@rico1965
- 2021
- Rapido
- Integraal
- Huren
lekker achteraf midden in de natuur. beetje alternatief maar prima. Wel bijna alleen schaduw plaatsen waardoor bij minder weer wat deprimerend aanvoelt. Aardig personeel en leuk simpel restaurant bij receptie. voor ons een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan San Sebastiaan. met de trein vanuit Orio prima te doen.
in tegenstelling tot de vorige review vonden wij het deel dat aan de zeezijde sfeerloos en saai. Amper zicht op zee of strand. veel jongeren en tenten zeg maar type hippie /surfer. camping zelf veel Fransen en natuurlijk herrie maar niet storend. Personeel receptie aardig. lekker dicht bij het strand. voor ons prima voor 2 dagen. Buiten het strand niet veel in de omgeving.
prima camperplaats voor 1 of 2 dagen en bezoek aan Potes. Zeer aardige eigenaar die erg betrokken is. We hadden niet geboekt en de binnenkomst is erg simpel. ff bellen met de eigenaar die op afstand de slagboom opent en later ff langs komt om af te rekenen. fijne plek dus. let wel buiten stroom lozen en water tappen geen voorzieningen. zou er nog een WC en douche zijn zeker 5 sterren.
fijne camping aardig personeel bij de receptie. Prima camping voor een paar dagen Picos. vanuit het dorp met de bus naar route del Cares prima optie. verder zeer netjes en in de tijd dat wij er waren ook erg rustig. zeker een plek om terug te komen.
2 dagen verblijven. prima uitval basis om Cahors te bezoeken. aardig receptie personeel en broodjes service. alles te voet of op de fiets prima te doen. Jammer dat er zoveel bomen staan waardoor de zon amper zichtbaar en voelbaar is. voor ons dus negatief. ook jammer dat er vanaf de camping geen toegang is tot de Lot om eventueel te kunnen vissen. wifi alleen bij receptie jammer. verder een dikke prima deze camping.
receptie, tja zeer onbeschoft vooral als je iets vraagt wat totaal afwijkt van hun denkwijze. werd als een klein kind weggestuurd omdat ik alleen maar vroeg of ik eerst de plaats kon zien. gelukkig is er 1 dame achter de receptie die wel snapt hoe het werkt.Snap niet dat de manager de reviews niet leest omdat bijna iedereen dit benoemd. mogelijk is de onbeschofte dame zelf de manager. camping zelf prima voor 1 of 2 dagen. 2 sterren ivm receptie
een nacht gestaan omdat we niks konden vinden. Op zich prima maar overvol. er kunnen 40 campers staan en die stonden er ook. Pas op als je in het donker rond de camperplaats loopt voor de wilde zwijnen 🐗. we stonden ineen oog in oog met een kudde van zo’n 8 zwijnen waarvan er één ook nog dreigend op ons af kwam.
we hebben hier 1 nacht verbleven na ons bezoek aan Bardenas Reales de Navarra, zeer fijne locatie. Het boeken via hun site werkt echt top en bijzonder dat het niks kost. Beter als al de parkeerplaatsen rondom Bardenas.
Goede communicatie en gastvrij ontvangen, we hebben 3 nachten verbleven bij Don en Andrea. Inderdaad een heerlijk plekje tussen de olijfbomen. vanaf daar kun je op de fiets (eBike) alle kanten op. Ebro is leuk om met de fiets te bezoeken. mooie ruime plaatsen met veel privacy. De weg ernaartoe is niet vlak maar met onze 7m camper prima te doen. Als je van rust en ruimte houdt zeker de moeite om hier naar toe te rijden.
wat een heerlijke plek dit. lekker kleinschalig aardige NL eigenaar die met zijn vrouw en twee kinderen daar hun droom naleeft. voldoende wandel en fietsroutes in de omgeving. plek zou helemaal af zijn als er nog WiFi was en mogelijkheid tot douchen. verder top locatie als je van rust en natuur houd.
Prima locatie voor de nacht. bij slagboom wachten, naar binnen rijden plekje uitzoeken en terug naar de betaalautomaat om je ticket te betalen. 15 euro all-in mooie prijs. zeker plaats voor 40 voertuigen en niet zoals hier staat 9. geen wc of douch wel stoom en WiFi. Als je niet met een Morelo camper bent voel je je wel een vreemde eend in de bijt. maar ok het is maar voor een nacht. Op 500 meter prima restaurant gasthof Herderich.
kleinschalige camperplaats. voor ons perfect. via mail gevraagd of er plaats was , er bleek 1 plekje te zijn. ze waren zo vriendelijk om deze voor ons te reserveren. we zouden 3 nachten blijven zijn er 4 geworden. locatie ligt zo centraal op het eiland beter kan niet. Sanitair prima, lozen wc en water niet mogelijk. restaurants en zee op 200 meter. campers tot 7 meter. fietsen en wandelen prima. vis restaurant Primorska Koliba aanrader.
