@riki2025
Sitecode: 196260
De rit naar de plek verliep goed met een camper van 7,4 meter. De rest van de weg was een smalle onverharde weg van ongeveer 1 km. De eigenaar en zijn zoon waren erg vriendelijk en behulpzaam. Er was een klein probleempje met de elektriciteit toen ik mijn Mocca Master koffiezetapparaat aanzette; de zekering sprong eruit. De stroom was echter snel weer aangesloten. Blijkbaar is 5A niet meer voldoende voor dat type koffiezetapparaat. Een mooie en zeer rustige plek!
Zeer vriendelijke ontvangst. Ruime camperplaatsen met een prachtig uitzicht. Het nabijgelegen meer en de omgeving zijn schitterend. Een Spar-supermarkt op ongeveer 2 km afstand. Veel wandelroutes. Er zouden wat meer douches mogen zijn, maar ze zijn prima. 3 personen + camper: ongeveer €50 per nacht + elektriciteit.
Het was precies wat ik verwachtte. We kregen een camperplaats met elektriciteit. Op loopafstand van het centrum. 3 personen + camper/26€/nacht + belasting 3€/persoon + elektriciteit 4€ (8kWh)
Een vriendelijke en aardige heer verwelkomde ons. Echt een geweldige plek. We mochten er twee dagen verblijven zonder reservering. Ochtendzon +++. Geweldige wandelmogelijkheden. Vlakbij, op minder dan 2 km afstand, bevindt zich een skilift die je naar een fantastische plek brengt voor een dagwandeling.
Het is gewoon geweldig, zoals iedereen meestal schrijft. Absoluut fantastische mogelijkheden om te wandelen en te klimmen. We waren er 24 uur/120 euro. 's Ochtends is het restaurant vanaf 7 uur open, waar we koffie en ontbijt hebben gehaald. Grote dank aan de verkeersregelaars, dankzij wie er geen Italiaanse problemen waren :,-)
De ontvangst was erg prettig. De camperplaats lag aan de rivier met een mooi uitzicht. De pizza in het restaurant was uitstekend (zeer dunne korst). Rustige plek en slechts 4 km van het centrum van Cortina. Een klein probleempje met de toiletten, maar verder schone faciliteiten. €82 per nacht voor 3 personen + auto + elektriciteit (basisstroom was niet voldoende) 5 nachten, totaal €445
Zeer vriendelijke en vrolijke ontvangst. Goede en rustige plek. Goede en schone sanitaire voorzieningen. 3 km van de Sillian-liften die toegang bieden tot prachtige wandelgebieden. 3 personen, camper met elektriciteit, 2 dagen / €125
Prima plek, je rijdt er zo in, drukt lang genoeg op de knop om een kaartje te krijgen en de slagboom gaat open. Inchecken kan later. Makkelijk om elektriciteit aan te sluiten. Goede mobiele internetverbinding, voldoende voor online video.
GEMS ligt op een lastige plek. Nergens informatie te vinden, je moet het aan de receptie vragen, waarom? Op de dag van vertrek was er om 9 uur 's ochtends niemand bij de receptie. We moesten bellen en toen kwamen ze 30 minuten later. Verder een geweldige en rustige plek. Goede sanitaire voorzieningen, lekker eten in het restaurant. We zijn er twee dagen gebleven.
Eén nacht voor 3 personen en een camper met elektriciteit: €44 per nacht. Alles was geweldig, aardige en vriendelijke gastheer. 6 heerlijke broodjes voor €2,50.
Geweldige plek en zeer schoon sanitair. Geweldige wandelgebieden. 3 personen + stacaravan + elektriciteit 5 nachten / € 350.
Echt een mooie plek en geweldige wandelmogelijkheden. Het enige minpuntje was de tuinverlichting, die lichtvervuiling veroorzaakte en het onmogelijk maakte om sterren te kijken op deze unieke plek. Drie volwassenen en een stacaravan. Wasmachine: € 3 Volwassene: € 10,50/nacht Stacaravanpark: € 15,30/nacht Diverse belastingen: € 8,60/nacht
Zeer goede plek, inderdaad. € 25/nacht/camper + elektriciteit (ongeveer € 4/vrk zonder verwarming). Zeer schoon toilet etc. Billa supermarkt dichtbij en nieuwe Spar komt binnenkort.
600 plaatsen is te veel. Er zijn hier maar minder dan 300 plaatsen, te huur per dag of week, de rest is het hele jaar door verhuurd. Mooi strand, goede sanitaire voorzieningen.