@redsails32

Veel ruimte. Grote parkeerplaats. Direct aan het strand met uitzicht op zee. Heerlijke plek voor dag of nacht.

Prachtig uitzicht op zee. Goede camping. Shop zeer beperkt dus BYO! Korte wandelingen langs het strand in beide richtingen. Goed voor een paar nachten.

mooie plek met uitzicht op zee. Beschut tegen de heersende winden. Rustig met mooie wandelingen.

prachtig uitzicht. loop naar buiten om flugga geweldig te bespotten. hellend terrein. erg stil. heerlijke plek.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Kleine parkeerplaats geschikt voor 2-3 busjes als er geen auto's zijn! Prachtig strand achter duinen. Sanitaire voorzieningen ok.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Vrij ongeïnspireerde plek om te overnachten, maar veel ruimte. Er zijn veel mooiere plekken om te overnachten. Goed als je wanhopig bent!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Grote parkeerplaats. Geen uitzicht, maar het zou ok zijn om de nacht door te brengen. mooie wandeling naar Gloup en ronde kliffen. Eerlijkheidsbox met lekkernijen.

DE beste camping. Ongelooflijke weidse uitzichten. Ik kan dit niet verslaan. We zouden hiervoor veel meer betalen dan £ 10 per nacht! Misschien zijn we hier een tijdje ...

Gewoon een tussenstop. Boven kliffen dus prima uitzicht, maar niet ergens waar ik lang zou blijven. Als je het enige busje bent, kun je boven komen, maar loop je het risico om ingesloten te worden. Anders loopt het op een helling.

Mooie locatie direct naast het strand en gemakkelijke toegang off-road. Camping is momenteel gesloten. Verderop langs de weg is een parkeerplaats met toiletten een goede stop voor overdag.

Mooie ligging in duinen achter heerlijk strand. momenteel gesloten vanwege C19. Het is ons gelukt om de afvoerput en het water te gebruiken, wat handig was!

Momenteel gesloten vanwege C19. Schaamte.

Gemakkelijk toegankelijk geweldig uitzicht over mooie zandbaai. Elke seconde waard!

Lange 13 mijl lange enkelsporige smalle weg met passerende plaatsen om hier te komen - niet voor zwakkeren verwarmd! Strandplaatsen hebben een prachtig uitzicht. Zeehonden die in de golven spelen, leuk om naar te kijken. De rit waard.

Heerlijk parkeren met honesty box. direct naar het strand met prachtig uitzicht. Blootgesteld en kan winderig zijn, maar de rit zeker waard. Schapen grazen rond parking.

Verborgen schat. Heerlijk groot veld. Hondvriendelijk. Leuke pub eten en vriendelijke huisbaas. Een perfecte tussenstop op weg naar het noorden of het zuiden.

Erg handig. Eenvoudige wandeling, 10 minuten lopen langs winkels en restaurants naar het strand. Strand voor honden een beetje verder, maar nog steeds gemakkelijk bereikbaar. Leuke Cp. Veel ruimte ondanks eind juli.

Sitecode: 1947

Mooie rustige parkeergelegenheid. Water, legen en toiletruimen beschikbaar. Loopt rond. Veel ruimte. Slechts 4 busjes hier midden juli. Zeer vredig. Alleen het geluid van koeienbellen!

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Geweldige camping vlakbij de zeemleer. We verbleven hier toen het weer te extreem was in Cervinia om te skiën. De lift parkeerplaats was vol dus we naar de camping getrokken en verbleven. Had een heerlijke dag skiën in dit kleine gebied. De moeite waard voor een halve of hele dag. Camping heeft een leuke bar, een kleine winkel en een prachtig pizza restaurant - vergeet niet te boeken! Faciliteiten mooi en schoon. Gratis douches in de winter.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Vrije ruimten dichtbij de stad. Gemakkelijke toegang tot de piste. Hotel v vriendelijk en blij voor ons om te blijven. Hellende ruimtes wiggen nodig.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Grote parkeerplaats. Prachtig uitzicht op de Matterhorn. Toen we hier waren, vielen er grote sneeuwbuien, maar ze ruimden snel de parkeerplaats op en de faciliteiten waren altijd toegankelijk, ondanks -20 graden. Skibus gratis en zeer willekeurige tijdstippen, maar eenvoudig en nooit vol. Skibus rijdt 8-5 en lijkt te stoppen 12-2 voor lunch uur. Geweldige plek om te verblijven voor dit prachtige skigebied. Link naar zermatt vaak gesloten vanwege wind.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Ongelofelijk stil en vredig. Mooie plek om te stoppen met uitzicht over Lough.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Leuke camping. Erg druk toen we in augustus bezochten. Recht naar zeer mooi strand. Sommige plaatsen met uitzicht. Voorzieningen goed. Gratis wifi en een leuk restaurant met uitzicht op het strand.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Leuke gemeentelijke camping. Schaduw vann bomen. Fantastisch zwembad, duikplanken, ligbedden en een klein café aan de onderkant van de site.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Geweldige site. 10euros inc elektriciteit. 3 euro wasmachines. Campers op elkaar maar geweldige vriendelijke sfeer. Rechtdoor naar mooi strand. Toegangsweg smal, eenmaal links hoofdweg voor 300m tot links, overgaand in een steile weg met strandverkeer. Plan om te overnachten maar verlengde verblijf tot meerdere nachten. Geweldige site.

Mooie camping onder de indrukwekkende ordesa bergachtergrond. Zeer makkelijke wandeling naar de stad met mooie restaurants en winkels. Gemakkelijk om met bus naar het Ordesa Park te gaan met ongelooflijke wandelingen. Mooi (zij het koud!) Zwembad en handige bar en restaurant. Al met al een geweldige plek om te verblijven.

Erg drukke camperplaats, meer dan 20 campers geparkeerd op gravel, overloop parkeerplaats achter het busstation tegenover de camperplaats. Gratis en rustig. Voor de voorzieningen gebruik je de camperlaats. Fantastische stad. Openbare bussen kunnen worden gebruikt om naar Cairn te gaan (probeer NIET zelf te rijden - zeer smalle steile weg met overhangende rotsen); door de Cares kloof te lopen en vervolgens bij Poncebos te eindigen en terug te keren naar Cangas. Zeker de moeite waard reis. Veel te doen.

Kleine parkeerplaats met een prachtig uitzicht op zee en over kleine haven en mooie strand. 2 kleine baaien direct onder aire met zand. We telden 14 campers hier in het speelterrein met gras. Sommige campers hadden kennelijk hier een tijd gestaan, maar voor ons een geweldige overnachting en dag ter plaatse geweest. Een geweldige stopplaats langs deze kust.