@rieskastelein
Hele leuke en gezellige camping. Speeltuin aanwezig met een barretje. Sanitair is wel erg matig. Slechts 2 toiletten voor zoveel bezoekers. 3 Douches aanwezig. Waarvan 1 een slechte en karige straal en 1 koud water gaf. Geen schaduwplekken. De café’s e.d. in de buurt zijn met name van donderdag tot en met zondag geopend.
Prima doorreiscamping. Niet echt iets te doen in de buurt. Sanitair wel wat achterhaald. Zwembad en speeltuin aanwezig. Weinig schaduw vooraan de camping.
Prima doorreiscamping. Zeker als je het paleis wilt bezoeken. Op een kwartiertje fietsen. Sanitair meer dan okee. wel weinig toiletten. Schaduwrijke plekken. Zwembad en broodjeservice.
Sitecode: 20253
Hele fijne camping. Zowel op doorreis als voor langere periode. Het restaurant is wat minder omdat ze soms open zijn en soms niet. Dat is wat onduidelijk. Zwembad is top. Verder ruime schaduwrijke plekken. Sanitair is erg goed en bestwel nieuw. Er is een babybad aanwezig alleen geen aankleedkussen of ruimte. Wordt goed schoongemaakt. Wasmachine is aanwezig door middel van een wasmunt die af te halen is bij de receptie. Leuke fietsen langs Loire.
Prima doorreis camping. Zwembad op een warme dag. ‘s Avonds een foodtruck om eten af te halen. Babysanitair is top. Sanitair over het algemeen okee. Douche met een drukknop. Ruime plekken. wel goed letten op stroompunten. Speelgelegenheid is prima. Wij stonden aan de kant van de rivier, dat loopt erg schuin af. Lidl is op 2 minuten fietsen. Omgeving niet erg gezellig, maar dat hoeft ook niet als je onderweg bent.
heerlijke, gezellige, kleinschalige camping vlakbij het mooie Valkenburg. enige minpunt vonden wij dat er geen eet mogelijkheid (restaurant) was, wel een kantine om drinken en versnaperingen te halen. lekker zwembad (niet verwarmd). mijn partner vond het sanitair verouderd, ikzelf (dames) vond het prima. kleine speeltuin ook aanwezig.