de berg naast de deur gemaakt schaduw van vijftien en veel bomen niet gemakkelijk voor zonnepanelen op te laden. Ik denk dat het beter is.
Sitecode: 20310
Camping gebied zeer eenvoudig en zeer goed, verdient te worden bekend, in de voorkant van de zee, erg handig voor grote camping met aanhangwagen. geen extra kosten voor hondentrailer ...... ect.
erg handig voor grote camper met aanhangwagen. Een kelder met een grote selectie. Gratis.