@recht-zo-die-gaat
- 2012
goede cp. vriendelijke ontvangst zeker een plaats die ik de volgende keer niet over zal slaan ,als we in de buurt zijn 👍
drinkwaterzuil nog steeds buiten werking casette legen zonder spoelwater
voormalig paarden weidje zeer moderne stroompalen 1 euro 1kw. geen drinkwater geen grijs en zwart water te lozen .met nat weer me twijfels gezien de plassen zijn ook doorgereden
goed plekje om te staan water nog steeds buiten gebruik .
voor je plezier sta je hier 👍👍👍
een basic camperplaats met alle voorzieningen voor die het nodig hebben . prijs voor de locatie vind ik te veel .maar dat is een keuze die men maakt . wens on the road again veel succes
het blijft hier mooi .🚐
voldoende verder geen commentaar hier .
een heel fijne c.p. met een vriendelijke gastvrouw.
nette cp. goede prijs . stroom 5 euro ??? per nacht !!
een camperplaats zoals wij hem graag zien .helmaal top.👍👍👍
Jammer vandaag hier voor niets heengereden ,doods geen info .totaal geen leven.
Sitecode: 20384
nog steeds een mooie c.p.alleen jammer dat er nog steeds camperbezitters zijn die niet weten hoe hun camper te plaatsen. graag de voorkant de zelfde kant op .
zoals altijd gastvrije camperplaats TOP 👍👍👍
nette en redelijk rustige parking goede plek voor bezoek aan de stad
net plekje .👍
het hele jaar open 🌞☃️
zeer nette camperplaats ruim en overzichtelijk. en de prijs tja die rotte toeristen belasting he .👍
mooi plekje en een warme ontvangst helemaal goed.👍
als je leuk wil staan moet je naar fam.stoop gaan !
wederom hier weer een weekje geweest het warme welkom en de prima service daar komen we voor . dikke pluim .🌾 h.en w.
ieder jaar wordt het mooier . bedankt een dikke tien .👍👍👍
indruk overzorgt. plekken smal .wifi niet.kortom een plek als je er moet zijn is het niet anders 'beslist geen keuzeplek meer
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 wat moet ik zeggen goed ? NEE BIJZONDER GOED !!!!!!!
jammer dat er mensen zijn die weken op de zelfde camperplaats staan mijn inziens is een camper (camperplaats) daar niet voor bedoelt .
prima plekje no nonsens.
hier geweest en ook weer vertrokken kregen het gevoel van opgesloten te zitten ' voorzieningen o.k.maar niet voor de totaal prijs .
met de camper langs boeren erven zal u camperplezier niet bederven .
voor echte camperraars een echte camperplaats.
sorry maar als we dit een camperplaats gaan noemen mag er nog veel gebeuren in het weiland.locatie is mooi dat is alles zijn er op gereden en ook er af .👎
alles is gezegt prima plaats met voorzieningen 'en alles op kruip afstand.
prima camperplaats net als de meeste camping-car parken . eenmalig een camping-car pas nemen voor 5 euro en je kan je hele leven er gebruik van maken 👍
prima plaats neem de hengel maar mee succes verzekerd .
GEEN STROOMPALEN AANWEZIG.
best plekje rij om het restaurant heen zoek een plekje 'en loop even naar de bar - receptie . en je wordt heel vriendelijk te woord gestaan 👍👍👍
wat een heerlijk plekje zonder toeters en bellen voor de echte camperraar wat is er mooier een kudde schapen achter de camper langs in een heel vriendelijk dorp . overigens er zijn maar 2 stroompunten 1000 watt om te delen . gemeente veel dank hier voor 👍.
prima plekje om te staan dicht bij de super en het dorp .lpg .gpl .op 300 mtr👍
vies vuil en onverzorgt 2nachten 2pers. 34 euries
de plek is goed alle voorzieningen in orde vriendelijke beheerder' alleen jammer dat ook hier veel langslapers staan 2 maanden en langer dat is meen ik niet de bedoeling van camperlive .
een pracht van een plek 'alleen moeilijk te vinden vonden wij 'de eigenaar was zo vriendelijk de laatste 2km. voor te rijden 2 personen +electra 2nachten voor de prijs van !!! 56.00euro. beetje fors vinden wij.
voor spanje een prima camping
12 sterren 👍
Sitecode: 92088
een superplekje warme ontvangst voorzieningen prima alles wat we nodig hebben ' ennnn vergeet ik bijna die overheerlijke havermoutkoek komen graag weer 👍
een slimme cp. alles dik voorelkaar alleen jammer dat er dwars kikkers zijn die zo nodig verkeerd in de vakken gaan staan er staat duidelijk kop voor in de vakken .moeilijk he
leuke tussenstop betalen aan de automaat gewoon met je bankpas
echt een camperplaats zoals we hem graag zien .alles aanwezig
mooie camperplaats in n.h. een halfuurtje met de fiets naar zee . een gemoedelijk plekje met nieuwe eigenaren
super plek hier voel je je thuis .waar de camper staat staat 'staat ook me toilet en douche
heerlijk rustig een camperplaats zoals het bedoeld is no nonsens vriedelijke ontvangst en een mooie omgeving .
ook dit is een camperplaats waar je niet omheen kan super !!!!!👍
nog steeds een superplek en welkom met een grote W👍
een goed plekje aan de haven met alle voorzieningen
prachtige plaats om te staan alle voorzieningen die' als we willen kunnen gebruiken niks mis mee.
heerlijke camperplaats zonder fratsen water stroom en sani 👍ennn niet te vergeten de gastvrijheid .
