@remkloosterman1
- 2010
Juli 2026
Goede kleinschalige CP prachtige plek bij kanoverhuur en leuk Dorp Aardige man die P geld komt halen Er komt ook een bakker langs om 09.00 uur Groeten Rem en Nettie Die mooie senorita
Een zeer nette CP Alles wat je nodig hebt Dorp is niet veel te zien Wel een goed tentje waar je goed kan eten en netjes geholpen wordt Kurfusten Gril en Pizzaria Groeten Rem en Nettie Die mooie senorita
Maart 2026
Wij sluiten ons aan bij de vorige recensies Erg netjes en rustig Strand en winkels in de buurt Groeten Rem en Nettie Die mooie senorita Gemeente bedankt
Alles wat geschreven is klopt Bedankt Groeten Rem en Nettie Die mooie senorita
Februari 2026
Terwijl de CP nog niet af is is het een mooie plek Ruime plaatsen en vriendelijke uitbaters en dat voor € 10 Groeten Rem en Nettie Die mooie senorita
Wat een PARELTJE Ongeloveloos mooie CP Geen voorzieningen maar dat is niet nodig met een camper Gemeente bedankt Groeten Die mooie Senorita Rem en Nettie
Dit blijft een mooie cp Vriendelijke beheerders en netjes Ze zouden het reserveren moeten afschaffen Nu wij er stonden waren er ook plaatsen gereserveerd pal aan het water en komen dan vervolgens niet opdagen Beetje jammer Rem en Nettie Die mooie senorita
Wat een mooie plek Jammer van het geluid van de snelweg maar dat hoort erbij en Jammer dat de vuilnisbak niet is afgesloten want de spreeuwen trekken de bak leeg Gemeente bedankt
Zoals gezegd Mooie CP Alles ziet er netjes uit Nu een keer geen PLASTIC en BLIKJES zoals langs de kust Alles aanwezig Perfect Gemeente bedankt Groeten Rem en Nettie Die mooie senorita
Wat een mooie ruime CP Park en dorp op loopafstand Gemeente bedankt Groeten Rem en Nettie Die mooie senorita