@rikske92
- 2009
- Ci Anders Anders
- 2019
- Integraal
2 voordelen het is vlak aan het strand en is gratis maar je staat daar als sardinnen op 1 en dan staan er nog gewoon autos tussen er was geen plaats weeral niet gewoon schandalig dat dat allemaal kan.
blijkbaar staat er onbeperkte camperlengte op maar in mijn ogen zijn de plaatsen tot maximaal 8m iemand die langer is als 8 m belemmerd de doorgang voor andere en zet zich dwars maw neemt 2 plaatsen in en dit kan niet in mijn ogen het wordt tijd dat dit aangepast word door de gemeente !!! blijkbaar mag je ook geen luifel en stoelen openzetten tussen bepaalde uren dit is ook zo een aardige regel.
vorige week toilet cassette willen legen en put zat tot bovenaan vol en ziet er niet uit maar dit is al even zo camperplaats heb ik jaren geleden gestaan en die waren in orde
Mooie camperplaats je hebt wel een kaart nodig van camping car park van 5€ die je in de automaat kan kopen, daar zet je geld op en kan je op alle camping car park in Frankrijk gebruiken, alleen is het spijtig dat ze rare ideeen hebben wij gingen winkelen met 1 camper (hadden dit doorgegeven per telefoon met de vraag terug binnen te mogen na het winkelen) dus wij weg met 1 camper en we kwamen terug en we mochten er niet meer op zelfs niet na terug telefoontje te doen met uitbaters van de kaart plaats was zogezegt volzet terwijl ons stoeltjes nog op de plek stonden naast mijn schoonbroer
of het drinkbaar water is staat nergens op, vuilbakken waren met bar erover gemonteerd maar vuiligheid lag achterin op de grond, je krijgt wel een gratis douche want je moet een speciale koppeling monteren met vleugelmoer en die springt er gewoon af , geen schroefdraad op de kraan dus dikke misserie voor water te tanken

camper plaats boven op het dak beschut door baby boompjes 3 drie kleine plaatjrs doir de locals inge omen
Sitecode: 19335
speciaal naar boven gereden voor tankstation maar lozen toiletcassette is niet mogelijk water en elektra geen probleem water grijs water lozen is enkel mogelijk aan het skistation naast betonnen plateau
camperplaats eigelijk op 30/4/18 nog steeds niet af er wel geslapen aan parking restaurent was toch niet open best is wel langs de grote parkeerplaats er naartoe te rijden straat vlak naast smal straatje dat gps aangeeft heel rustig voor te slapen
Ben er gestopt en dadelijk terug doorgereden: 1 er was geen plaats meer en ten 2 de veel te veel lawaai ligt wel vlak aan het centrum van como
De camperplaats zou wel eens een opknapbeurt kunnen gebruiken, onkruid zou wel eens weg mogen, is rustig om te slapen, maar de bus naar het centrum rijdt tot 0:46 en stopt bij de camperplaats, dus zolang de bus rijdt is het lastig om te slapen, in ieder geval ze plaatsen ons met de camper weer op een minderwaardige plek, zoals heel zo vaak. Is dit keer wel dichtbij strand en centrum.