@rash01
- 2003
De parkeerplaats is prima. Ik ben bereid € 18 of meer te betalen als het gerechtvaardigd is. Het is bijna een half uur lopen naar de camping en water kost 80 cent per 1 kWh. In deze regio is dat 35,3 cent per kWh. Deze extra inkomsten worden nu graag geaccepteerd!
De parkeerplaats is prima, evenals de nabijheid van de Rijn, maar dat rechtvaardigt de € 20-toeslag niet. Vooral omdat het lastig is om afval te lozen, omdat de doorgang geblokkeerd wordt door geparkeerde auto's, en de beheerder niet bereid is om daar iets aan te doen.
De plaats werd op 21 december 2023 door de politie ontruimd!
Vandaag was de laatste keer dat ik hier was en ik ben meteen doorgereden. Er waren hier elke keer hele vreemde mensen. Ik kan alleen maar alle kampeerders waarschuwen om deze plek te naderen. Aangezien er geen afvoer wordt aangeboden, is het toilet in de bush tijdens mijn laatste verblijf weggegooid. Eén ster om te geven is nog te veel!
Rustige parkeerplaats. Ongeveer 200 m naar de winkelstraat "Ruhrpark". Geen infrastructuur, maar 10 euro te duur. Arm Bochum, een grote stad die niets meer te bieden heeft. 1 ster voor de rustige staanplaats!
Ik snap de positieve reviews helemaal niet. Van een vriendelijke ontvangst hebben we niets gemerkt. Integendeel, we werden ervan beschuldigd dat we ons niet telefonisch hadden aangemeld! Hoewel de plaats meer dan 7 plaatsen heeft, hadden we geen keus. Op een onvriendelijke manier moeten we een bepaalde plaats naderen. Op zijn best 1 punt voor de locatie, hoewel de plaats er erg groezelig uitziet.
In het beste geval is dit een parkeerplaats met grote parkeerplaatsen. Elektriciteit en water op de plaats. Dat is het! De douche biedt lauw water en de wasbak is vies en er is geen water. De afvoer voor fecaliëntanks is nauwelijks mogelijk. Nog OK voor 1 of 2 nachten! Ik zou een pitch 3 sterren geven!
Ik kan me ook vinden in de goede beoordelingen, maar als de stacaravan meer dan 8,00 m lang en meer dan 3,50 m hoog is, zijn de plaatsen zeer beperkt. Ik kreeg een stoel toegewezen die met de beste wil van de wereld niet toegankelijk was. Verwijdering kan ter plaatse worden gedaan. Bij de zwarte tank moet je een langere afvoerslang hebben. Extra verwijdering wordt niet aangeboden.
Super CP, plaatsen een goed formaat, toilet en douches goed en schoon. Puntenaftrek: de oprit absoluut catastrofaal, modderig of stoffig hobbelig traject van meer dan 1 km. Een luchthaven die een acrobatisch team herbergt. Minstens 3 propellermachines genereren een onaanvaardbaar geluid. Alleen op zaterdag en zondag is het rustig. Als het regent, is het strand gemaaid.
Het veld is ook geschikt voor zware schepen. Langdurige kampeerders maken het uiterlijk niet per se mooier. De natte units zijn niet bepaald uitnodigend, daar heb je als stacaravaneigenaar niet per se behoefte aan! Let op ‼️ Wij stonden er 3 nachten, elke nacht werden er campers beroofd.
Zoals al beschreven, is de CP helemaal OK voor WOMO's! Ik waarschuw echter grote liners om deze plek te naderen. Het zijn vrij smalle plaatsen die onvoldoende groot zijn, de grootste handicap zijn de bomen! Ik wilde mijn zijwanden beschermen tegen krassen en ben meteen doorgereden.
we hebben voor het eerst een plaats benaderd na Espana Discovery (de Spaanse versie France Passion). De parkeerplaats is niet van de wijnmaker en is absoluut niet aan te raden. Het is een parkeerplaats bij het treinstation en wordt voornamelijk gebruikt door auto's. Teleurgesteld reden we meteen door!
Er zijn maar 2 plaatsen! Ondanks voorafgaande aanmelding is de ruimte bezet! De oprit is helemaal niet aangegeven. Let op, GPS leidt een grindpad naar de wijnmakerij, wat niet geschikt is voor grotere WOMOS. Jammer, wilde onze wijnvoorraad aanvullen.
Proficiat aan Wolfenbüttel, alles is hier. De faciliteit is gemaakt als een park. De vakwerkstad vult het positieve plaatje aan.
Wilt u rustig staan op een ruime, schone, groene ruimte met water en elektra bij de parkeerplaats, dan komt u deze plek keer op keer tegen.
Sitecode: 20511
Naast de reeds beschreven. De oprit en de toegangswegen zijn smal, vanwege hun doodlopende functie moet je achteruit rijden zonder opties te draaien. Lange WOMO's hebben problemen. De ondergrond is modderig in de regen, hier kunnen voertuigen op frontangire-niveau problemen krijgen. Een absolute ramp is het herstel.
Proficiat aan de stad, zonder dit geweldige veld zou ik deze mooie oude stad nooit hebben ontmoet!
Een puur veld, prachtig gelegen in een kasteelpark! Het kasteel heeft een moderne brasserie met een biertuin. Ik kan niet begrijpen hoe een stad zo'n hoofdstad leeg laat liggen, vooral omdat de naastgelegen minigolfbaanbezitter de zorg en de operatie zou overnemen! Een vorige. WC, elektriciteit en verwijdering dan volledige score!
Naar mijn mening is de plaats te goed beoordeeld! Onaantrekkelijke plaatsen, de sanitaire voorzieningen zijn aan renovatie toe. We zijn meteen doorgegaan. Een Engels stel ging meteen verder!