@rapido906
- 2022
goede camping om San Marino te bezoeken. bus stopt voor de deur. aardige medewerkers, druk restaurant( wel slecht gegeten) komt door de drukte denk ik. wel een uitdaging om met een grote camper er te komen, ook op de camping zelf maar dat mag de pret niet drukken. mooie vlakke plaatsen goed en schoon sanitair.
mooie leuke camping. Goed en schoon sanitair mooi zwembad in de buurt van het strand mooie vlakke plaatsen, aardige medewerkers, goed restaurant. Honde strand in de buurt. genoeg fiets en wandel mogelijkheden in de buurt. wij zijn op de fiets naar Ravenna gegaan bijna allemaal fiets paden. 👍
mooie camping direkt aan de boot verbinding naar Venetië. Als je over de toegangsweg komt aangereden denk je waar kom ik terecht. De camping ligt naast de haven. maar de camping zelf is zeer mooi en goed georganiseerd, aardige medewerkers, schoon sanitair, leuk restaurant om pizza’s te eten (goede kwaliteit) mooie plaatsen zowel aan het water met uitzicht op Venetië alswel op het veld er net achter. goede camping om Venetië te bezoeken
Aardige ontvangst, dichtbij (loopafstand) van het centrum langs een prachtig meer met mooie vergezichten en uitkomend op een promenade met mooie terrassen en zo loop je het centrum in. Hondvriendelijk, schoon sanitair, mooie plaatsen. Goede camping om een paar nachten de omgeving van Luzern te ontdekken
goede camping op loopafstand van dorp, 1 nacht hier gestaan. grote plaatsen, goed schoon sanitair. mooie omgeving, hond vriendelijk. aardige receptie medewerkers 👍
leuke camping op fietsafstand van leuke dorpjes(Numana, Sirolo) dicht bij het strand. camping is schoon met mooie vlakke plaatsen. goed restaurant, bar. waren ook al open ondanks dat ze nog in voorbereiding zijn voor het seizoen. schoon eenvoudig Sanitair, veel vaste gasten heel mooi zwembad. vriendelijke receptie ontvangst en check-out.
deze voorziening is gesloten, niet duidelijk of je er überhaupt nog mag parkeren. Er liepen wat duistere figuren rond we zijn door gereden.
een betoverende plek wil ik het niet echt noemen. wij waren hier eergisteren. was stil strand was bijna leeg. ligt aan een drukke weg. met de camping is niets mis, schoon en goede douches. toch voelt de omgeving als vergane glorie. denk dat het in de zomer wel druk is. wel een prachtig strand met veel strand clubs/tenten met hoog plastic stoelen gehalte. wel lekker gegeten in het nabij gelegen hotel
Zeer vriendelijke ontvangst, eigenaar hielp gelijk een plekje uitzoeken (wij hebben een camper van 7.4 en aanhanger van 4. M) was een mooie rit hiernaartoe. Dicht bij strand op loopafstand van het prachtige dorpje Vieste. Strand op steenworp afstand natuur op zeer korte afstand. Supermarkten om de hoek. Schuin tegenover de camping een ontzettend goed Italiaans restaurant. Sanitair is zeer schoon al met al een dikke vette 10.
kan niet reserveren, goede ligging op loopafstand van het mooie plaatsje Cassis dicht bij het natuurgebied. camping is verouderd en inderdaad aan een opknapbeurt toe. verder te weinig sanitair voor de grote van de camping. plaatsen zijn aan de kleine kant.
mooie camping in de buurt van Orleans. vriendelijke ontvangst we werden zelfs opgehaald omdat er allerlei wegafsluitingen waren top. op fietsafstand van Orleans over fietspaden je kunt goed je fiets stallen goed geregeld. Orleans is de moeite waard om te bezoeken. op de camping elke avond een andere food truck elke morgen vers brood, schone toiletten, elektriciteit en water op de plaats.
heerlijke camping prachtig aangelegd op loopafstand van het dorp, terugweg wat vermoeiender (hele klim) mooie plaatsen verhoogd met water en elektriciteit. vriendelijke ontvangst top service
heerlijke camping met op de achtergrond het kasteel. Schone toiletten, mooie plaatsen prijs kwaliteit is goed. ook een mooi zwembad dichtbij dorp en Dordogne
we zijn op doorreis gelukkig maar 1 nacht geboekt. wat een armoedige zooi, sanitair was wel aardig maar wordt niet bijgehouden zodoende geen toiletpapier meer en het was ‘s ochtends niet helemaal fris verder hele oude stacaravans met bewoners die ook niet helemaal thuis horen op een camping. omgeving zeer veel oude troep. wat een teleurstelling.
