@rein-timmerman
Nette camping, schoon sanitair. Alleen de uitbater is een verschrikkelijke bemoeial. De gehele dag houd hij iedereen in de gaten. Ik vond het niet prettig.
slecht vanwege de ligging, op industrie terrein. slechte aanrijdweg, niet uitnodigend!! slecht vanwege onderhoud. in eerdere revieuws las ik ik camping in opbouw, het is nog steeds in opbouw en ik kan u voorspellen over 5 jaar nog steeds in opbouw. ik wil niet cynisch overkomen! sanitair was schoon, chemisch afval is provisorisch, en een van de eigenaren was een vriendelijke vrouw. en het aller belangrijkste is dat het de enige camping is om Wroc
fantastische camping, alles splinternieuw, ondergrond verhard. Hier is aan alles gedacht. vlakbij Philippine, sluip/looproute vlakbij de mosselrestaurants, beste van Nederland en een prachtige Spar. Fijne gezellige ontvangst!
mooie camping, restaurants in de buurt. op loopafstand. mooie plekken snap niet dat daar zo negatief over gedaan wordt. winkeltje, brood hoef je niet te bestellen. mooie grasplaatsen.
op plaats 1054 schotel ontvangst. je mag zelf je plaats uitzoeken.
is geen camperplaats meer! staan huisjes!
2022
prachtige wandelmogelijkheden leuk stadje, bakker, bank, leuke eetgelegenheid. 10 min lopen. heel net en nieuw sanitair
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

opzich prima camping, mooie omgeving. camping lekker in het bos. zou wat mij betreft 5* kunnen krijgen. maar door verschrikkelijk schagrijnig ontvangst (geen juiste info over lidmaatschap kaarten. wie lange? (ik:7,30m) neinnn wieviel tage???) zo ging het nog ff door!! kortom een geweldig gefrustreerde man die wellicht de val van de muur nog niet verwerkt heeft. daarom, jammer 1*.