@rimalou
- 2020
De toegangsweg is afgesloten met grote betonblokken! Ik dacht er misschien toch te geraken maar helaas!
350 NOK incl electra en douche. Tijdens de dag een beetje rumoerig door drukke baan. Prima voor overnachting met zicht op bergen en haven.
parkeervverbod van 2200 tot 0600 uur…
Achtervolgt door de muggen hier toegekomen na een natte rit. Kleine artisanale camping met alle voorzieningen behalve lossen grijs water dit ligt op 1,8 km afstand. ontvangst oké en omgeving ook.
Zeer mooie plaats met alle voorzieningen aan 260 kr. Kom hier NIET naar toe zonder reservatie: wij kwamen aan om 12.15 u en hadden gelukkig nog de enige vrije plek…
Opgelet de coördinaten kloppen niet en de straatnaam is onjuist eindigt volgens opgave op N ipv op C. Mooie plek!
ga vooral niet naar de Place de l’Église want dan zal U lang rondrijden zonder in de buurt van la Grève Blanche te belanden! Neem la Grève Blanche als bestemming…Prima camping a rato € 7 1,70 voor 3 nachten (2 + hond + electra en 4 jetons douche)
Drukke camping met correcte voorzieningen dicht bij de indrukwekkende Pointe du Groin (heel druk nu). Opgelet: de electra kost 5,75 € extra. Wij met 2en en hondje + camper zonder electra 25,50 €, ruim genoeg…
Mooie plek met eenvoudige maar correcte voorzieningen en vriendelijk onthaal. Opgelet slechts beperkt aantal plaatsen voor campers van + 6,80 mtr. Met 2 + hond en electra € 20,50. Zeer de moeite waard!
we kwamen hier op 28 juli : deze camping is niet meer toegankelijk voor campers of caravans, alleen verhuur en verkoop van stacaravans…
grote maar stofferige plaatsen verder okee maar let op bij het vullen vd watertank: zeer onaangename chemische geur en smaak wij hebben bij de volgende stop de tank geledigd en terug gevuld maar nog steeds sporen van stank…
Maak het je gemakkelijk en volg gewoon de D32, de hoofdweg, na enkele km op de linkerkant vind je het. juiste coordinaten N 45•45,27 E 001•16,13
Indien U een halfuurtje vruchteloos rondwalen wil vermijden: zet in de gps 400 La Greve Blanche - Saint Michel 29880 Plougerneau. Op de Place de l Eglise is geen camping!
De camping is terug volop in bedrijf en op alle vlakken een topper!
opgelet want men gaat een portiek maxi hoogte 2,20 mt installeren de voorzieningen water, electra en wc zijn afgesloten men word doorverwezen naar de naburige camping
Sitecode: 19259
goed gelegen voor wandelen in maritieme omgeving als je echter water wil tanken of toilet wil spoelen: 6 € te betalen met kaart voor 10 minuten water
Confortable nette plaatsen dicht bij de baai van de Mont St Michel. Druk in het weekend. Geen gebrek aan oesters, mosselen enz... Restaurants vlakbij.
Drukke plaats met onregelmatige bodem, echter vlak bij de oceaan en prachtig strand.
Prima plek in mooie omgeving en met alle voorzieningen. Vriendelijke ontvangst. Rust en kalmte maar voor boodschappen dien je wel een half uurtje te rijden.