goed voorelkaar hier 👍🚜
we hoeven niets toe te voegen top camperplaats👍👍👍
prachtplek dik voorelkaar 👍
alles wat we nodig hebben voor de camper ' topplaats👍
kwamen hier op 28 maart 2021 vriendelijke dame vertelden ons dat ze gestopt zijn met de camperplaatsen , gevraagt of ze het wilde melden bij de nkc.
in 2020 4x geweest gezellige en fijne vereniging 'denk er wel aan dat je eco middelen moet gebruiken 'toilet e.d. gr.hans veel plezier.
urk kansloos
echt triest dat de gemeente vianen op deze manier de campers wegjaagd ik denk dat nu de kosten hoger zijn dan de baten. vianen maak er maar 40 euro van per camper weet je zeker dat we doorrijden
volgens de bericht geving van de gemeenten vijfherenlanden wordt het overnacbten op het evenementen terrein vianen verboden .jamme
6-6 2020 .vandaag hier geweest camperplaats nog gesloten voor overnachtimg.
prachtplek, jammer met de corona dat er (camperaars) vergeten staangeld in de bus te doen.💶
ik zeg niks wil graag weer een plekje hebben 👌
prima cp werkelijk alles wat je met de camper nodig heeft .
dit inderdaad een prachtplaats voorzieningen top 👌
Sitecode: 19282
sani niet meer aanwezig , voorzieningen zijn verwijdert, uitsluitend nog 5 plaatsen in de parkeervakken 48 uur ,de grasplaatsen zijn nu plantsoen.
prima cp voor een dagje volendam . stroom , water , lozen en dat voor een redelijke prijs op een paar minuten lopen tot het dorp
Sitecode: 20537
hier klopt het gewoon van A tot Z, komen graag nog eens terug .👍
rustige cp gebruik gemaakt van de sauna niet om voor terug te komen , eten in het restaurant een 4 jammer het leek zo leuk .🐳
alweer een cp waar de prijs niet van klopt naast je 10 euro moet er voor alles apart betaald worden kom je steeds meer tegen toilet. douche .water. stroom. grijswater .chemietoilet.en zo word de prijs verdubbeld.
wat een troosteloze plek wil er m,n wagen nog niet parkeren .
super cp voor de pensionaris van de stelplaats is niets te veel en eten koken kan die ook alle voorzieningen aanwezig helemaal goed .
prima camperplaats om vanhieruit de stad te bezoeken wij kunnen er niet over klagen P.S. zeer vriendelijk personeel
superlocatie midden in de natuur ,pracht plek vanuit het zuiden ,ervaar je hier weer wat rust is .👍
hier geweest op10 07 2019 moesten 40euro betalen 2pers.en stroom per dag. niet conform de app.de chief vertelde me dat het marktconform was.als het me niet aanstond moest ik maar gaan .zakkenvullers zijn het.
prachtige schone en rustige cp.een voorbeeld hoe het ook kan. gemeente bedankt.
prima plek alles perfect in orde , met dank aan de havenmeester .
zeer nette camping ,goede uitvalbasis om te fietsen of met de kusttram de kustplaatsen te bezoeken .en dat voor een nette prijs.
nog steeds een goede locatie , maar ook hier camperaars die de vettigheid uit juspan niet in de vuilwatertank willen hebben dus gooi je het maar achter de camper in het gras bedankt buurman!!! CAMPERAARS HOUD DE BOEL SCHOON AUB .
nog steeds een mooi plekje om te staan ,nieuw toilet gebouw is er nog niet gelukkig ,werkt alleen kostenverhogend verder alles wat we wensen .
mooieplaats aan de haven zeer vriendelijke havenmeester en prima eten in het clubgebouw top locatie👍
11 4 2019 nog steeds een mooie locatie ,ook hier is de prijs verhoogd naar 13 euro .
23 09 2018 zeer nette camping met prima voorzieninge
Sitecode: 62069
18 09 2018 plaatsen op cp zijn matig,op de camping iets duurder maar ruim sani is op alle gebied dik in orde wij hebben geen honden gehoord,en de vliegen waren gevlogen .👍
prima CP alle voorzieningen in orde met acsikaart 13.00 euro all in top
Ruime cp op mix parking, staat wel gezellig aan het water. Sani in het dorp.
Geweldige cp, het net een park, voorzieningen toppie
Mooie en schone camper locatie, hartelijke ontvangst, sanitair prima in orde, mogelijkheid meerdere campers te plaatsen zijn aanwezig, het is alleen jammer dat je het grijzewater niet kan lozen,verse broodjes en een eitje is geen probleem.ga zo door huib en christel👍
Mooie plek, alleen spannend voor mijn vrouw, een beetje steil 😧
Sitecode: 19152
Pracht van een plek. Alle voorzieningen aanwezig. 40 meter van de Spar, wat wil je nog meer. En een pracht van een uitzicht.
Ook in juni 2017 een prima plekje.
Paaszaterdag aangekomen. 28.67 mogen betalen voor 1 nacht, pittig. 1e paasdag nog ff gauw onder de douche, maar helaas lauw water en een koud gebouw. Prijs kwaliteit te hoog.
Mooi plekje aan de Oudemaas; schuinte valt wel mee, goed op te lossen met onze keggen.
mooie rustige cp tegen de fruittbomen aan niks mis mee heerlijk geslapen
Wat een mooie locatie, super.
zeer leuke camperplaats. alleen jammer dat je het chemisch toilet niet kan ledigen. verder super