@rasmus
We kwamen hier regelmatig op doorreis naar scandinavie. Begin Jan 2025 was de doorrit naar de CP afgesloten en mochten er alleen vrachtwagens staan. Geen idee of dit permanent is. We zijn doorgereden
Super plek met goede voorzieningen. Direkt toegang tot het stiltegebied via de achterzijde van de CP. Parkeerplekken op gedeeltelijk verharde ondergrond of op het grasveld. Genoeg stroom aansluitingen en heerlijk rustig
Handige eerste stop na de veerboot naar het VK. Goed busarrangement naar Canterbury inbegrepen, hoewel ook op loop-/fietsafstand. Een van de weinige plekken die we tijdens onze rondreis Engeland zijn tegengekomen (behalve officiële campings) waar je je chemisch toilet kunt legen en grijs water kunt lozen. Goed gedaan Canterbury!
Perfecte parkeerplaats om een typisch Cotswold-dorp te bezoeken. Goede pub in de buurt van de parkeerplaats. Parkeerplaats was overdag druk maar 's nachts erg rustig
Sitecode: 71947
Keurig verzorgde kleine camping onder bomen met veel schaduw. Vriendelijke eigenaar. Schone douches en toiletgebouw. Wat lawaai van de aangrenzende weg, maar 's nachts rustig. We betaalden 18 pond voor 1 nacht
Duur voor het gebodene maar volle bak. Centrum goed bereikbaar met de tram. Muziek 's avonds van de bierstubbe was relatief luid en techno is niet echt onze smaak. Gelukkig was het rond 20.00 afgelopen
Camper staat veilig achter hek. Receptie vriendelijk Centrum is op 20 minuten lopen langs de rivier. Sanitair kon wat schoner. 20 euro is aan de hoge kant
Prima locatie om Venetie te bezoeken. Bus/Tram op 10 minuten lopen. Kaartjes bij de zeer behulpzame receptie. Douches waren schoon maar kunnen wat onderhoud gebruiken. Begin Oktober was het nog erg druk en niet iedereen kon aan de stroom. Reserveren is handig als je zeker wilt zijn van een plek
prima locatie, mooi uitzicht en rust!; goed restaurant. Was druk op een zondag maar 's nachts rustig. Inschrijven in het restaurant; we betaalden 15 euro voor 1 nacht
Sitecode: 92050
prima locatie met perfecte wandel en zwem mogelijkheden. Camperplekken zijn niet aangegeven. Vanaf een uur of 6 begint het druk te worden op de weg
Sitecode: 92047
parkeerplaats langs drukke weg. Je mag er volgens het bord niet overnachten; we zijn dan ook doorgereden
Mooie locatie met leuke wandel mogelijkheden (hond wel aan de lijn ivm schapen) We stonden hier op een zondag met nog een andere camper. Overdag redelijk druk met wandelaars maar 's avonds heerlijk rustig. Toilet gebouw was 24 uur open maar hier geen gebruik van gemaakt. Geen indicatie van de camper plekken
Prima parkeerplek. Druk overdag, maar 's ochtends zeehonden zien op het strand. Buiten het seizoen zijn er geen parkeer tarieven in Skagen (ook niet in het stadje).
we stonden hier omdat onze favoriete locatie bij Maboge gesloten was. Geluid van de weg is tijdens de avond uren verwaarloosbaar. We hebben geen gebruik gemaakt van de faciliteiten maar de leegplek voor het chemisch toilet zag er minder verzorgd uit. Mooi wandelgebied en leuke musea. Voor ons voor herhaling vatbaar.
Overnachten op mix parking zonder voorzieningen. We kozen voor deze plek omdat er wat schaduw was. De parkeerplaats wordt gebruikt door een enkele strandganger overdag. 's nachts rustig en prima geslapen
Prima om te overnachten op parkeerplaats bij Reaal. Parkeerplaatsen voor Campers zijn speciaal aangegeven. Enig verkeerslawaai van de snelweg. Geen onveilig gevoel; we stonden er met 3 campers in Juni
Prima plek in een klein bosgebied / park. We konden nergens vinden waar je kon betalen. Heerlijk rustig in de avond afgezien van het sporadisch geschreeuw van de pauw uit het wildpark. Er is een leuk restaurant in het wildpark.
Geweldig initiatief van de stad. Plaatsen zijn erg kort maar we stonden er alleen. De weg is druk maar dit neemt af tijdens de avond. Electra volgens verbruik. Chemisch toilet legen om de hoek voorbij het sportpark. Mooi bos achter het sportveld
Voor een CP die zo dicht bij het centrum ligt een prima prijs/kwalitieit verhouding, vooral voor oost duitslandse begrippen. CP is wel druk dus een tijdige aankomst is aan te bevelen
Goed aangelegde CP (als je van grijs houdt) langs een drukke weg. 4 schone douches/toiletten met niet altijd warm water. Stralsund is makkelijk te bereiken via het fietspad langs de kust Prijzig voor het gebodene
Sitecode: 20078
Voor ons een heerlijke plek. Zelf een plekje uitzoeken in de wei. Alles voorhanden, vriendelijke ontvangst. De toegangsweg was een uitdaging, maar een nieuwe weg is onder constructie. Naar onze mening iets te duur voor het gebodene maar alles in oost Duitsland is duurder dan in het westen.
