@rastafari
Mooi plekje , picknicktafels, toilet legen, water tappen moest met munt maar waar of welke ? Wel opletten of je op je vak past want politie kwam om 8.30 sochtends controleren. Je wandeld zo naar strand . Het is hier echt zo mooi in de omgeving.
Rustige nacht gehad. op de parking. Alle voorzieningen. Picknicktafels . Het is echt gewoon parking aan bezinepomp
wij hier ook nachtje doorgebracht eind Mei 2024. was gratis elektra maar 1 paal voor 2 plaatsen kapot. geen andere voorzieningen gezien. wel leuk park gratis speeltuin met midgetgolf. Wel onrustige nacht door de treinen denk elk uur 2 achter elkaar.
Het is schone plaats , maar heel afgezond3rd en we stonden daar alleen. kan nog afgesloten zijn masr voelt niet zo fijn. Om erin te komen....heel omslachtig allemaal. Eerst betalen voor plek , je moet registreren. daarna kan je pas elektra doche wc bij boeken. allemaal apart. Mijn man teste water en ging daarna naar toilet. Tijd was op je krijgt 15 min dus we moesten bellen anders kon hij niet meer dochen. En het is dus 1 bezoek 15 m aan dochewc
Goed plekje voor stad te bezoeken, overnachting maar er is verder niks. trekt ook niet om even met je atoeltje buiten te zitten
We staan hier op dit moment het is vol maar wat een heerlijke plaats. Grote plaats tussen de bomen zodat het ook echt prive is. op 2 min als je van camperplaats afkomt links een supermarktje, wasserij, bakkerij/ theeroom. En vanavond kip aan spit besteld. Treinstadion, bus is op 10 min lopen ook links van de camperplaats aflopen. Daarachter de zee denk 20 min lopen. laat ik later nog wat over achter. service stadion gratis water wc schoonmaken.
Ene kant hele goede camping met voor campers echt superhandige ruimte voor alles bij te vullen , schoon te maken, water af te laten, schoon, vriendelijk. Maar voorseizoen niet veel open, supermarkt, restaurant. En met je hond is behoorlijk stuk lopen om uit te laten. Eerste dag af en toe vliegtuig , maar vrijdagmorge werd ik er effe niet goed van. ene naar de andere.
grote parking waar je kan mag overnachten. Is inderdaad komen en gaan. wij aan de kant v supermarkt gestaan en rustige nacht gehad. Door de honden uit te laten ontdekte ik wandelpad dat je de berg op laat gaan. supermarkt v je dan rechts 2 zandpaden. je ziet ook resten van uitkijk, kasteel. Goedkoopste diesel, en supermarkt en buffetrest tot 17.00 v 8 euro waar je zelf ziveel stukken vlees mag bakken , salades, pasta aardappel. Best lekker