@rien3204
Kattige Marya begroette ons bij de poort smiddags om 13.30uur. Fully booked. Dus je moet altijd reserveren!
Met hulp van inwoner de oude camping gevonden.Die camping is inmiddels volledig verlaten. Geen electra en verlichting meer. s'nachts aardedonker. wel een afvalcontainer.
Sitecode: 20087
Alle voorzieningen aanwezig en een zeer vriendelijke beheerder. Ontvangst met glaasje raki. Sterk spul.😅. Jammer dat hier de prijs ook inmiddels € 20 is (zie foto prijslijst).
Prijs camper +2pers/nacht €26. Voor een groep (10pers.+) €18 voorzieningen prima, maar prijs fors.
Prijzen kloppen niet meer. Nu €28 plus tax €1,17 pp
Camping omgebouwd naar Camping-Car Park. Ruime grote plekken met gras. Alleen had het geregend en zijn de plekken zo drassig dat ik kwam vast te zitten. Met rijplaten weer losgekomen en op het pad gaan staan. Stond ook op een briefje van de beheerder, maar ik was eigenwijs.🤗
vandaag 29/10 camping gesloten.
Eigenaar Dimitri vraagt €10 pp. Voor een camperaar is dit ongewoon om pp te betalen. Hij heeft geïnvesteerd en probeert er een minicamping van te maken met outdoor (rafting) activiteiten Hij giing accoord met €10 /dag voor overnachting zonder gebruikmaking van voorzieningen (douche,etc).
Wat een mooie camperplaats. Is onderdeel van zorgboerderij Rondmeer Zorg. Alles zelf aangelegd en super enthousiaste mensen. Prachtig nieuw sanitair gebouw.Wij vinden dit de camperplek van het jaar.
deze camping net als de camping Solaire ook dicht op 16/8
camping gesloten 16/8. volgens ons al lang dicht want zwembad was groene soep.Dan maar op de camperplaats er naast .
Staan hier voor bezoek aan het Zalmhuis. Helaas kan je alleen betalen met Swish een Zweedse betaalapp. Dus niet betaald. De enige voorziening is een prullenbak.
Mooie plek, maar voor lozen cassette, vuil water, electriciteit moet je extra betalen. Die werkten niet maar daar stoorden mensen zich niet aan. Toch dumpen met als gevolg een ontzettende stankbende. Weg wezen!
Sitecode: 91993
Deze plek gekozen om de ' het mooie dorpen rondje' te fietsen van Fietsknoop. Camperplek is net open en gastvrije eigenaars zijn aan het opstarten. Nu wordt het toilet betegeld ( wel bruikbaar). Ruimte cp is beperkt, beetje moeilijk manoeuvreren.Mijn advies is om bij hek te draaien en achteruit in te parkeren. Fraai wijds uitzicht. s'Nachts is stilte oorverdovend.
Prachtige plek met gemarkeerde plaatsen. Niet meer gratis. Betalen met creditcard bij parkeerautomaat ( ook Engels menu) en registratie van je kenteken:SEK100/24uur
Leuke locatie. Bijzonder aardige ontvangst. We hadden een plek aan het water, waar 3 plaatsen waren. Er waren nog een paar andere plaatsen ,maar daar lagen nu bootjes. Ivm het Coronavirus hebben we geen gebruik kunnen maken van het sanitaire. Prachtig fietsgebied!
Sitecode: 19458
superplek. 18 km van autostrade. laatste km 13%. instructie voor campers alleen in het Italiaans. maximaal 72 uur heb ik eruit op kunnen maken. kosten €6 maar weten niet waar je dat moet betalen. ook niets gevonden. het dorpje 3 jaar geleden licht getroffen door aardbeving. alleen een paar huizen onbewoonbaar. niet toeristisch wel authentiek.
stijle, smalle en bochtige toegangsweg. plaats geschikt voor 2 maximaal 3 kleine (bus)campers. Geen voorzieningen. We vonden het te beperkt en zijn doorgereden.
Super plek direct aan strand. stonden hier met 4 campers 22/5/19. water was nog wel koud, maar er is een stranddouche als je er echt in wil. restaurant nog gesloten gebruik wel deze gps locatie: n36.705, e22.820.
Prachtige plek aan het strand met glashelder water. Wel oppassen waar je gaat staan. Ondergrond is kiezel waar je gemakkelijk in vast komt te zitten. Behoudens afvalcontainer zijn er geen voorzieningen.
30/6 Kwamen hier op warme zaterdagmiddag op doorreis. Beheerder deed nors. Wees ons een plaats , maar we konden niet inschrijven want hij was met eten bezig. Dat deden we 2uur later toen bleek dat we geen €18 maar €30 moesten betalen. Geen ACSI camping. Wat een afknapper. Rien en Tonnie Ligthart
Drie badkamers met elk een wc, urinoir, wastafel en douche zijn prachtig, maar niet praktisch. Warm water voor douchen en wastafel kost € 1 voor 4 minuten. Inclusief staangeld (2 personen) kost een etmaal €20. Dat is te veel!
op terugreis uit Spanje hier gestaan in maart. hadden nog de oude informatie en waren verbaasd dat de plek volledig vernieuwd was met alles er op en er aan voor maar €5. waren alle camperplaatsen in Nederland maar zo.