@reindercamper
perfecte als uitvalsbasis bezoek Lissabon! zeer proper! met een gerust hart je camper achterlaten bewaakt, met magneetpas. plaatsen zijn waterpas, toilet en douche prima. camperservice zeer zuiver. zeer rustig om te slapen . op 15 minuten stappen en 30 minuutjes trein in centrum oudstad. 2 dagen daar wel steeds op pad 10u en 22u. andere kritiek terecht. geen schaduw en formele organisatie. maar zolang je de dag in Lissabon doorbrengt is h perfect
zeer goede propere service locatie. wordt onderhouden door het bedrijf op hun terrein Achter de cider fabriek door. (zit achter de bareel)m van het bedrijf niet zeker of het nacht dienst biedt)
Toilet en douche proper. de stelplaatsen buiten aan de parking luidruchtig smorgens door het industrieterrein. Het grijs water is met een bak en slang onder de camper te schuiven. opgelet gaat niet voor kleine camper zoals onze dan krijg je de bak niet onder.
geen voorzieningen gelegen aan een park met uitzicht. Plaats waar jongeren komen ‚roken‘ en drinken. zeer luidruchtig.
hier staan enkel Campers geparkeerd enkel voorziening van grijs water. geen wit water geen electric, groezelige plaats aan een afval container park
Het is hier 40 euro in het seizoen