@rick---paula
Lid van Campercontact sinds 2020
Goed. Rustig. Achter sporthal. Diensten. Kaart een beetje onnauwkeurig met ingang van 8/4/19 maar vond het.
Goed. Ok geen services behalve opslaglocaties. Zeer rustige avond. Goede wandelingen naar beide rivieren. Tuinen huis en kerk goede bezoeken
Alle diensten betalen voor water. Leuke wandelingen. Verrassend stil. Goede supergoedkope brandstof, wasmachines 24 uur per dag beschikbaar. Zwembad
Goed. Rustig. Leuke wandeling rond het meer. Dorpswinkels.
OK. Goed gelopen. Services betalen. Goede parkeerplaatsen. Een beetje lawaai van de weg
Sitecode: 1910
Heel goed. Rustig. Prachtige omgeving. Mooie stad. 2 bakkers. Walking. Heerlijk 😊
Goed. Alles gratis. Rustig. Winkel in het dorp. Sommige lopen
OK. Gewoon van de weg af
Goed. Alle diensten. Een beetje een weg naar het dorp lopen. Geweldige ambachtelijke broodwinkeltje. Wasmachines tot 16kg kleine lading.
Goed. Geen services. Heel rustig. Goede wandeling naar kasteel. Een besloten café geen winkels.
Goed. Geen services. Bakken en recycling. Goede wandelingen. Dorpswinkels
OK. Wijnboerderij parkeerplaats. Diensten
Goed. Rustig. Gratis watergrijs en zwart.
OK. Beetje urban voor ons. Gratis water grijs zwart. Oude stad leuk. Kasteel en kerk ook. Niet overnachten gestopt
Goed. Rustig. Interessante blik op de wijngrot. Wandelingen. Geen services
Gratis water grijs zwart. Verrassend stil. Goed wandelen, stad en platteland. Goede variëteit aan winkels. Geschiedenis. Rivier. Wielersport
Foutloos. Gratis grijs zwart en water en elektriciteit. Landelijke maar goede wegverbindingen. Boerderij met bijbehorende geluiden. Uitstekende winkel en museum. Fantastische gevarieerde wandelingen. Dit kan uw bestemming zijn, niet alleen een stop. Het gebruik van de winkel is geen verplichting, het is een plezier.
Heel rustig. Goed gelopen. Geen services. Cava 😀
Foutloos. Water grijs en zwart allemaal goed. Veel ruimte . Bomen picknickbanken. Mooi uitzicht. Wandelingen. Stad en kasteel. Hou ervan
Niet onze kop thee. Grote parkeervakken op de weg. Water gebruikt door Loacals veel. Alles zag er een beetje vreemd uit, dus stopte niet
Geen diensten maar goed. Verrassend stil. Prachtig strand. Goede wandelingen strand en binnenland. Vuilnisbakken.
Goede functionele stop water grijs en zwart rand van de stad sportfaciliteiten leuk om te lopen naar het kasteel
Heel rustig. Veel vogels. Walking. Restaurant. Betaal voor afval en water
Gratis water en afval. Goede wandelingen. Schoon netjes. Goede toegang tot de rivier voor iedereen.
Gratis water en afval en elektrisch. Schoon . goede wandelingen.
