@rhmderooij
- 2020
Een fijne, gezellig camping! Hoewel de thermometer op 38⁰C stond werden we heel hartelijk ontvangen! Het sanitair is prima. Hier komen we zeker nog een keertje terug.
Een prima camping gelegen aan een meer. Het ontvangst was prima. De meeste plekken zijn direct aan het meer. De camping heeft ook een openbaar strand. Op hoogtij dagen kan het dan druk zijn. Toilet, douches en een keuken zijn netjes en schoon.
Een prachtige plek om te verblijven. Er zijn er klein aantal kampeerplekken met prima douche en toilet. Ook elektra is aanwezig. De toilet moet je elders legen. Is geen probleem. Erg mooi gelegen aan een meer met strandje. Het uiterst vriendelijke ontvangst was fijn!
Een fijne camping fraai gelegen aan een meer. Een zeer vriendelijk ontvangst door de eigenaren. Het sanitair is schoon en prima!
Prachtig plekje! Een gastvrij ontvangst. Veel grote bomen en ander groen. De vogels laten zich flink horen. We komen zeker een keer terug!
Een heerlijk rustige camping op het weidse platteland. Iedere morgen wakker worden met het gezang van de grutto en tureluur. Heerlijk! De kantine, toilet en douches zijn prima in orde. Het ontvangst van Rudolf is uitstekend!
Een fijne camping midden in de natuur. De plekken aan de rand hebben een prachtig uitzicht over het groen. Vogels vliegen af en aan. Camping is verder dik in orde!
Een prima camping met uitzicht op de heuvels van Limburg. Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. Het sanitair was mooi en op en top schoon. De plekken zijn ruim. Een aanrader! Ronald
Prachtige plek tussen de wijngaarden. Het sanitair kan wel een opknapbeurt gebruiken. De zeer aardige hoog bejaarde eigenaar zal dat niet meer laten doen. Op korte afstand Bergheim met een oud centrum.