@rijsje
- 2017
alle voorzieningen gratis toilet, douche en goede wifi. maar voor de Camperplaats zijn 2 lange stukken waren er 5 november de enige en moesten betalen 28 euro.
mooi uitzicht gratis. toilet bij restaurant is buiten en te gebruiken van s’morgens tot 23.00 s‘avonds. restaurant goed . a61 afslag 43
er ontbreekt nog 1 ster, waarom de eigenaar van de prachtige Camperplaats is nog niet helemaal klaar. binnenkort kunt u er ook een chalet (zie foto) huren. de douches en toiletten zijn super. mooie omgeving en je kunt op de fiets naar Leeuwarden etc. dorpje is ook gezellig. water, stroom en afvoer op elke plaats 👍🏻👌👌👌
Wat een top plaats, helaas is het zwembad gisteren gesloten einde seizoen. We betalen 15,00 voor alles wat ze bieden. toiletten, (ook invalide)douche en keukentje om af te wassen. alles nieuw en super schoon. Werden zeer vriendelijk ontvangen. Zeker de moeite waard om er een paar dagen te blijven en de omgeving te verkennen. Carlo en Cobi
Sitecode: 12046
mooie omgeving, veel plaatsen maar op tijd komen zeker in het weekend. restaurant goed gezellig en in het weekend muziek. waren de enige NL. alles aanwezig kosten 25 euro incl stroom, water, douche en wc
op doorreis dachten dat er een nw sanitair gebouw klaar zou zijn nog steeds container, kosten 35,00 incl. stroom. hoorde van de vrouw achter de receptie dat de camping per 1 oktober gaat sluiten.
we hebben er 1 nacht gestaan waren op doorreis. kosten CP incl. stroom was 10,00. hebben ook wat wijnen geproefd aantal flessen gekocht. daardoor kostte CP ons 5,00. toilet en douche 1 euro.