@richardennetty
- 2022
September 2026
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Het is een parkeerplaats, je moet eigenlijk voor 12 uur er zijn om kans te maken op een plekje. Of tussen 16.00 en 17.00 uur want dan gaan er ook een aantal weg die alleen op de dag hier geparkeerd hebben. Zijn wel niet veel plekjes maar misschien heb je geluk. Je krijgt een kaart onder de ruitenwisser vul deze in en je kan dan met de gasten kaart die je dan krijgt gratis met de bus. Ook even naar het Adelaarsnest gaan maar reserveren is een must
Juli 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

mooi uitzicht over de baai, lekker zwembad en een fijn toiletgebouw, wel iets gedateerd maar goed schoon. in de zomerperiode zijn er ook foodtrucks. heerlijk fietsen in de omgeving, even naar beneden en dan kan je vlak langs de kust rijden en terug weer klimmen. is goed te doen met een electrische fiets
Camperplekken zijn wat ons betreft prima, lekker ruim. het sanitairgebouw is prima. nu het vol staat met kleine tentjes vanwege een festival is het sanitairgebouw net onder de maat. Mooi zwembad met ligstoelen en kunstgras, dat is allemaal prima. lekker windje van zee en is het hier goed vol te houden. heerlijk fietsen langs de kustlijn en een leuke boottocht naar de Glenan eilanden. wat ons betreft prima aan te raden.
Mei 2026
Wat een fijne camping bij de boer. wij hebben hier een week gestaan rond de hemelvaart. goede sanitaire ruimtes en lekker warm. we mochten onze motoren in de schuur zetten, perfecte service. je kan als je wilt ook bij je plek afwassen overal staan werkbladen met kranen. Je kan heerlijk fietsen en wandelen, even naar Duitsland, je komt je dagen wel door.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

rustige ruime camping, sanitair is verzorgd en schoon. Ontvangst was goed In de omgeving is wat wandelen betreft 1 bospad vanaf de camping. verder alleen langs de weg. fietsen naar routes van Komoot is ook een eindje van de camping vandaan. voor ons was het oke. Keuze uit zon en schaduw plaatsen. Lozen afvalwater is alleen mogelijk met emmers en dan storten in de afvoer van chemische toilet.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Prima camping we hadden keuze genoeg , nu met Hemelvaart staat alles wel vol. Fietsen kan je eigenlijk naar links en naar rechts maar leuk om te doen. ga zeker ook even aardbeien of heerlijk eigengemaakt ijs eten bij Mair's Beerengarten in Rietz. Dat is echt de moeite waard. sanitair is goed. Voldoende electra en een goede stortplaats voor het grijze water.