@renejeanne
zespersoons nette, veilige camperplaats met alle voorzieningen. Zeker aan te raden!!
We zijn het helemaal met de vorige review eens. Afschuwelijk!!!
Mooie, nette, veilige camperplaats met alle voorzieningen.
Hele mooie, zeer nette camperplaats. Mooie verharde , vlakke plaatsen en alle voorzieningen zijn aanwezig.
Leuke camping met heel vriendelijke eigenaar. Gunstig gelegen voor bezoek aan de zwevende kloosters. We hebben 2 nachten veilg en rustig gestaan voor € 30 zonder stroom
Een hele goede, veilige camperplaats. De eigenaar is super vriendelijk en heel behulpzaam. Alle voorzieningen aanwezig. Echt een aanrader!
Mooie, nette cp met alle voorzieningen gratis.We hebben 2 rustige, veilige nachten gehad. Op loopafstand van het centrum.
Mooie verharde cp met alle voorzieningen gratis, zelfs stroom. Mooi gelegen in rustig dorp. Een aanrader!!
Veilige en zeer nette camperplaats. Alle voorzieningen aanwezig en hele vriendelijke en behulpzame eigenaar.
Wij hebben 2 nachten gestaan op deze mooi aangelegde camperplaats. Het zijn verharde plaatsen en goed sanitair. Alles heel netjes onderhouden. Vriendelijke eigenaars en een goede prijs. Wij komen zeker terug!
Deze camperplaats heeft alles wat je maar kunt wensen. Heel net sanitair, mooie verharde, ruime plaatsen. Op loopafstand naar het centrum en middenin de natuur. Wij hebben genoten! Complimenten!!