prima locatie voor een paar dagen. lekker rustig en heerlijk zwembad. Een mooie uitval basis om Zagreb te bezoeken. In ons geval met de uber omdat de hond niet in de bus mee mag. eigenaar zeer aardig en behulpzaam. Sanitair zeer netjes en heerlijk warm water. diverse fietsroutes maar helaas zijn fietspaden ver te zoeken. Al met al een zeer mooie camperplaats. lozen vuil water en toilet mogelijk alsmede vullen schoonwater.
We hebben hier twee nachten gestaan. Het was zeer rustig. We stonden er alleen. Groot grasveld en geen afgebakende plekken. Voor stroom is een lange kabel wel makkelijk. Buiten de WC bij het restaurant geen voorzieningen. Wel een zeer mooi startpunt voor mooie wandelingen in de bergen. Beheerder spreekt NL wel makkelijk. Eten in restaurant prima. (Let op schnitzel is echt XXXXL) dus 1 portie voor 2 man. We betaalde hier 15 euro per nacht.
Dit is weer eens zo’n pareltje waar het heerlijk vertoeven is. Mooi en rustig gelegen. Het is hier zelf je plek uitzoeken maar ondanks dat ziet het er gestructureerd uit. Campers tot 7 meter is de Max voor hier. Mix van campers tenten en caravans. Bij de eigenaar kun je heerlijk genieten van een borrelplank ( 2 pers en fles wijn 25 euro) verder kan je er wijn brood en verse appelsap kopen. Ook kun je er iedere morgen voor 10 euro pp ontbijten.
Nette CP, uiterlijk voor 1 nacht. We hadden het probleem dat de uitgiftepasjes op waren. Helaas ook niemand bereikbaar. Druk, erg rumoerig door verkeer in het havengebied. Van 1.00-6.00 was het stil, dus oordopjes mee. Omgeving van CP 1 grote puinhoop. Fiets echt nodig om bij CS van la Spezia te komen. Drukke, gevaarlijke fietstocht daarheen. Geen goede busverbinding gevonden. Cinque Terre: druk, toeristisch maar mooi.
Sitecode: 19280
Alles hieronder beschreven beamen wij! Toplocatie, we hebben veel gefietst bv naar Rimini, San Marino. Goede E-bike is wel aan te raden! Anders de scooter. Omdat het niet druk was hadden we een dubbele plaats, als het volstaat zijn de plaatsen wel erg krap.
Prima veilige overnachtingsCP. Gepast betalen aan automaat. WiFi en stroom prima. Geen sanitair, water bijvullen, toilet lozen ed net buiten de CP.
Relaxte CP, alle voorzieningen zijn er. Toiletgebouw mag wel wat gemoderniseerd worden. Ruime schaduwplaatsen, zwembadje voor de afkoeling prima. Klein winkeltje met streekproducten en broodjesservice. Fietsmogelijkheden tot aan Gardameer. Vriendelijke eigenaresse, fijne ontvangst. Wifi en stroom aanwezig.
Rustige CP, dit is een gemeente CP. prima prijs, bovenaan standaard CP, beneden lekker in het groen met ruime plaatsen. Overal stroomafsluiting. WiFi werkt alleen boven, toiletgebouw zeer onfris, verdere voorzieningen aanwezig, maar ook alleen maar boven. Er komt een nieuw gebouw, maar wanneer? Prima om vanuit hier te fietsen langs de Mincio, bv naar Peschiera of Borghetta. Lekkere aperol Spritz bij Résela. In het weekend invasie van Italianen
zeer mooie plek. lijkt in de middle of nowhere maar feitelijk 10 min wandelen naar het centrum. mooi tussen de wijnranken. alleen de dubbele genummerde plekken hebben stroom ( 12 stuks ) wijnhuis von Nell prima plek om een wijntje te drinken of een hapje te eten. wij komen hier zeker nog een keer terug.
een middag en nacht gestaan. prima locatie aan de moezel. mooie ruime plekken met stroom all-in. sanitair huisje is nieuw en ziet er prima uit. kost wel 0,50 cent. gelegen aan fietspad dus om de omgeving te verkennen prima. wel bijzonder dat je met een hond alleen rechts op het terrein mag staan. daar sta je onder de noten bomen.
