@ridu
Terassencamping met mooie ligging ah water (2 strandjes), veel diversiteit in staplaatsen. Er is door unieke ligging altijd wind. Bar (s ochtends de koffie en zoete croissants) bij het water en vandaag (donderdag hoogseizoen) kwam kar met superverse vis langs. Echt warme douches, maar wel typisch Italiaans sanitair (basic) en redelijk schoon. Winkeltje en groenteboer op de camping. In hoogseizoen natuurlijk ook Italiaanse animatie.
Eenvoudige camping, zelf plaats uitzoeken. Vlak hij strand en tegenover de duik/zeilschool. Sanitair is eenvoudig en enigzins gedateerd maar heel schoon. De douches bij de ingang zijn lekker warm. Wij hebben genoten met onze kinderen
camping gelegen op een prachtige locatie tussen wijngaarden en olijfbomen. De toegang over gravelweg is niet ideaal, maar dat beetje extra moeite is de camping zeker waard. Veel diversiteit in de ruime plaatsen. Het niveau van sanitair is voor Italiaanse begrippen zeker voldoende. Het zwembad en bijbehorende restaurant minimaal goed te noemen. Personeel erg vriendelijk.