Ruime plekken en goede voorzieiningen. Leuk stadje met een zeer mooie slot-tuin
Sitecode: 20171
We stonden op de CP voor de camping tijdens het drukke paasweekend. De weg langs de camping is druk maar in de loop van de avond wordt het minder. Je kunt van de voorzieiningen van de camping gebruik maken. Prijs 10 euro per nacht voor de CP maar als je op het gras staat kost het 12 euro......
We zijn hier al een paar keer gestopt onderweg naar Scandinavie. Prima pitstop maar vaak redelijk tot erg druk. Goede voorzieingen Er is een mooi park achter de thermen. Enig geluid van de snelweg, maar iedere keer weer een goede nachtrust.
Prima locatie aan de Rijn met mooi uitzicht maar zonder voorzieningen. We stonden hier in Februari met nog 2 campers dus vrij rustig. Van zaterdag op zondag geen parkeertarief maar normaal 8 euro. Uiteraard lawaai van schepen en treinen maar dat weet je als je bij een drukke verkeersader staat.
Leuke stek aan de Maas met goede voorzieningen. We stonden hier eind Oktober. In het begin was het rustig maar gedurende de avond kwamen er verschillende campers en was het redelijk vol
Mooie plek aan het kanaal. Prima voorzieningen. Bakker 10 min lopen
Perfect site when you can go without external electricity. Very scenic and a few good hikes Careful, The road is very narrow and the entrance and exit to the plateau have many sharp bends. We saw several stressed drivers as there was a fair bit of traffic going both ways (Mid June)
OK plaats voor 's nachts parkeren wanneer je naar Scandinavië gaat; vrachtwagens gebruiken dezelfde stop. Kon het servicegebied niet vinden, maar in plaats daarvan die in Denemarken gebruiken. Er zijn geen kosten gemaakt omdat de hoogte van de camper ver beneden de hoogte van de truck lag.
stille plaats; geen faciliteiten
Zeer druk CP in het hoogseizoen. Goed onderhouden toilet- / douchefaciliteiten. Perfect parkeren wanneer je aan het water bent. Alesund is de moeite van een bezoek waard. De naastgelegen Radison serveert een ontbijtbuffet (NOK 145 pp)
goed onderhouden camping in een surrealistische omgeving dicht bij gletsjers.
Goede parkeergelegenheid en openbaar vervoer naar Bergen. We verbleven hier in juni. Zoals eerder opgemerkt afvoer van grijs water en chemisch toilet mogelijk. Voordat we Bergen verlieten, gingen we naar de andere CP (200 m verderop), omdat deze door hetzelfde bedrijf wordt geëxploiteerd en vers water inneemt.
Parkeren naast de oudste hangbrug in Noorwegen. De weg is lawaaierig maar stil van 22.00 - 06.00 uur
Perfect en schoon servicegebied; alles gratis
Sitecode: 19367
Prima plek voor de Preakestolen. Midden Juni wel volle bak en we waren blij dat er een vrije plek voor ons was.
Deze recentie bevat geen tekst.
Prima initiatief van de gemeente Hulst voor een gratis CP. Erg leuk stadje, leuke winkeltjes en eettentjes. Inderdaad smalle plaatsen (vandaar geen 10/10)
Sitecode: 62094
Prima lokatie voor het bezoeken van de teufelschlucht en het dinosaurierpark (kinderen). Geen voorzieningen en 's achts rustig.Overdag zijn de toiletten bij het dinopark beschikbaar (50m) en bij het bezoekerscentrum (250m)
Prima plek bij de haven en rustig. We hebben geen gebruik gemaakt van de faciliteiten, maar het feit dat er een gratis plek is in Denemarken is al heel wat waard.
Door de minder goede recenties wilden we in eerste instantie naar de parkeerplaats 'zur Exe’ , maar daar was kermis, dus toch maar door naar het havenhoofd. We waren aangenaam verrast op de camperplaats, rustig met mooi uitzicht over de haven en een veilig gevoel. De camperplaats is onverhard, dus als het veel regent kan het er een beetje modderig zijn.
Sitecode: 19333
Goede parkeerplaats om Santiago te bezoeken en goedkoper dan de camping. Ongeveer 30 min. lopen naar het centrum. Goed service punt in de hoek. Geen schaduw dus het kan erg warm worden met een zonnetje erbij
Leuk dorpje, perfect geslapen, erg rustig en schoon. Goed servicepunt.
Prima gratis plek met goede voorzieningen. Wel een drukke weg, maar dat wordt in de avond rustiger. Geen last van hangjeugd e.d. langs de supermarkt.
Nieuwe serviceplek (2016). Laatste parkeerplaats bij de vrachtwagens. Niet aangegeven bij het oprijden van de parkeerplaats.
Perfecte plek om grijs water te lozen en wc schoon te maken. Goed onderhouden en relatief nieuw. Drinkwater aansluiting aanwezig (zonder slang). Niet aangegeven aan het begin van de parkeerplaats, maar te vinden aan het eind bij de vrachtwagens.
Mooie Plek. Lokale jeugd maakt ook door de week gebruik van het bankje bij de ingang (begin juli 2016). Niet bedreigend, wel lawaai tot 2 uur.