Sitecode: 92019
2 nachten gestaan zeer goede camperplaats. alles electronisch geregeld prima broodjes service en zeer net sanitair (beste wat we tot nu toe gezien hebben) bij een camperplaats. ook fijn om op hun site te zien hoeveel plekken er nog vrij zijn. geleden aan het fietspad dus je kan alle kanten op. meer op loopafstand super mooie omgeving. aanrader dus. wij komen hier zeker terug.
wij hebben deze locatie gebruikt om het dorpje Monreal te bezichtigen. prima plek maar niet voor te grote campers. 8 meter ging net. Om daar ook te slapen lijkt mij geen goede locatie.
een nacht gestaan, prima locatie. wandelen in de omgeving prima. dorpje niet echt geweldig maar voldoende mogelijkheden om je een dag te vermaken. nog veel zichtbare schade in het dorp van de overstromingen vorig jaar.
prima locatie, helaas vol toen wij kwamen dus zorg dat je er op tijd bent. Met mooi weer zeker goed vertoeven daar grote ligweide aan het meer met alle voorzieningen. ook om de omgeving op fiets te verkennen mooi start locatie.
van 3 tot 5 juni daar gestaan omdat er geen plaats meer was op de camperplaats bij het meer. plek was ok maar de prijs 32,00 voor 2 personen en stroom per nacht was wat hoog. zeer stijle toegangsweg om op de camping te komen. wel ff rekening mee houden als je een camper hebt van rond de 8 meter. sanitair was redelijk niet super schoon. wel prima plek om de omgeving op de fiets te verkennen zeker Vogelsang. verder voor ons geen herhaling.
prima parkeerplaats om overdag met je camper te staan. lopend de brug over en je staat binnen 5 minuten midden in Bernkastel. zeker een aanrader.
zeer nette locatie. mooi rustig gelegen aan de haven. prima voorzieningen bij het haven gedeelte. douche en wc prima. ligt tegen het Amager strandpark aan bij mooi weer een zeer aangenaam gebied om te wandelen of aan het strand te liggen. voor bezoek van de stad op de fiets prima uitval basis. tevens zeer mooie speeltuin grenzend aan het parkeerterrein.
zeer leuke plek. hele aardige eigenaren die een een mooi boeren bedrijf runnen. mooie ruime plek met stroom. geen WC of douche maar dat was voor ons geen probleem. mooie uitval basis om op de fiets naar Ribe te gaan. voor kinderen zeker leuk daar tussen de koeien in de stal lopen. toen wij er waren was er net een kalfje geboren. al met al een heerlijke rustige locatie. zeker als je net 2 dagen op Rømø hebt gestaan.
top plek heerlijk met de neus van de camper naar de zee en Panorama uitzicht. heerlijk strand en direct achter parkeerplaats een groot natuurgebied om te wandelen en te mountainbiken. Bij gebouw van naturrum 2 x wc en buiten douche. verder geen voorzieningen. bij mooi weer zeker een top plek. ☀️☀️ heerlijk genieten.
We hebben hier 1 nacht verbleven. prima plek 1e rij op de hoek met zicht op de moezel. veel fietsers over fietspad. stroom prima evenals water en dumpen afval en water. alleen de parkeerautomaat was zeer onvriendelijk in gebruik zeker met NL bankpas werkt niet. Dus zorg voor 12 euro cash. wel geluid van de weg maar voor ons niet storend..prima plekje voor 1 dag en nacht . prima voor fietstocht naar Bernkastel.
We hebben hier 2 nachten verbleven. prima locatie grote CP waar je vrij je plekje kan zoeken. hoofdzakelijk gras. mooie plek met zicht op de moezel. stoom bijna overal toegankelijk 1 euro voor 2 KW. alleen lijkt het net of je 1 euro betaald voor 3 a 4 uur stroom. broodjes service rond 08.30 uur. Douchen en WC achter de Toerist info. muntjes 1 euro. Dorpje zelf is niet veel wel diverse restaurants.
zeer grote camping met voor 75 % vaste plaatsen. voor de rest, hoofdzakelijk 2e ring binnenzijde vrije plaatsen om uit te zoeken. ivm covib waren de sanitaire voorzieningen gesloten. zeer vriendelijke eigenaar. leuke oprit over hobbelig pad. prima locatie voor uitstapjes in de omgeving. diverse prima restaurantjes en wijnhuizen op loopafstand. prima plek voor 1 a 2 dagen stroom en water aanwezig maar zorg wel voor voldoende snoer.
toen wij aankwamen laat in de middag was er geen plek meer dus maar voor 1 avond illegaal geparkeerd op het parkeerterrein meteen links over de brug. wel even navraag gedaan bij het restaurant of dit een groot probleem was. gelukkig mochten we er gaan staan dus we hadden een top locatie met zicht op de rivier en de wijnvelden de berg op. camperplaats zelf zou niet mijn eerste keuze zijn. kwam vermoedelijk omdat het te druk was. omgeving prima.