Voor ons perfecte rand van kleine stad gratis water en dumpen schone terrasvormige goede wandelingen
Goed
Goed, kan af en toe een trein horen, maar goed
10 van ons baaien in licht hout geweldige wandelingen meren perfect voor honden en hun eigenaren gratis water en dumpen
10/9/18 heerlijke goede wandelingen rustig
9/9/18 gratis elektriciteit betalen voor water en zwart goede toegang tot stad en platteland
5/9/18 kon de faciliteiten niet goed vinden stop vóór Pisa rustig 's nachts
1/9/18 leuk voor stad en platteland watergrijs en zwart helemaal gratis en goed
31/08/18 Goede gratis leuke stadswinkels cafe geschiedenis
02/09/18 gratis water openbaar toilet parkeerplaats artistieke stad
30/08/18 prachtig geen voorzieningen charmant stadje veel dagjesmensen rustig 's nachts
29/08/18 mooie parkeerplaats maakte geen gebruik van faciliteiten als een beetje vies stadje leuk
Verbleef op 24/08/18 geen faciliteiten geparkeerd tegenover begraafplaats leuk meer veel toegankelijker dan Garda verrassend rustig 's nachts
Sitecode: 12098
Leuk genoeg alle faciliteiten goed verlicht goed uitzicht stad had winkels cafe park
Erg fijn. Schoon goed aangelegd vrij water en afvoer. We hadden de plaats voor onszelf eerste week september. Kleine winkel en bar / restaurant. Zeer goede wandelingen. Rustige slaap rustgevende plek. Adviseren
Geen diensten maar goed toilet. Prachtig uitzicht. Helaas bleven de nacht dat we bleven veel jonge mensen genieten van de avond in Italiaanse stijl
Fantastisch. Services gewoon op de weg. Vriendelijk. Zeer klein dorp. Winkel op zondag gesloten. We kwamen zaterdagavond aan en hadden plaats voor onszelf. Leuke wandelingen in de heuvels. Vriendelijke locals. Zeer aan te bevelen
Goede weg omhoog berg. Zeer ruim en rustig. Gratis water en verwijdering grijs en zwart. Mooi wandelen naar het meer en de bergen. Sterk aanbevolen
Een uitstekende stop. Gratis diensten inclusief elektriciteit, je hoeft alleen maar naar het water te zoeken. Weggestopt in de bergen. Aanraden, vooral als het warm is
Eenvoudige parkeerplaats geen diensten maar schaduw nogal wat dag tijd bezoekers van het kasteel die goed interessant en gratis is
De beste camperstop die we hebben gevonden. Alles gratis. Rustige omgeving. Avond lokaal sociaal. Vriendelijk onthaal. Klein stadje 500 meter met bakker en kleine supermarkt. Sterk aanbevolen.
Prachtige locatie uitstekend voor het verkennen van de kloof en vlak met de kabelbaan. Mooi grasveld. Diensten. Kroegrestaurant ter plaatse. Eigenaar zeker een karakter
Erg goed. Gratis stop gratis water gratis toiletwayter-verwijdering. Direct aan de rivier. Vriendelijke locals. Enige negatieve is licht geluid van de overkant van de rivier. Naast het rustige recreatiegebied. Aanbevolen
Sitecode: 20363
Zeer mooie camperstop. Goed gebruikte recreatieve faciliteit. Als je kijkt, kun je misschien je toilet dumpen en vroeg of laat water tanken
Stil 's nachts. Leuke wandeling naar de rivier 200m. Een grote open ruimte. Vuilnisbak. Adviseren
Sitecode: 20360
Voor ons een 7 hebben we alleen grijs en zwart en bijgevuld water geleegd. Perfect. Aanraden voor een goede service of stoppen
Uitstekende camperstop. Er is een chemisch toilet per speelplaats. Prachtige omgeving. Stil 's nachts. Verlichte. Uitstekend wandelen en fietsen. Aanbevolen
Groot gebied. Weg en een paar huizen in de buurt. Diensten
Kon niet vinden waar te overnachten. Dit is geen camperstop. Niet aan te bevelen 🙁
Gratis camper stop bij het zwembad met diensten. Wandelen in bossen met muzikaal artistiek avonturenparcours als je wilt. Lidl 1 km. adviseren
Op de rivier. Gratis. Stil 's nachts. Geen faciliteiten behalve prullenbak. Goede camperstop. Adviseren
Kan niet klagen over deze uitstekende camping. Erg vriendelijk. Goede wandelingen in het bos. Erg ontspannend.
Mooie rustige plek naast natuurlijk zwembad. Vriendelijke eigenaar.
€ 15 om hier te parkeren en € 3 meer voor een hondenbezitter van deze plaats vond geen klanten, de toiletcassette lege plek is basic het water om te spoelen is niet gemakkelijk 4 is het laagste cijfer dat ik ooit heb gegeven. Het gebied is prachtig. Maar de trein is er
Recreatiegebied vrij mooie meer rivier en lopen goed gebruikt een beetje lawaai van de weg rustig tussen 23.00 en 6.00 uur
Geen faciliteiten. Betoverend. Rustig . Fantastische wandelingen. Zeer mooie stad 2km
Gratis alles naast het zwembad grote supermarkt dichtbij en bossen voor de hond niet landelijk, maar goed
Idilisch, zeer mooi, rustig, maar niet gratis, water en elektriciteit inbegrepen, douche toilet. inspirerend uitzicht, je zou hier moeten stoppen
Goede stop met schoonmaak-faciliteiten, vriendelijke eigenaren
Fantastisch. Een oase. Grote visvangstplaatsen. Tal van vuilnisbakken, maar geen ophaaldienst. we bleven 2 nachten. vriendelijke respectabele mensen. Aanbevolen