@ricotheeuwen

steile helling, terrassen camping. rommelig Italiaans, kleine plekken. met caravan een uitdaging. goede vriendelijke ontvangst in goed Engels.restaurant met super ADHD kok, alleen visgerechten, lekker . €27,- pn (2p + camper/stroom). met gratis OV bus naar centrum trieste

nette, opgeruimde, kleine camping. schoon sanitair. €52,- voor 2 p+camper + stroom,achterste rij. hoe lager naar het meer toe,hoe duurder(€80,-).s’avonds veel wind onder bij t meer, vest aan of in de camper/caravan zitten.

5 kampeerplekken. ruim. vriendelijke ontvangst. dieren om je heen. pony komt bij je aan tafel. 😉tevens 5 appartementen. goede eigen wijn. €25,- pn (2p+camper) prima plek

loopt aardig vol s ‘avonds met passanten. sanitair uit 1960 maar schoon. vriendelijk personeel. €30,- per nacht(camper + 2p)

prima plek. camperplek buiten de poort €25,- sanitair super en verwarmd. vriendelijk personeel. restaurant gesloten ivm personeel gebrek

terrassen camping, flink klimmen. grote plekken. vriendelijk personeel, leuke biergarten met summiere keus aan eten (doordeweeks).sanitair ok.

2 personen, camper + stroom ; €47,-. pittig. rustig, schoon. verschillende glamping plekken. schoon sanitair. polsbandje voor gasten….alleen cash betalen