@riklut
- 2014
September 2026
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Warm onthaal met de nodige uitleg. Het sanitair is verwarmd, ook heel proper. 13 km met de fiets over een fietspad tot Warschau. Bus op loopafstand, 70+ gratis. Warschau centrum verkeersarm.
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Persoonlijke en vriendelijk ontvangst. We hebben hier 2 nachten gestaan. Met de fiets is het aangename centrum te bereiken. Gras mag korter, watertap ook niet ok.
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
Op wandelafstand van het mooie centrum, door het park. Al maanden geen wifi. Aangename camping, gescheiden percelen. 80 Sloty’s zonder electriciteit.
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Het enige voordeel van deze rommelige camping is dat de tram 13 naar het mooie centrum vlakbij ik. Voor senioren is die zelfs gratis. Bij controle je paspoort laten zien. Zoek in het centrum naar de vele kleine kaboutertjes die in de stad staan.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Alles is proper en goed onderhouden. Sanitair is raar maar proper. Heel vriendelijke ontvangst met uitgebreide uitleg. Tramhalte vlakbij ideaal om het mooie centrum te bezoeken.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Zeer vriendelijke, persoonlijke ontvangst. Het oogt chaotisch maar elk hoekje wordt benut. voor 11€, electriciteit, wifi, water wat wil je nog meer. Op wandelafstand van het centrum(25’) tram nabij
Juni 2026
Deze sterren worden gegeven voor de ligging en niet voor de voorzieningen. Prachtige, rustige plaats. Op wandelafstand van het stadje. Enkel een klein vuilnisbakje.  De fietsroute naar Augsburg is goed te doen, maar niet romantisch. 8 km.
Vlakbij op loopafstand van het leuke centrum. De inrichting mocht wat beter. 7,50€, een eerlijke prijs. zorg dat je munten hebt om te betalen.
rustige fijne plek met basis voorzieningen waar het mooie fietspad naar Rohtenburg (12km) passeert. dorpje heeft geen meerwaarde , geen winkel maar op sacramentsdag juni een leuk wijnfeest
ideaal om per fiets Wurzurg te bezoeken ongeveer 10 km. Mooi aangelegd fietspad. een trein is het enige wat de rust wat verstoort. correct ontvangen geweest.  toilet was in orde de douche een beetje primitief. Het gras mocht op sommige plaatsen wat korter. winkel in de buurt. Wij komen hier zeker terug.