@reislustig-500tje

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

in eerste instantie lijkt het niets maar het is een redelijk plekje aan de rand van een groot park (perfect voor onze hond) met veel groen en water. niet al te ruime plekken. grootste pluspunt op loopafstand van de Altstadt van Ingolstadt. veel restaurants en bars. een verkeersluwe binnenstad. mooie statige gebouwen. mooie omgeving. lage prijs inclusief stroom en lossen.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

een prettige camperplaats. lekker rustig. douches, toiletten zijn goed onderhouden. wasmachine makkelijk en goedkoop.. zwembad is heerlijk. In het voorjaar, najaar en met de jaarwisseling hier gestaan. Zeer vriendelijke eigenaar.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie camperplaats met stroom. aan kiezelstrand. uitzicht op zee. bar-ristorante met visgerechten. vriendelijke ontvangst.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie camperplaats. ruime plaatsen met stroom. douche en toilet. lieve eigenaar. goed onderhouden. rustige omgeving. dichtbij supermercato en dorpje. Paestum is met fiets te bereiken. niet hectisch zoals kustplaatsen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Mooie locatie. Heeft stroom, afvoer, water. Als de bar/restaurant open is, zijn er ook toiletten en douches. Op feestdagen kost het 20euro. Als je wat neemt bij de bar dan is het minder.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De basis is goed maar de plaats is afgesloten met een slagboom. Alle voorzieningen stroom, water en afvoer zijn er. niets werkt. gras staat hoog.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Fungeert als stalling voor campers bewoners. Water functioneert. Voor een overnachtingsplek geschikt.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

nette camperplaats met voorzieningen. vlakbij centrum. Naast mini-ziekenhuis. weg voorlangs. In- en uitrijden-betalen met app InArea.