@rikievanbiesen
Fijne, rustige camping. zeer schoon sanitair. Warme douche was heerlijk na het lopen van de prachtige PR7 wandeling. Prima begaanbare paden, goed aangegeven, wél veel klimmen in het begin.
Heerlijke, mooie camping. met de (electrische) fiets naar Tomar gaat prima. Wandelen vanaf de camping. Met de trein naar Lissabon en terug was relaxed en leuk. Alle hulp van de vriendelijke eigenaars. Topcamping
Het eigen badkamertje was super. Lekker warme douche, eigen toilet. bushalte heel dicht bij de camping dus snel naar de oude stad, die bijzonder mooi was. Bezoek zeker waard. Receptie sprak goed Engels en waren erg aardig.
Prima camping. Heel geschikt om wandelingen in het mooie NP te gaan maken. Met de auto of camper naar het info centrum, Villa Real, rijden of een parkeerplaats, iets verder. Daar starten met de wandeling. De excursie naar de vale gieren beter van te voren te booken.
Goede en veilige plek dicht bij Madrid. Prachtig fietspad naar het centrum. 30 a 40 minuten. Sanitair matig. Parkeren buiten het hek kan ook maar dan geen bescherming. Maar het was er erg rustig.
Vanwege Pasen ( interessante processie) was het erg druk. Daarom toptarief van 45 euro voor klein plaatsje. sanitair prima, lekkere douche. Stadje erg mooi en makkelijk aan te lopen of te fietsen.
Fantastisch gelegen in bosrijke omgeving. startpunt van veel wandelingen. Eenvoudig maar goed restaurant. Schoon sanitair.