@rianne-72
Lid van Campercontact sinds 2019
ideaal plekje om met de trein naar Kopenhagen te gaan! Ruime tuin met picknick tafels! vlakbij station, waar ook een supermarkt zit en een bakker, voor verse broodjes in de ochtend. voor ongeveer €28 per nacht, krijg je stroom, douche en toilet, WiFi, gebruik wasmachine en droger! vriendelijk mensen van hotel! echt top voor als je hele dag op pad wil naar Kopenhagen!
erg grote camping, wij zaten buiten de camping zelf, maar was prima. Heerlijke grote fijne ruimte, ook voor de honden! Verse broodjes in de supermarkt. leuke dingen voor, vooral jonge kinderen te doen! heerlijk ijsjes, kleine, maar superfijn zwembad. Kortom prima ruime camping
prima stop voor dagje Venetië en overnachting. kortingskaarten voor boot naar Venetië, vriendelijke mensen en behulpzaam. voor half 9 s ochtends niemand aanwezig, maar wil je weg, dan betaal je bij automaat. sanitair is prima. ook voor lozen grijs en zwart water. een prima camperplek voor 1 nacht
prima camping, mooie sanitair, restaurant erbij. gratis entree voor zwembad vlakbij de camping. Veel te doen in omgeving, alleen hadden wij de pech dat er door en regen/modderbui, alles was aangesloten, konden dorp niet meer uit. camping ligt net gunstig en stroomt niet over, naastgelegen boerderij helaas wel. vriendelijke mensen. maar wij wilden na de overstromingen toch wel snel weg.
kleine camping, vlakbij een groot meer, fijn om te wandelen. super leuk om te doen met kinderen, is boogschieten in het bos, vlakbij camping. je bent 3uur bezig. ook leuk is de berg op met gondel, lekker eten boven en terug wandelen. of met step ( te huren boven) of met mountainbike. lekker eten in restaurant bij camping. sanitair is top. midgetgolf en tennisbaan erbij. echt top
fantastische camping, veel biologische producten te krijgen, in restaurant alleen te krijgen wat er die dag op menu staat, werken met en gebruiken alles uit eigen tuin en omgeving. Een niet te groot, maar fijn zwembad erbij. ideaal om hiervandaan bv Verona te bezoeken. sanitair is top. ook leuk zijn de boerderij dieren. echt een prachtig plekje
een, beetje zuidafrikaans, door de naam, nepdieren en posters/ schilderijen opgezette camping, met veel water, waarin gezwommen, gevaren en gevist kan worden. Aan een bosrand. in de buurt van treinstation. met de trein in ongeveer 50 minuten in Wenen. Zeer vriendelijke, alles voor je overhebben, eigenaren. mooi sanitair. echt een fijne plek om te relaxen
prima plek om een nacht te overnachten, vriendelijke mensen. sanitair was ok. vlakbij snelweg. neem wel een zeer goede antimuggenspray mee, het is in de zomer niet te doen anders met de muggen. al met al, gewoon prima voor 1 overnachting
Mooie rustige plek, voor kinderen weinig te doen, dus echt plekje voor doorreis. tussen de wijngaard. proeverij van wijntjes, zelfs voor kinderen hebben ze heerlijke druivensap super restaurant ijn de buurt, Beim Ivan, heerlijk kroatisch/Duits eten. Fijne rustige route om te wandelen, ook met de hond mooie route, fijne plek
Een heerlijke, rustige, tussen de bergen gelegen camping, aan een bos met een klein fris beekje erdoor. Sanitair is goed. Een simpel, maar met goed eten, restaurant. Vriendelijke mensen, wat leuk is, is dat je over de camping mag lopen om je eigen plekje te zoeken!! Hond mag mee, mits aangelijnd. Prachtige omgeving, mooie route, moeite waard om erheen te gaan