@revyos
- 2023
Zeer mooie en rustige camping in een prachtige omgeving. De vriendelijke ontvangst van de eigenaresse gaf gelijk al een goed en welkom gevoel. Het sanitair is voldoende netjes en schoon. En zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen. Dank voor de gastvrijheid.
Sitecode: 19766
wij zouden hier 1 nacht gaan staan maar door de info die de receptioniste ons gaf zijn we 3 na nachten blijven staan, werden zeer hulpvaardig en vriendelijk geholpen, dus wij kunnen ons ook niet vinden in de negatieve meldingen in sommige reviews, inderdaad ze is niet zo handig met de nieuwe technieken wat ze ook toegeeft maar wat maakt het uit je hebt vakantie. Het park ziet er goed en netjes uit en het sanitair is prima. Het is een aanrader.
Wij hebben deze camping als zeer aangenaam ervaren het is een rustige lokatie naast het kraterbos. De eigenaren zeer vriendelijk en gastvrij, wij zouden 4 dagen blijven maar met 3 dagen verlengd omdat er ook zoveel geschiedenis ligt in deze regio. Bij deze nog bedankt voor de gastvrijheid.