@risvi
De prijs die in de app wordt weergegeven, is veel lager dan de prijs die tijdens de boeking is gecommuniceerd. Van 17 tot en met 31 augustus van dit jaar varieert de prijs voor twee personen plus een kleine hond en een camper van 7 meter, inclusief alles, van maximaal € 3.069 voor een staanplaats vlakbij zee tot € 917 voor een staanplaats op 80 meter van zee (niet-restitueerbaar tarief). Dit lijkt buitensporig voor een camping; op dit punt is een hotel een betere optie! Pas de prijs in de app aan!
Een fijne, rustige camping met ruime plaatsen, omgeven door groen. Schone en goed onderhouden faciliteiten. Er is een aangenaam, middelgroot zwembad. De eigenaar, Giuseppe, is buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Het ligt op korte loopafstand van het stadscentrum met restaurants en winkels, en het treinstation (met verbindingen naar Napels en Salerno). Iets meer dan 2 km van de prachtige tempels van Paestum. Een aanrader om te ontspannen en de tempels te bezoeken.
Een prima camping met een schitterend uitzicht op het meer op 1400 meter hoogte. Rust en ruimte. Goed restaurant met redelijke prijzen. De faciliteiten zijn wat gedateerd, maar redelijk schoon. Warme douche. Let op: zet Capitigliano niet op je navigatiesysteem, want campers zijn verboden. Zet in plaats daarvan Mascioni op je navigatiesysteem om een lange omweg te vermijden.
VERWIJDER HET VAN DE WEBSITE. Ik zat aan de lijn en ze vertelden me dat het niet meer werkte, zelfs op een onaangename manier.
Goede omgeving om het centrum van Turijn te bezoeken, metro op Piazza Bengasi ongeveer 1,5 km. Aangename plek en vriendelijke ontvangst. Betaalde 83 euro voor 2 nachten, camper 2 personen. Prijs een beetje overdreven voor slechte toiletten.
Asfaltparking zonder faciliteiten voor bezoek aan de abdij met gratis shuttle. Houd er rekening mee dat er geen honden aan boord zijn toegestaan. Te voet 35 minuten. Erg duur voor 1 nacht 27 euro. Andere campings in de buurt zijn beter, tenminste met diensten.
Sitecode: 2090
prima camping vlakbij Barfleu (5 min lopen), met uitzicht op zee. Mooie grote plaatsen. Uitstekende service en warme douches.
Sitecode: 20152
Goede camping op 500 m van het historische centrum van Freiburg. Vriendelijke en behulpzame ontvangst. Schone en gastvrije faciliteiten. Ik betaalde 78 euro voor 2 nachten 2 plus een kleine hond een beetje duur, maar gerechtvaardigd door de nabijheid van het centrum en de periode. De camping was volgeboekt
Verwijder het van de site. Er staan borden die campers verbieden.
Goede rustplaats, rustig op steenworp afstand van het centrum. Water laden en lossen.
Goede locatie voor bezoek aan Mantua (1,5 km). Rustige omgeving maar niet bepaald curatissina. Toegang tot de badkamers is niet altijd eenvoudig met een toegangsbewijs en het laten lezen van de QR-code. Iets teveel 30 euro + 5 camperservice.
Handig om Orvieto te bezoeken, maar het adres is misleidend en wordt niet herkend door de Garmin-navigator. Zoek het als een vredesplein