@redcliff
Sitecode: 20375
prachtige plek om Lecce te bezoeken. hele aardige eigenaresse, die ons zelf gemaakte mandarijnenmoes meegaf. heerlijke douche en 2 toiletten (voor 9 camperplekken). er werd hard gewerkt aan meer douches. prachtig zwembad met terras.
wat een heerlijke camperplaats. direct aan zee, nog lekker gezwommen op 29 oktober, perfect sanitair en grote plaatsen. leuke stadjes om te bezoeken en te eten op fietsafstand. Bari 35 min met de trein. Castel del Monte 30 minuten met de auto, olijfolie masserias met proeverijen dichtbij. we zijn uiteindelijk 5 nachten gebleven ipv de 2 geplande. en als de vakantie niet ten einde liep, waren we hier nog langer gebleven.
prima plek om bus naar de meren (lagos de covadonga) te nemen. je moet echt een reserveren, wat wij niet hadden gedaan, dus we konden pas later op de dag een bus nemen. Wandelen bij de meren is prachtig, maar er was op 18 juni geen enkel restaurantje of koffietentje open. Dus eten en drinken meenemen! De camper plaats is een grote parkeerplaats. Prima om te overnachten wij voelde ons er veilig.
is open! prachtige plek, uitzicht fantastisch. sanitair kan beter.
leuke groene camping met olijfbomen. heuvelachtig terrein, maar redelijk vlakke en ruime campeerplaatsen. aanvankelijk wilde ik schrijven dat het niet geschikt is voor grote campers (ik dacht max 7 m lang) of caravans, totdat er op onze laatste dag toch een auto met caravan aan kwam zetten. echter de weg er naar toe is zeer bochtig, soms smal en steil. hele aardige eigenaren. klein winkeltje en een restaurantje. in 2024 open tot 3 november.
fijne kleine camping aan rivier. sanitair nieuw en schoon.
Hier 2 dagen gestaan. we zijn op rondreis. ontzettend aardig personeel en mooiste sanitair wat ik tot nu toe in Wales ben tegengekomen. Ook schoon, heerlijk. wij hadden plek op gras met elektriciteit voor 30 euro. 2 leuke wandelingen op loopafstand. Dolgellau is een oud, sfeervol maar erg klein, stadje.
we zijn hier net aangekomen. wat een prachtig gebied. mooi in bos. zeer fraai strandje. schoon sanitair. hele aardige ontvangst bij receptie. genoeg plek nu in november, dus reserveren niet nodig. je mag ook 1 nacht blijven als je wilt, maar wij blijven langer!
hier 3 nachten gestaan met de camper. prachtige ruime plekken tussen appel- en pruimenbomen. ik heb nog nooit zo mooi gestaan. de tuinen worden fantastisch onderhouden. en ondanks de rijpe appels geen last van wespen. heerlijk zwembad. inderdaad 30 euro per 24 uur (1,25 per uur). elektriciteit plm 2 euro per dag, afhankelijk van hoeveel je gebruikt. heerlijk douchen 6 min voor 50c. mooi wandelen in omgeving.
ik sluit me aan bij de vorige reviews en wil toevoegen dat je ook heerlijk eten als take away kunt meekrijgen als het restaurant volgeboekt is. Met een goede fles wijnnatuurlijk. Alles op een dienblad, echte borden en glazen🥂👍🏼