@remcorietveld
Mooie camping bij kasteel, gras, prima zwembad, schoon sanitair. Restaurant lekker eten maar overspannen ober, dus wel even geduld oefenen. Goede plek voor excursies naar D-day stranden of voor een nacht op doorreis.
Mooie locatie, vlakbij het strand. Goede plaatsen, wel erg groot dus als je van massaal houdt niet doen. Mooie zwembaden met voldoende bedjes. Minpunt is zeer matige hygiëne van het sanitair, en geen wc papier op de toiletten
Fantastische locatie, goede camperplekken, schoon sanitair, prima restaurant, en als bonus een heerlijk zwembad met groot grasveld eromheen. Hele goede uitvalsbasis voor prachtige wandelingen in het natuurpark. Hoofdingang van dé wandelingen ligt nog 6 km verder maar ook vanaf de camping kun je meteen diverse wandelingen starten. Aanrader!
Zeer fraai gelegen camping midden in de bergen. Goede camperplaatsen, restaurant met terras, aan rivier waar je kunt pootjebaden of meer. Enige minpunt was de hygiëne van het sanitair (met name de douches). Het is canyoning paradijs maar wij hebben gefietst (racefiets) en een prachtige (berg)wandeling gemaakt: in 17 km 4x andere mensen tegengekomen! Ruig en behoorlijk ongerept, prachtig! Aanrijdwrg naar camping klein stukje 12%
Gebied en locatie zijn heel goed. de camping is wel erg rommelig met zeer wisselende en niet altijd goed afgegrensde plekken. Sanitair is schoon. Wij hadden een hobbeldebobbel plek maar wel in de schaduw. Geen mogelijkheid om chemisch toilet en grijs water af te voeren op de camping. Twee nachten is genoeg. Lokatie: we hebben fantastische tocht op de racefietsen gemaakt.
Na een middag en avond in San Sebastián en op weg naar Huesca hier een nachtje gestaan. Aankomst ‘s avonds nadat de receptie dicht was was geen enkel probleem. Ruime plek op gras, schoon sanitair, lekker warme douche. We zouden zo nog een nachtje blijven als we niet al wat geboekt hadden.