heerlijke camping, wij stonden aan de boskant. nieuwe wasmachines en een heerlijk toiletgebouw wat goed gepoetst wordt. zee, strand, restaurant goed bereikbaar door het tunneltje onder de weg door. gewoon top.
goede camping om San Sebastian te bezoeken. om er te komen de informatie op de site volgen. plekken goed te doen zelfs stoeltjes en een tafel op de plaats net zoals electra en water. zeer goed Spaans restaurant. zeer vriendelijke ontvangst. gewoon top
heerlijke camping, prachtig sanitair. camping ligt in het bos heerlijke sfeer. op fiets afstand van het dorp. water en elektriciteit op de plaats. lozen is ook aan gedacht. in het eenvoudig restaurantje heerlijke huis gemaakte pizza’s. hele vriendelijke ontvangst. top
plaatsen in een bosrijke omgeving, heel veel aandacht aan de planten zeer goed onderhouden. mooi zwembad met whirlpool. klein gezellig restaurant. sanitair ok is schoon voor Franse begrippen luxe. prettige ontvangst
zeer goede camping alles wat er moet zijn aanwezig, schoon sanitair ( toilet met bril, wc papier) mooie wasserette, prettige ontvangst spreken meerdere talen. grote plaatsen met stroom en water. prachtige bistro, prachtig zwembad, heel veel speelplaatsen. op fietsafstand van Bordeaux (fietspaden) kortom top
prettige ontvangst, mooie plaatsen, verouderd sanitair maar schoon. let wel op € 80,- borg voor badge sanitair deze hebben ze het liefst contant. mooi gebied dorpje niet zo mooi. heel erg stil ‘s nachts heerlijk geslapen.
grote camping, mooie plaatsen, mooi zwembad. prettige ontvangst duidelijke uitleg, schoon sanitair. op fietsafstand van La Rochelle over mooie fietspaden langs zee.
leuke camping aan de Loire, prettige ontvangst, mooie plaatsen, dichtbij het dorpje op loopafstand mooi uitlaat gebied voor de hond. gedateerd sanitair maar schoon
mooie camping direct aan zee goede sanitaire voorzieningen. aankomst goede uitleg en kregen een kado voor de hond. Dinard op loopafstand. leuk centrum. saint Malo met de taxi boot bereikbaar. mooie fiets en wandelpaden. de prijs dubbel en dwars waard. top verblijf
mooie plek om Maastricht te verkennen te voet nog makkelijker met de fiets. iets te weinig toiletten en douches derde douche nog steeds kapot. verder prima.
vriendelijke ontvangst, gedateerde douches en wc wel zeer goed warm water en goed schoon. heerlijke plaats aan het water. super plek om de omgeving te verkennen. Weg hoor je bijna niet in ieder geval niet storend, op loopafstand van Vianden met meerdere restaurants en gezellige terrassen.
mooie verharde camper plekken. goede camper station. mooie plek om te fietsen wandel en fietsroutes dicht bij. bushalte voor de deur. hele vriendelijke eigenaren ontvangst is super, veel informatie gekregen top verblijf
prima camping, eenvoudig maar schoon wij staan direct aan het strand. sanitair eenvoudig maar super schoon, toilet papier aanwezig. echt een camping pur sang.
na een dag Honfleur bezocht te hebben en geparkeerd op de grote camperplaats waar het ontzettend druk was toch uit geweken naar deze camping. het is fantastisch hele goede en schone toiletten douches goed warm en ontzettend schoon. zeer dichtbij Honfleur dichtbij een supermarche waar je ook nog kunt tanken. camper service ook goed gratis water mooie plaatsen met water, stroom en afvoer. overal vuilnisbakken top prijs 2 pers hond € 18,70
een eenvoudige camping met een groot veld voor campers geen elektra, je kunt ook kiezen voor een plaats met elektra, broodjes service, een goede camper service station. aardige ontvangst dichtbij het dorpje met een paar winkeltjes. goed verblijf
hele mooie camping met goede service dichtbij zee, dorpje zelf is klein. vlakbij ligt Dieppe een mooie plaats met vismarkt en mooie haven met vele terrassen heel gezellig. sanitair zeer schoon. een prachtige camper service plaats. prijs is voor 1 nacht € 21,70 2 pers, hond en elektra. schoon water was gratis top verblijf
kleine camping in het bos dichtbij Yport ( leuke wandeling naar het dorp) in het dorp leuk pleintje met bakker, slager en nog een paar winkeltjes boulevard met kiezel stand en prachtige krijt rotsen. goede ontvangst prijs was voor ons 15-4-2022 € 21,40 met stroom broodjes service eenvoudig sanitair wel schoon goede ervaring
prachtig uitzicht, ruime plaatsen, aardige ontvangst bij de receptie konden goed Engels. sanitair eenvoudig wel schoon. geen wasmachine