@renze4

- 1998
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Jammer dat het moet maar meer is het niet waard. We hadden geboekt bij camper contactvoor eenplaats op C10 en zouden een mail krijgen met een bevestiging daar van. Nooit gekregen. Toch er naar toe gereden en daar aangekomen aangemeld. daar kreeg ik te horen dat ik naar C12 moest. Hoezo dan?? Voor de rest zal het wel oke wezen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 17 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Sitecode: 197628
Zoals hier al beschreven is de incheck nog wel een dingetje. We kregen geen kaart en moesten deze halen bij de receptie van de camping. Kaart daarna opgeladen voor de stroom. De douche en toilet gebouw is erg netjes. met een restaurant naast de deur is het hier goed toeven.
2 foto's toegevoegd · 22 dagen geleden

Juli 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Juni 2026
Alles wat je nodig hebt is er aanwezig. In de prijs is alles inbegrepen. wij komen zeker nog een keer weer.
Alles wat je nodig hebt is er. Restaurant op de camping is zeker de mooite waard. Daar is ook de aanmelding. Wij betaalden 12 euro voor de staan plaats. Stroom kan men krijgen via de Palen. 1 euro voor 2 kwh. als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug
Mei 2026
Gezellige boerencamping. Rustig en verzorgt. Schoon sanitair en modern. verschillende boeren produkten verkrijbaar. We betaalden voor twee nachten 46 euro. Een goede prijs voor het geheel.
Nette ontvangst van de eigenaar. Je mag zelf je plek uitzoeken. wil je stroom dan helpt de eigenaar graag mee om dat te krijgen. Er zijn een aantal plkken met stroom. Sanitair in de grote schuur is modern en netjes onderhouden. Tevens is er een ruimte om te ontspannen. Er zijn spelletjes en leesvoer genoeg. Buiten is er sanitair om de afwas te doen. Ook zijn er twee units. 1 voor twee toilets . geen gelegenheid om de cassette te reinigen.
6 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden